Dodaj do ulubionych

AUTOBUS LECLERK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:43
Wczoraj miałem przyjemnośc jazdy autobusem który wozi ludzi na zakupy do
sklepu i byłem wystraszony - niesprawne drzwi pasażerskie otwierają się
samoczynnie podaczs jazdy a w trakcie jazdy straszne stuki dochodzą spod
pojazdu coś urywa uderza - kto jest właścicielem tego pojazdu??
i jaka fajna reklama dla sklepu.
Obserwuj wątek
    • coolfacet Re: AUTOBUS LECLERK 29.07.04, 17:17
      Czy wynajmujący pojazd nie zna czym dowozi swoich klientów - sam powinien się
      przejechać takim autobusem i do tego hałasu jest brudno
    • Gość: jarexOL Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.04, 17:25
      Czy to jest może pojazd firmy star-turist, to już wszytko wyjaśnia. Tylko
      jestem ciekawy gdzie jest policja która powinna takie sprawy załatwiać lub jak
      autobus został zarejestrowany przed wyjazdem na miasto??????????
      Pan S. ma wszędzie znajomości więc wszytko mu wolno...
    • Gość: cykl Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.04, 17:39
      faktycznie jest to autobus pana Starkiewicza firma star turist.
      • Gość: felek Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:13
        A narzekamy wszyscy na MPK. Starkiewicz ten dopiero ma swoich pasażerów w
        d....A policjię i ITD w kieszeni.
        • Gość: itrium Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:44
          starkiewicz ma w kieszeni większość gliniarzy w tym mieście. Kiedyś nawet
          zorganizował dla nich wyjazd zagraniczny po bardzo promocyjnej cenie. A
          wracając do żabojadzkich hiperów to lepiej je omijać z daleka. Syf i nic
          wiecej. Ogladałem ostatnio program UWAGA w TVN o żabojadzkich hiperach
          "Champion". Dobrze, że takiego nie ma w Olsztynie bo już by wytruli połowę Jarot
          • Gość: cykl Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.04, 22:02
            Ciekawy wątek się pojawił o policji i ITD, jestem ciekaw nadal czy dyrekcja
            sklepu wie kto i czym dowozi ludzi na zakupy, chyba że jest to forma konkursu
            jazda ,,na byle czym,, jak to bywa w miejscowościach turystycznych.
    • Gość: jarox Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.04, 21:20
      To jest autobus żółty?
      Widzialem go dziś na ulicy warszawskiej faktycznie miał otwarte tylne drzwi. Co
      grozi wypadkiem a gdzie policja
    • Gość: cykl Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.olsztyn.mm.pl 31.07.04, 17:07
      widzę że temat jest mało interesujący dla osób podróżujących tym autobusem,
      poczekamy aż co się stanie
      • Gość: klient E.LECLERC Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 31.07.04, 21:30
        Wcześniej Pan Starkiewicz wypowiadał się na temat remontów autobusów MPK w
        Solcu Kujawkim. Mówił ,że MPK wyrzuciło pieniądze w błoto.Pan S. wyremontowałby
        wówczas autobusy MPK za pół ceny. Dzisiaj widzimy jakimi autobusami jeżdzi MPK
        a jakimi STAR-TURIST.Chyba można wyremontować jeden autobus Panie S.
        bo strach nim jeżdzić.
        • being28 Re: AUTOBUS LECLERK 31.07.04, 22:13
          Jkaby nie patrzec to otwarte drzwi nie przeszkadzaja klinetom naszych marketow,
          przeciez Real ma tez swoj autobus. Autobus to za duzo powiedziane. Kupione w
          Niemczech za grosze, przebiegi z szescioma zerami, ale i tak lepsze od
          przedwojenych Jelczow i Autosanow, w ktorych zmieniaja sie tylko zderzaki.

Po prostu ludzie potrzebuja tanie dojazdu do sklepu. Swiadcza tez o tym
          pielgrzymki ludzi z reklamowkami, teraz chociaz do Lecrerca troche zuzulu
          wysypano.

W Lecrercu w czasie burzy na jednym ze stoisk z zywnoscia szybko psujaca sie
          pracownicy podstawiali wiadra bo woda lala sie z dachu. Byli jednak
          usmiechnieci i powtarzali kliejentom "Tak jest zawsze w czasie deszczu" :)
          • Gość: Jarox Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.olsztyn.mm.pl 01.08.04, 13:35
            Tak już jest że w sklepach typu Leclerc są takie sytuacje podczas deszczu ale
            to nic, ja tam wolę jechać Jelczem lub innym autobusem MPK ponieważ mam
            zaufanie
        • Gość: jarox Re: AUTOBUS LECLERK IP: *.olsztyn.mm.pl 31.07.04, 23:11
          Pan S. wszytkich innych poucza o uczciwości a sam nie przestrzega zasad i
          dobrych obyczajów ale te on zostawił poza swa działalnością

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka