Dodaj do ulubionych

Piątek trzynastego. Czy już coś się zdarzyło?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.12, 13:23
tak, zdarzyło się. Wszyscy wszędzie o tym piszą, aż się rzygać chce. Naprawdę nie ma ciekawszych tematów?
Obserwuj wątek
    • olsztyn5 Re: Piątek trzynastego. Czy już coś się zdarzyło? 13.07.12, 14:31
      Dowiedziałam się dzis ze na miejsce osoby z mojego dzialu, z która bardzo się zaprzyjaźnilam ale niestety odeszla, przyjeto jedyna osobe z calej firmy ktorej nie znosze.
    • anduu Zepsuł mi się komputer 13.07.12, 19:33
      Wywala mi blue screena, podczas ładowania windowsa. Nie mogę zrobić formata, bo na pulpicie mam zapisaną pracę inżynierską, którą właśnie piszę. Są dwie możliwości, albo system, albo dysk. Załamać się można... Dopiero teraz zauważyłem, że dziś piątek trzynastego, ale jeśli chodzi o mnie, to ja na codzień mam takiego pecha.
    • Gość: Korekta Re: Piątek trzynastego. Czy już coś się zdarzyło? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.07.12, 18:23
      > Mieszkańcy osiedla Mlecznym w kilku punktach postawili budki dla kotów, które regularnie sprzątają.

1) Nie istnieje osiedle "Mlecznym".
      2) Koty nie sprzątają budek.
      3) Mieszkańcy nie sprzątają kotów.

Jeżeli nie umiecie pisać, to zatrudnijcie korektora.
      • Gość: Greg Re: Piątek trzynastego. Czy już coś się zdarzyło? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.07.12, 19:02
        Tak , przecinek (,) czyni cuda.........

"Podano potrawy na stół , weszła Telimena"
        "Podano potrawy , na stół weszła Telimena"

Taka drobna różnica - a jaki wydźwięk....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka