Gość: czlowiek
IP: 46.77.124.*
30.06.13, 15:57
Jeszcze sie taki nie urodzil ktory by wrzystkim dogodzil. Codzienie w Polsce i na swiecie upada tysiace firm a tylko zazdrosnicy i ludzie ktorym w zyciu nie wychodzi i tylko ci co narzekaja zycza zle innym ale tacy daleko nie zajda w zyciu bo od narzekania tylko glowa boli. Artos jest i byl najlepsza szkola w Olsztynie np.taka szkola jak British school czy English Perfect to sieciowka ktore tylko ida na ilosc. Wiem cos na ten temat bo sama tam bylam dawno temu i wiem ze nic sie nie zmienilo aby tylko na ilosc. Na koniec warto powiedziec ze jesli komus Artos nie odpowiada to sa inne szkoly gdzie nie trzeba sie uczyc a tylko placic bo to sieciowki i niikt nikogo nie zmusza. KAZDY WIE ZE ARTOS BYL I JEST NAJLEPSZY A JESLI KTOS PISZE ZLE O TEJ SZKOLE TO ZAZDROSC LUDZI ZJAAAADA ZE SA lUDZIE AMBITNI KTORZY STARAJA SIE ABY WIELE STUDENTOW TEJ SZKOLY UMIALO JEZYK BARDZO DOBRZE. Dla mnie Artos jest i byl Najlepszy to dzieki Artosowi nabralam pewnosci siebie bo wiedza ktora mi ta szkola przekazala procentuje mi do dzisiaj. Wybor wasz ...moj tylko Artos i nie zaluje zadnego grosza i tysiecy zlotych wydanych w tej szkole a wydalam sporo ale wole na nauke wydac niz na glupoty bo w glowie zostaje do konca zycia. WRZYSTKIEGO DOBREGO DLA Artosu. Pozdrawiam