Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.15

18.07.04, 09:54
Wczoraj cały dzień w Lesie Miejskim, coś pięknego i wreszcie pogoda.
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.15 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 18.07.04, 10:25
      Relaks po nocnej bitwie, to jest to .
      • oso1 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 12:01
        Po jakiej nocnej bitwie?
        ;)
        Ja jako samotny biały żagiel wegetuję w domu. Moja małżonka popularnie zwana
        Siwą :), wyjechała wczoraj gdzieś na domki i jeziora, "dzieciów" ni ma - poszli
        nad jezioro a ja w formie czasu relaksu ugotuję obiad. A co? Jak szaleć to
        szaleć bo piękna pogoda.
        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 12:07
          objad ugotowany, teraz chowamy się po piwnicach przed szokiem termicznym
          może zimny Dublin postawi na nogi zwany żywiec
          trzymajcie kciuki dziś za Kraków, może tego nie przeżyć
          • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.15 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 18.07.04, 14:31
            Kto ma prawo jazdy, to w chłodnym zaciuszu gwoli przypomnienia.
            www.fun.from.hell.pl/2002-05-28/naukajazdy.html
            (dlaczego nie mam tego na czerwono?)- rita pomożesz?

Rita , za moim oknem 29 oC, a u Ciebie?
            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 14:35
              pomogę
              po http zrób dwukropek

www.fun.from.hell.pl/2002-05-28/naukajazdy.html

u mnie w cieniu jest 38 stopni na termometrze za okben, zaraz tam będzie słońce
              to ci powiem ile w słońcu

teraz pracuję nad potrawami do grill
              i lody będą

• Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 14:36
                Muraszka, jeśli komuś zrobisz przyjemność to zrób nawet ognisko i pieczone
                ziemniaki, a zobaczysz jaka radocha, szczególnie dla starszego pokolenia ktorym
                się opiekujesz :)
                nie żałuj im szklanki piwa czy wina - sztarzy nie są święci, też lubią :)
                • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 15:26
                  Bawcie się dobrze dziewczynki,
                  wypijcie moje zdrowie:)
                  • Gość: r.k Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 15:48
                    bawilybysmy sie jeszcze lepiej gdybys do nas dolaczyla giga 5
                  • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.15 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 18.07.04, 15:50
                    Wykrusza sie to moje starsze pokolenie.
                    Gryla juz nie zobacza.
                    Ozdrowiałam nieco.
                    I w najblizszym czasie ruszam do mojej seniorki.
                    Tęskni podobno ogromnie.
                    • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:38
                      ja juz po grillu

a Muraszka, nie mozesz sobie staruszke wziaść do domu ?
                      • oso1 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 21:59
                        Koniec relaksu, czas do robotki.
                        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:08
                          jeszcze troszeczkę
                          • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:10
                            ja też już wróciłam,
                            było extra
                            a u Was?
                            • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:14
                              ok, pojedli, popili i muzyczki sie nasłuchali :)
                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:15
                                a jutro upały zapowiadają i wogóle dwa tygodnie mają trwać
                                opalona ?
                                • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:17
                                  nie, nie opalona
                                  nie biegam za słoncem jak kiedyś
                                  ale urlop przede mna:)
                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:22
                                    wiem, Ty masz urlop codziennie, wczasy na miejscu, codzienny powiew wiatru od
                                    jeziora - może wejdziesz kiedyś na rowerek wodny ?
                                    • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:23
                                      musze wybrać sie do Soli
                                      i wtedy z nią na krzywe
                                      może i rowerek...
                                      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:26
                                        a płynełaś w ogóle rowerkiem ????????
                                        • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:27
                                          tak, kiedyś często
                                          kocham wodę, chociaż pływam tylko żabką:)
                                          • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:28
                                            to może Wam sie uda dopłynąć do tego przesmyku ?
                                            • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:34
                                              Nie wiem czy się odważę?/
                                              • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:36
                                                jeślibyś sie odważyła to ktoś musi Was tam zaciągnąć , poluj na kajakarza i się
                                                przywiążcie , niech ciągnie w ramach treningu ;))))
                                                • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:37
                                                  za rok popłyniemy razem, ok?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:40
                                                    oj, giga, giga - kto to wie ?
                                                    pewnie , ze bym chciała, może nawet przyjadę samochodem, by nie obciążać
                                                    taksówek ;)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:45
                                                    tak, taksówkarzom dałas sie we znaki:)
                                                    ja wiem za rok pływamy i już:))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:46
                                                    nawet w deszczu ?
                                                    chciałam kupić piwo ale rk zabroniła
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:49
                                                    piwo na rowerek?
                                                    niewskazane:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:53
                                                    ale tylko tego brakowało do pełni szczęscia, zimnego piwa troszeczkę ?
                                                    w takim razie przemycimy piersióweczkę ;)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:55
                                                    Coś wymyślimy, będzie fajnie:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:56
                                                    idziemy spać - jutro upał, będzie męczący :)
                                                    dobranoc
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 18.07.04, 22:57
                                                    koniec relaksu ,jutro do pracy :(
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:22
                                                    koniec pracy, czas relaksu :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 19.07.04, 21:42
                                                    A no
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:47
                                                    zaczynamy szewski poniedziałek
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 19.07.04, 22:19
                                                    Już jeden dzień z górki:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:41
                                                    lepiej każdy dzień wykorzystaj słonecznie, ma tylko być tydzień sloneczka i
                                                    koniec.
                                                    wiesz, że ogórki się już ukisiły i wyszly wspaniałe , chrupiące :)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 20.07.04, 18:21
                                                    Urlop jak urlop, ganianie po sklepach w poszukiwaniu odpowiednich materiałów
                                                    budowlanych
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 19:47
                                                    znów się budujesz ?
                                                    może posadz drzewo jakieś , jak przyslowie mówi - ha !
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 20.07.04, 21:35
                                                    Niektórzy w tym wieku już się walą
                                                    ;)
                                                    Ze mną nie jest jeszcze tak źle, ale uzupełnienie wapna zawsze się przyda
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 20.07.04, 21:48
                                                    Ritka poczta poszła do Ciebie
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 22:02
                                                    właśnie otrzymałam, zdjęcie jest sliczne - wszyscy wspamiale wyszli, piękna
                                                    oprawa, jednym slowem - robił to sztukmistrz , mistrz nad mistrze , fachowiec
                                                    zdjęć i w ogóle super
                                                    dzięki
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:39
                                                    a teraz weżmy sie za wychowanie Mateusza R
                                                    oj, zaniedbaliście chlopaka
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 21:32
                                                    uwaga losowanie, zaraz bedę milionerką
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 21:44
                                                    nic z tego, poczekam spokojnie do następnej środy - tylko dwójeczka trafiona
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 21.07.04, 21:51
                                                    Cześć, to trochę mało
                                                    ja nie zagrałam więc nie przegrałam:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:11
                                                    cześć
                                                    masz czas ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 21.07.04, 22:12
                                                    jakieś 0,5 godz.:)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:20
                                                    kup dzisiejszą POLITYKĘ

musimy podyskutować , o wychowaniu Mateusza, syna marszałka wojewódzkiego
                                                    głośno o nim
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:22
                                                    słyszałaś o ulewnie w Gdańsku ?
                                                    zalało ich
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 21.07.04, 22:25
                                                    tak, ulewa straszna
                                                    o Mateuszu już pisano wcześniej
                                                    szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=mateusz&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=64&poz=0&tablica
                                                    Szukaj=forum_temat&zywe=2&x=9&y=6
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:29
                                                    ale w Polityce jest wywiad z ojcem i jak przeczytałam co ojciec pisze to się
                                                    nie doczytałam serac ojca dla syna

giga - ojciec, który nie powie - kocham cię Mateuszu, a mowi, musze pracować ,
                                                    bo dzięki parcy mojej masz ciuchy to chyba marszałek żle wychowuje syna

i... jeszcze mowi:
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:32
                                                    ojciec udaje grożnego i mówi, ze areszt dobrze synowi zrobi, sun chyba zrozumie
                                                    i się poprawi - jaka błędna jego teoria giga, przeciez areszt nauczy jego syna
                                                    twarosci i grypsowania odpowiedniego, bardziej połączy syna z więzniami niż z
                                                    ojcem

dlaczego marszalek jest taki twardy dla syna ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 21.07.04, 22:48
                                                    Wiesz, dobre wychowanie dzieci to wielka i niełatwa sztuka
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:52
                                                    wiem i bardzo współczuję marszałkowi, ale dopoki ojciec nie powie synowi -
                                                    kocham cię synu - to nie da rady , choćby chciał, musi mu dac serce

właśnie w tym wywiadzie brak bylo w nim
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 21.07.04, 23:56
                                                    Bo wychowanie to nie relaks
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:07
                                                    w każdym razie życze marszałkowi powodzenia, ma prawdziwy problem

czas na relaks
                                                    jest tam ktoś ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 22.07.04, 21:23
                                                    Jestem i w ramach czasu relaksu robię sobie porządeczki w kwitach - jakie tam
                                                    ciekawostki. Zaprzątały się nawet dokumenciki z 1975 roku.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:33
                                                    dokumenciki z 1975 roku sa już przedawnione i wyrzuć je do śmieci
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 21:54
                                                    palę sie oso - ogladaj wiadomości
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 22.07.04, 21:59
                                                    Cześć, co sie dzieje?
                                                    Właśnie wróciłam ze starówki
                                                    Przełaziłam cały wieczór,
                                                    jest cudownie:)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 22.07.04, 22:08
                                                    Do czego tak Rita się zapaliła?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:08
                                                    img.interia.pl/wiadomosci/nimg/news525544.jpg
                                                    giga - dzwoń po straż pożarną , niech przyjadą na pomoc

a jest księzyc u was ?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:24
                                                    co sie stało, nie slyszę syren ;)))))))))
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 22.07.04, 22:29
                                                    Okropny pożar, poczytałam
                                                    dzięki za przesyłkę :)
                                                    extra
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:30
                                                    a gdzie to czytasz ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 22.07.04, 22:31
                                                    na interii
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:36
                                                    no wiedzisz, a ja cekam zawsze na gotowe :)

wytrzymałas upał ?
                                                    wiesz, że najlepsza jest herbatka z pokrzywy zamiast kawy popołudniowej
                                                    jescze bym dodała Kinley tonic z lodu ;)))))))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 22.07.04, 22:42
                                                    i zasmażkę
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 22:44
                                                    i koniec akcji, pożar opanowany dzięki akcji sprawnej straży pożarnej -
                                                    gratulacje
                                                    giga obserwowała i już umie gasić pożary ;))))))))))))

oso - jak tam w dokumentach, znalazłes coś ciekawego ?
                                                    jakąś białą kartę ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 22.07.04, 22:56
                                                    A no, to było dokładnie 11 lat przed moim ślubem ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 23.07.04, 20:15
                                                    No i nastał czas relaksu.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 20:22
                                                    czyli weekend :)
                                                    praca w ogrodkach

i co dalej ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 23.07.04, 21:05
                                                    Pełny spokojny luzik, a może by tak przeglądnąć półeczki i zerknąć do nalewki?
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:19
                                                    całkowicie luzik, czytanie, czytanie i czytanie
                                                    zaraz będę miała przerwę
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 24.07.04, 15:45
                                                    Odkrywam na nowo moc spacerów (dokładnie widać to u Sud-a), spacer i fotka, i o
                                                    to właśnie chodzi. Często ulotne jest to co jest przy nas.
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.15 24.07.04, 22:30
                                                    Ale relaks,
                                                    impreza przednia!
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 24.07.04, 22:48
                                                    O Giga się odezwała.
                                                    Jak się wraca od Mamusi to zawsze impreza jest przednia.
                                                    :)))))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 24.07.04, 23:10
                                                    A ja czas relaksu sobotni zamknąłem w ten sposób:
                                                    1. Bujanie się z sobą od godz.17.00 do 19.00
                                                    2. Bujanie się z sobą od godz.19.00 do 19.17
                                                    3. Telefon od "Grubego" ze słowami: "wszyscy wyjechali, ja wrociłem z pracy i
                                                    mi jest smutno"
                                                    4. Odpowiedź moja: "wpadnij do mnie"
                                                    5. Odpowiedź "Grubego": ok.
                                                    6. Mówię "Siwej": wpadnie Gruby z flaszką ( w zamyśle he, he)
                                                    7. Mina "Siwej" - :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                                    8. Wytłumaczenie - cały dzień coś siedziała prz garach i cościk tworzyła, 19.17
                                                    to był jej czas odpoczynku.
                                                    9. Podaję Siwej alternatywę: "a może pójdę z Grubym na piwo?"
                                                    10. reakcja "Siwej" - :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    11. Idę z Grubym na piwo - reakcja moja :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    12. 5X w lotki 4:1 dla mnie - reakcja moja :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    13. kilka piw i 5 x lotki - reakcja właściciela :)))))))))))))))))))))))))))))
                                                    14. Przyjście do domu - reakcja "Siwej" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    15. Przyjście do domu - reakcja "Grubego" - nikogo ni ma doma - :(((((((((((((

reasumując

Najlepiej być ślimakiem - chyba wiecie
                                                    Nie ważny jaki domek - ważne, że swój i na grzbiecie

rymuje się też na diecie
                                                    ;)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 11:44
                                                    od 9.00 do 11.00 - słuchanie Budki i gotowanie, teraz pomyślę co dalej....
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 25.07.04, 13:33
                                                    Dobre radyjko internetowe
                                                    OldRockRadio
                                                    radioranking.wmi.pl/out.php?ID=1082900007.5182
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 25.07.04, 20:08
                                                    Trzeba mieć Winamp-a, ale kurde coś pięknego, relaksik przy muzyczce i do tego
                                                    bardzo dobrej.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:34
                                                    a pózniej relaks z nudą, też dobry, tylko czas ucieka ;)
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 25.07.04, 21:45
                                                    Ja nigdy się nie nudzę, niby cały dzień przy komputerku, relaks z muzyczką a i
                                                    twórczo sporo podziałałem.
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 21:50
                                                    poznać nudę też jest ciekawe, lepiej sie docenia czas parcy, szczególnie przed
                                                    poniedzialkiem :)

co byś robił gdyby prądu zabraklo ?
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 25.07.04, 22:04
                                                    Pisałbym ręcznie ołóweczkiem i śpiewałbym sobie piosenki, obok stoi gitara,
                                                    akordeon, leży też harmonijka ustna. Na ścianie wiszą loteczki.
                                                    Nie ma nudy, biblioteczka pełna książek.
                                                    :))
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:05
                                                    tylko nie w rtm momencie
                                                    mecz piłkarski Argentyna -Brazykia moze byc ciekawy :)
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:07
                                                    trochę mi sie literki przestawiają,ale to przez wypracowaną klawiaturkę, juz ją
                                                    popisalam pisakiem i też sie zmazują literki - ciekawe czy mozna kupić
                                                    litereczki takie do naklejania
                                                  • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:30
                                                    gdyby ktoś nie wiedzial to 1:0 dla Argentyny z rzutu karnego
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.15 25.07.04, 22:46
                                                    1:1
    • cryss Re: Czas relaksu v.15 25.07.04, 22:44
      Ach ta klawiaturka, muskana delikatnie palcami... co tam jakiś mecz za
      siedmioma górami, za siedmioma wodami na końcu świata..
      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:47
        a jak wygląda Twoja klawiaturka ,criss ?

i 1:1 czyli remis
        i wszystko zacznie sie od nowa :)
        • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 22:55
          kartki.onet.pl/1433,kartki.html
          dobry relaks Muraszki :)
    • cryss Re: Czas relaksu v.15 25.07.04, 22:56
      Jest moimi ustami, które mówią
      jest moimi oczami, które widzą
      ... Ciebie :))
      • Gość: rita Re: Czas relaksu v.15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 23:09
        Nieprawda, że
        Ostatni błędny rycerz zasnął
        Że jego duch
        U Elizejskich stoi bram
        On żyje wciąż
        Za zbroję ma uczciwość własną
        Precz rzucił miecz
        Lecz honor - honor ma ten sam
        Obcy mu spokój święty
        I snu cieplutki koc
        Drogę mu ognik błędny
        Wskazuje w noc
        A on, on wciąż wyzywa
        Na pojedynek los
        Uczciwość za uczciwość
        A cios za cios

• Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.15 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 17:28
          Rita, Twój relaks jest bardzo historyczny.
          "A cios ,za cios"?
          Boże kogo pobiją?
          A jak koty? Jak bociany? Czy możesz pić piwo kiedy nie ma r.k.?
          Kiedy kończysz prace i możesz odpocząc?
          Czy Kraków już nie płonie?
          Relaks kochanie! Relaks!
          • oso1 Re: Czas relaksu v.15 26.07.04, 17:50
            Relaks to inaczej byczenie się
            • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.15 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 17:57
              Oso1 masz rację.To byczenie się .
              Ale każdy byczy sie inaczej,
              • Gość: Muraszka Re: Czas relaksu v.15 IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 26.07.04, 17:58
                Dolewam 100 gr do drinka i mam?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka