oso1 14.07.04, 20:25 Dwadzieścia lat, a może mniej wirował w oczach słońca pył Dwadzieścia lat, a może mniej, świat brałem taki jaki był Dwadzieścia lat, a może mniej, uczyłem się dopiero żyć Dwadzieścia lat, a może mniej nie miałem prawie nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 21:08 podoba mi sie wstep do dobranocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:04 Teksty B Budka Suflera Brak połączenia Halo! Halo! Czy mnie słucha ktoś? Halo! Halo! Czy ktoś tam wciąż jest? To co To co Że numerów znam ze sto, kiedy I tak I tak Głuchy słychać dźwięk Brak połączenia To nasz codzienny chleb I nic nie zmienia Wciąż doskonalsza sieć Mimo tylu zmian Wciąż rozmowy mam... Raczej sam ze sobą Sam na sam dobranoc wszystkim spokojnych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / 213.199.235.* 15.07.04, 09:31 Przegapiłam dobranoc. A tak czekałam na następną część. Zasnęłam jak kamień,po pracach na działce. Mam nadzieję , że noc minęła Wam spokojnie? Wczorajsze dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobranoc v.20 15.07.04, 09:32 Gość portalu: Muraszka napisał(a): > Przegapiłam dobranoc. > A tak czekałam na następną część. > Zasnęłam jak kamień,po pracach na działce. > Mam nadzieję , że noc minęła Wam spokojnie? > Wczorajsze dobranoc wszystkim. Noc minęła spokojnie, ale jak zwykle była za krótka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobranoc v.20 15.07.04, 17:38 I znów jako pierwsza mówię dobranoc :/ Ale nie myślcie sobie, że tak wcześnie chodzę spać :) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 15.07.04, 17:43 Sola 28, senek nie wybiera. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:56 czyli poranna zmiana kładzie nas spać ja na chwilkę znikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:45 Na dobranoc www.ewa.bicom.pl/karaoke2/k206.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:08 giga - jakie to śliczne, jeszcze nie tak dawno .................. dobranoc wszystkim Teksty G Grzegorz Turnau Piosenka dla ptaka Kiedy podnieść się nie możesz i ogarnia cię zwątpienie, wtedy nie płacz, ptaku, nie płacz. Podnieś głowę w stronę nieba, uwierz skrzydłom, własnym skrzydłom, one kiedyś ci pomogą unieść się nad ziemię, wstać. Lot twój będzie tak wysoki, lot twój będzie tak daleki, ile wiary i nadziei własnym skrzydłom możesz dać. A jak będziesz w pierwszym locie, bliżej nieba, dalej ziemi, nie zapomnij tam, w przestrzeni nie zapomnij tam, w błękicie o tym małym skrawku ziemi, gdzie powstało twoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 15.07.04, 23:10 Będę zasypiała z ta melodią. DOBRANOC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 22:55 dobranoc wszystkim Teksty H Halina Frąckowiak Bawimy się w życie Byłeś ty i byłam ja, Był nasz świat, Świat, został sam. Teraz cóż, nie znajdziesz go, Dla nas już się skończył, Inni znajdą, zmienią sens. Bawimy się w życie - - Życie nami bawi się. Co czego odbiciem, Co jest prawdą, a co snem. Każdy z nas chce Mieć dla siebie Jakiś świat. Gdzie mamy iść, By znaleźć I każdemu dać? Bawimy się w życie.. a pamiętacie ta piosenkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 16.07.04, 23:00 I tak pójdziecie spać? W "Kolorowej" też szykuje się seteczka. Ale kto musi wypocząć po pracowitym tygodniu, to musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:04 Muraszka, nie śpij jeszcze, musze Ci powiedzieć , ze w Klubie są jeszcze baranki do liczenia , gdybyś nie mogła zasnąć ;)))))))))))))))))) dobranoc a Kolorową zostaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.20 16.07.04, 23:36 Śpiochy, a nasze do wzięcia????!!!! Bierzem, że aż miło!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 17.07.04, 00:10 No to papatki , idę do łóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 23:09 usypiają a noc taka piękna wcale nie chce mi sie spać ale trzeba dobranoc wszystkim jeszcze raz spojrzę z niebo są gwiazdy, widzicie ............. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.20 18.07.04, 12:27 Ja tylko kontrolnie, kto mówił dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:10 nie chce mi sie spać :) - Tylko raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:11 - A kiedy bedziesz spać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:12 - Nie bedę spać, nie mogę, cóż na to poradzę ! no ostatni raz ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:13 - Ach jakie to cudne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:14 - A teraz spać i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:16 - Śpij, ale ja nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:19 - Jak można spać ! Popatrz, jak cudnie ! Ach jak cudnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:20 - Przecież jeszcze nigdy nie było tak cudnej nocy, nigdy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:25 - Ale popatrz, jaki księżyc ! ....... Ach jak cudownie ! Chodż tu, chociaż tutaj. No widzisz ?????? A ja bym kucneła, o tak, objełabym się pod kolana - mocno, jak najmocniej i ........... poleciałabym, o tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:25 - siedzisz tam jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Dobranoc v.20 18.07.04, 22:25 To pierwsza taka noc chociarz przed chwilą przeszła mała burza jutro ma być cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:49 tak , czas sprzyjający burzom i błyskawicom i grzmotom, myślę , ze już w nocy sie zacznie u nas - duchota niesmaowita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:01 Wszystko umilkło kiedy spać to spać dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobranoc v.20 19.07.04, 21:47 Dobranoc. Jutro niestety znów trzeba rano wstać :( P.S.-Chyba się odezwały komary. Coś mnie pogryzło :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:49 sola, załuż siateczkę na okno i po komarach :) dobranoc sola Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Dobranoc v.20 19.07.04, 22:21 Sola dziś u mnie gościnnie:) A tu, komary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:59 ja też ciuchutko sie oddalam dobranoc wszystkim jutro parasole nie zapomnijcie wziąść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobranoc Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 20.07.04, 09:22 Od 17.07 nie byłam w dobranoc. Pewnie zasnęłam kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 20.07.04, 21:07 Powyższe miało być Muraszka. Idę spać. Jutro jak zwykle jade po "nowego wirusa". Takie jest życie. Ona kiedyś mi , ja teraz Jej. Życie jest piękne!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.20 20.07.04, 22:32 Hej, Hej u Ani malowane dzieci chyba po ojcu ;) Dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:26 no to i na mnie czas do łózeczka dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:58 Hanna Banaszak Pogoda ducha Rano wstajesz zły Wszystko z ciebie kpi Nie chce ci się nic Zwłaszcza żyć Wiec biedny jesteś Bo nie wiesz nawet Ze masz prawdziwy skarb Skarb w postaci mnie! dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:50 giga to nie ten watek, w tym się relaksujemy , ale chyba pora na podniesienie sie i polożenie sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:03 pomyliłam sobie wątki, na dodatek siadł komputer, mam wirusa dołaczam się i ja do pocałunków dobranocnych dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 24.07.04, 20:42 Nie śpie jeszcze ale spieszę powidzieć ,że jestem juz w Olsztynie. Kto musi już pospać życzę dobrej nocy. Nareszcie własne spanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:53 dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Dobranoc v.20 24.07.04, 22:31 Całuski na dobranoc:) Mialam super dzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 24.07.04, 22:35 To wspaniale giga5, tak trzymaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 24.07.04, 22:40 Czy wszyscy już śpią?????????/ Cicho! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:45 co tak wcześnie - giga ? Czyżby goście Cie wymęczyli ? Coś na poniedziałek Michał Bajor Kocham jutro Kolejny dzień zamyka bramy I słońce w głębi mórz się skryło, Oto czas przeszły dokonany To już historia, to już było Niczego zmienić w tym nie mogę, Lecz przez zakręty życia mego Mogę wyruszyć w dalszą drogę Z nadzieją nową i dlatego Kocham jutro Z jego każdą obietnicą Z jego wielką tajemnicą Kocham jutro Kocham jutro Co porwane myśli sklei Które bratem jest nadziei Kocham jutro Kocham jutro Co mi każe mylnie sądzić Głupio pytać, ciężko błądzić Kocham jutro Kocham jutro Co objawi mi ład życia W zadziwieniu i w zachwycie Kocham jutro... Jutro ciekawi mnie ogromnie Jest szansą, która wszystko zmienia, Dlatego nie spisuję wspomnień Ale notuję swe marzenia Marzenia kształt szalony mają Są rozpalone do białości I chociaż rzadko się spełniają To nie umniejsza mej miłości Kocham jutro Kocham świt w Ardeńskim Lesie Co odmianę mi przyniesie Kocham jutro Kocham jutro Kocham życie w ciągłym biegu Ślad na piasku, ślad na śniegu Kocham jutro Kocham jutro Kwiaty, co twój balkon zdobią Nuty, które się sposobią Kocham jutro Nie patrz smutno Odgoń z czoła chmurę ciemną Dłoń mi podaj i wraz ze mną Kochaj jutro... Kocham jutro Z jego każdą obietnicą Z jego wielką tajemnicą Kocham jutro Kocham jutro Co mi każe mylnie sądzić Głupio pytać, ciężko błądzić Kocham jutro Kocham jutro Co objawi mi ład życia W zadziwieniu i w zachwycie Kocham jutro... Kocham, kocham, kocham... dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:16 lecę spać dobranoc wszystkim kocham jutro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 25.07.04, 23:21 Dobranoc Wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobranoc v.20 26.07.04, 18:48 Dobrej nocki. Muszę dotrzeć do siebie przed zmrokiem... Byeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:54 > Muszę dotrzeć do siebie przed zmrokiem... sola, to tak w Olsztynie niebezpiecznie ? daj znać jak dotrzesz martwimy się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 20:48 Idę spać. Już nic do mnie nie dociera. Jestem piekielnie zmęczona po orce w domu. Ritka, cos chciałaś? Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:59 nic nie chciałam Muraszka , idż spać spokojnie, cięzko sie napracowałaś milych snów Tyś jeden z wielu promyków tego forum :) śpij spokojnie jutro będzie dobry dzień ! Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Dobranoc v.20 26.07.04, 21:05 Melduję że Sola dotarła przed chwilką do siebie:) Możemy spać spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Dobranoc v.20 26.07.04, 21:58 A ja tam idę spać, a Wy jak sobie chcecie:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:09 DO LATA, DO LATA, DO LATA PIECHOTA BĘDĘ SZŁA DOBRANOC WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:43 "a zaraz znajdziemy się w innym, jeszcze bardziej szczęśliwszym świecie widzeń sennych gdzie wszystko jest równie lekkie i piękne - jak w rzeczywistości, tylko że jeszcze lepsze, bo inne " dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:02 Irena Santor Śnimy się sobie co noc Kiedy wieczór się zaczyna I gdy usną już zegary - Dzieje się historia dziwna Romantyczna nie do wiary Śnimy się sobie co noc A taka jest złudzeń moc Że wstaję blada Z cieniem spotyka się cień Chyłkiem po nocy bo w dzień Śnić nie wypada Śnimy się sobie nie raz A księżyc podgląda nas Spoza firanek Lecz we śnie brak nam jest słów Milczymy wtedy - aż znów Powraca ranek W słonecznej powodzi dnia Błądzimy i ty i ja Wciąż się mijamy Aż wsiąkasz w uliczną dal I jest nam obojgu żal Że się nie znamy Ja rozsądna jestem we dnie Ty spokojny w dobrym tonie Lecz gdy dzień dogasa blednie Gdy nas czarna toń pochłonie - dobranoc wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:43 Czerwony Tulipan Song o ciszy Wy mnie słuchacie, a ja śpiewam tekst z muzyką. Taka konwencja, taki moment, więc tak jest. Zaufaliśmy obyczajom i nawykom, już nie pytamy czy w tym wszystkim jakiś sens. A ja zaśpiewać dzisiaj chcę w obronie ciszy , choć wiem: nie pora, nie miejsce i nie czas Lecz gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy na poezję, co być może drzemie w nas Bo gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy na poezję, co być może drzemie w nas chyba mi szwankuje komputer, wirus sie rozszerza, coraz gorzej wchodzę dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 23:05 Budka Suflera Samotny nocą Jak nocy cień, jak zgubiony nocą dzień Idę przez pusty plac Kroków swych słyszę głos Goni mnie noc Wołam do gwiazd, słyszę ich śpiew Wieczny nieba śpiew Jaki mały w świetle gwiazd każdy z nas jest Czy tam jest jeszcze cisza jezior? Czy tam jest jeszcze ptaków śpiew? Czy tam jest jeszcze dziecka płacz? Czy tam jest jeszcze zieleń drzew? Jak mowę gwiazd, jak tajemnicę poznać ich? Jak ich zrozumieć głos? Zostać tu czy odejść tam? Co da mi los? Wołam do gwiazd, słucha mnie ktoś? A może nic? Może gwiazdy wieczne już martwe w pustce tkwią? Czy tam jest także cisza jezior? Czy tam jest także ptaków śpiew? Czy tam jest także dziecka płacz? Czy tam jest także zieleń drzew? Czy tam jest także cisza jezior? Czy tam jest także ptaków śpiew? Czy tam jest także dziecka płacz? Czy tam jest także zieleń drzew? dobramoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 31.07.04, 00:00 Dobranoc. Dopiero udało mi się otworzyć forum. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.20 31.07.04, 21:06 Ostatnio usnąłem bez dobranocki, więc aby nie usnąć - tak na zaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Dobranoc v.20 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 31.07.04, 21:25 oso1,giga5 i ja pośpiewamy Ci aaaaaa kotki dwa....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale checa Re: Dobranoc v.20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 21:51 czy to jakieś zbiorowe usypianie się ? ;))))) jakaś bajeczka by sie przydała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: ale checa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:08 przygotowuję sie do spania, zwolniłam z pracy niektóre palce dłoni pracujące na klawiaturce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: dobramoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 22:39 coś z bajeczki będzie, jako , ze idę sobie spać dobranoc wszystkim więc mocuje się pan z otwarciem przesuwy zamrażarki w ktorej były lody, a pan chciał kupić je dziecku , ktore stało obok i tak ten pan się mocował z ta przesuwał, mocował, napinał, a ja spokojniutko deklamuję wiersz - i choćby przyszlo tysiąć atletów i zjadło tysiąć kotletów , to nie da rady taki to cięzar, nagle pras , nagle trzas i przesuwa do lodów póściła , otworzyła się i pan do synka mowi - widzisz , dlaczego sie trzeba uczyć wierszy na pamięć , przydatne są w życiu :) tak mi sie opowiedziało jak moglo - pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: ale checa IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 31.07.04, 22:39 Bajeczka? Mam brata starszego o 5 lat. Jako dziecko uwielbiałam słuchać bajki na dobranoc. Kiedy nie było pod ręką Mamy lub Cioci-Niani, męczyłam brata by opowiedział mi bajkę . Zaczynał bardzo obiecująco -"Za górami za lasami z zamku wyjechał goniec. No i koniec". Miałam ochotę go zamordować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:26 Lecz ja, będąc biednym, posiadam tylko sny, rozłożyłem me sny, pod twymi stopami... Stąpaj łagodnie. Gdyż wstępujesz na me sny. dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc 01.08.04, 21:28 A co mi tam, jak nigdy o tej porze do łózia. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Dobranoc 01.08.04, 21:56 oso1 napisał: > A co mi tam, jak nigdy o tej porze do łózia. > Hej Te napady na Pana Boga i Jego Kosciół umocnią w nas Polakach Katolikach wiarę i uczynia silnymi aby walczyc gdy przyjdzie pora nawet mieczem .Nie pozwolimy plwać na Pomazańców Bożych jakimi sa Ojcowie i Biskupi,w osobach T. Rydzyka ,abp. Paetza, ks. Śliwińskiego, abp. Gocłowskieg o. świętobliwych przeorów zakonów Paulinów oraz Salezjan . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 22:12 gość na seteczkę przyszedł dobranoc Lecz ja, będąc biednym, posiadam tylko sny, rozłożyłem me sny, pod twymi stopami... Stąpaj łagodnie. Gdyż wstępujesz na me sny. Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Dobranoc 01.08.04, 22:35 Proszę o nową dobranockę, nie mam się gdzie pożegnać:) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Dobranoc v.20 02.08.04, 17:54 Dobranoc. Oso - czas założyć "oczkową" dobranockę ;) Odpowiedz Link Zgłoś