angela-rt 01.07.04, 09:48 Wszystkiego dobrego w dniu urodzin i i nie tylko w tym dniu-ściskamy-koobra i angi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoza Re: Sto lat Thor_tr 01.07.04, 09:53 Z takiej okazji nawet ubrałam sie w oficjalnego nicka - Thor: rosnij nam duzy, zdrowy, szcęsliwy i madry (to juz załatwione), na pociechę bliskiemu Ci światu, a głównie forumowych przyjaciół:-))) Słoneczny i serdeczny urodzinowy cmoooooooook-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Sto lat Thor_tr 01.07.04, 09:55 Wszystkiego najlepszego. Udanej walki w wykładowcami, egzaminatorami i paniami z dziekanatu - też :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lecart Re: Sto lat Thor_tr 01.07.04, 14:17 No ! to nie pozostaje nic innego jak życzyć ci sukcesow i pracy w wymarzonym zawodzie. Wakacyjnego wypoczynku rowniez zycze ! Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Sto lat Thor_tr 01.07.04, 14:41 Thor wszystkiego naj naj, zdrówka, spokoju, marzeń spełnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Sto lat Thor_tr 01.07.04, 15:22 Dziękuję Wszystkim.Jest mi bardzo miło. Na Was można zawsze liczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alf23 Re: Sto lat Thor_tr 01.07.04, 15:46 Również składam najserdeczniejsze życzenia. Może zobaczymy się na Kormoranie i otrzepawszy z kurzu omówimy wyniki oesów w eNce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sto lat Thor_tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 20:48 thor_tr nie zapomnij o mnie, już śpieszę z życzeniami A więc drogi Thor_tr masz przed sobą najpiękniejsze lata, wykorzystaj swoją młodość i energię do dna, idż za głosem serca . Jeszcze wierszyk z mojego pamiętnika dla Ciebie "Idż śmiało przez życie I miej byczą minę Łap szczęście za ogon I duś jak cytrynę " Wszystkiego Najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Sto lat Thor_tr 01.07.04, 21:24 Życzę Ci abyś był w przyszłości: Pit bull terrierem wśród palestry lub Rottweilerem wśród prokuratorów lub Owczarekiem Niemieckim wśród sędziów ale przede wszystkim byś był zajadłym psem na kobiety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sto lat Thor_tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:36 oj, a co z kotkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Sto lat Thor_tr 01.07.04, 21:48 nie mówi się z kotkami tylko z baziami nie mówi się z baziami tylko z bużką czyli buźka Ritka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Sto lat Thor_tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:52 oso napisał: ale przede wszystkim byś był zajadłym psem na kobiety proponuje thor_tr byś zgłosił sie na nauki do oso ;))))))))))) piersza gratis lekcja będzie pokazowa w eNce ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Sto lat Thor_tr 02.07.04, 14:44 Dziękuję jesteście wspaniali!!! :))))) Rady wezmę sobie do serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Sto lat Thor_tr 03.07.04, 01:38 Spóźnione ale szczere i słoneczne: wszystkiego, co najlepsze!!!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Sto lat Thor_tr IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 04.07.04, 17:57 Thor_tr - bardzo spóźnione (jestem usprawiedliwiona) ale najserdeczniejsze życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś