IP: 46.77.124.* 30.06.13, 15:57
Jeszcze sie taki nie urodzil ktory by wrzystkim dogodzil. Codzienie w Polsce i na swiecie upada tysiace firm a tylko zazdrosnicy i ludzie ktorym w zyciu nie wychodzi i tylko ci co narzekaja zycza zle innym ale tacy daleko nie zajda w zyciu bo od narzekania tylko glowa boli. Artos jest i byl najlepsza szkola w Olsztynie np.taka szkola jak British school czy English Perfect to sieciowka ktore tylko ida na ilosc. Wiem cos na ten temat bo sama tam bylam dawno temu i wiem ze nic sie nie zmienilo aby tylko na ilosc. Na koniec warto powiedziec ze jesli komus Artos nie odpowiada to sa inne szkoly gdzie nie trzeba sie uczyc a tylko placic bo to sieciowki i niikt nikogo nie zmusza. KAZDY WIE ZE ARTOS BYL I JEST NAJLEPSZY A JESLI KTOS PISZE ZLE O TEJ SZKOLE TO ZAZDROSC LUDZI ZJAAAADA ZE SA lUDZIE AMBITNI KTORZY STARAJA SIE ABY WIELE STUDENTOW TEJ SZKOLY UMIALO JEZYK BARDZO DOBRZE. Dla mnie Artos jest i byl Najlepszy to dzieki Artosowi nabralam pewnosci siebie bo wiedza ktora mi ta szkola przekazala procentuje mi do dzisiaj. Wybor wasz ...moj tylko Artos i nie zaluje zadnego grosza i tysiecy zlotych wydanych w tej szkole a wydalam sporo ale wole na nauke wydac niz na glupoty bo w glowie zostaje do konca zycia. WRZYSTKIEGO DOBREGO DLA Artosu. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: ARTOS IP: 46.77.124.* 30.06.13, 16:12
      Zgadzam sie ze Artos jest niezly ale nie dla tych ktorzy nie lubia sie uczyc bo to szkola dla ambitnych osob. Coz prowadzenie firmy to nie prosta sprawa .Ten kto prowadzi ten wie ze to wymaga samo dyscypliny and nobody is perfect. Artos jest OK a ze ktos czasami ponarzeka to juz taka nasza ludzka natura. Na inne szkoly tez psiacza ze slabo ale ja nigdy nie mialem problemu z Artosem a wrecz przeciwnie jak sie uczylem w szkole Artos to az dumny bylem ze tam uczeszczalem z checia zapisze tam swoje dzieci i wnuki
      • Gość: ? Re: ARTOS IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.06.13, 17:55
        Adam - zmień IP :)
        • warmjak Re: ARTOS 12.11.13, 14:21
          ... i zapytaj, czy nie oferują skutecznych kursów języka polskiego. Nie chodzi tylko o "literówki" ortograficzne!
      • Gość: Kasia Re: ARTOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 12:06
        Zgadzam sie w 100% chodziłam do Artosu przez 2 lata na kurs doszkalajacy z jęz. angielskiego dla doroslych i jestem bardzo zadowolona z wyników mojej nauki, przypomniałam sobie i utrawaliłam cały materiał ze szkoły i o wiele więcej sie nauczyłam, lektorzy sa świetni, kompetentni i doświadczeni, polecam szkołę!!!
        • Gość: mamaJasia Re: ARTOS IP: *.uwm.edu.pl 13.11.13, 09:48
          Dzień dobry,
          uważam, że "człowiek" ma dużo racji. Chodziłam do jednej tzw. sieciówki i nic z tego nie wyniosłam choć chęci i mobilizacja była wielka. Lektor, z którym miałam zajęcia i który nadal tam pracuje spędzał czas na pogadankach o swoim życiu prywatnym. Wcześniej miałam z dwoma innymi lektorami z tej szkoły. Kompletna strata czasu, cofnęłam się tylko z materiałem i zaczęłam się krępować mówić po angielsku. Teraz chodzę na metodę bezpośrednią już 2 lata i uważam, że jest to najlepsza metoda do nauki języka. Rozwiązuje język każdemu :)
    • Gość: Ula Re: ARTOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.14, 09:27
      Zgadzam się są inne szkoły. Ta szkoła jest naprawdę na wysokim poziomie,tym bardziej,że można wybrać tempo nauki i poziom. Ja jestem bardzo zadowolona. To co wyróznia Artos to wysoki poziom nauczania oraz takie nauczanie języka, które łaczy umiejętności konwersacyjne z umiejętnościami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka