Dodaj do ulubionych

ławeczki na zimę

29.11.13, 21:05
Ratuszowi się ocknęli z wieloletniego snu i postanowili poustawiać ławeczki.Znakomity pomysł przed zimą.Ptaszki będą miały gdzie siadać.Na wiosnę nie można było ustawić?
I jak zawsze zaczną coś w końcu robić to muszą spieprzyć-zamiast ławki poustawiać wzdłuż ulic to zgrupowali je w stada.Jakieś fatum ciąży nad tym miastem w postaci nieudolnych,
miernych władz.
Żeby już dobić naszych kochanych,bezmyślnych biurokratów GW publikuje wyniki sondażu dotyczącego zmian w układzie komunikacyjnym miasta.Ja bym na miejscu Gustka i Grzymowicza zastanowił się poważnie nad przyszłością i zaczął trenować prowadzenie kur na szczanie.
Obserwuj wątek
    • az43 Re: ławeczki na zimę 30.11.13, 18:15
      Rzeczywiście jakiś niedowład umysłowy w Urzędzie Miejskim.
      • Gość: kuba Re: ławeczki na zimę IP: *.olsztyn.mm.pl 30.11.13, 20:18
        Przecież nie wydano wszystkiej kasy przeznaczonej w tym roku na tramwaje,to w zastępstwie poustawiano na zimę ławeczki.Lepsze to niż gdyby urzędnicy mieli tą kasę przejeść.Na wiosnę się je po zimie odmaluje i będą jak znalazł.
        • n4eu Re: ławeczki na zimę 30.11.13, 21:07
          A kto ma przyjsc na miejsca Grzymka antymenelku? ten co sciagal spodnie do zdjecia w swiom gabinecie? :D:D
          • antymenel.1 Re: ławeczki na zimę 01.12.13, 14:20
            Może ty?
            • n4eu Re: ławeczki na zimę 02.12.13, 17:47
              Ja na pewno nie bo nie odpowiada mi obecny ustroj . Nie czuje sie swinia ktora wie lepiej jak wydawac zagrabione rodakom pieniadze w podatkach.
              Za to jestem pewien ze przyszla wladza zmarnotrawi potezne kwoty i bedzie jeszcze na tyle bezczelna ze otrabi w mediach ze robi to dla naszego dobra. Tego mnie bowiem nauczyla historia zarowno PRL jak i tzw III czy tam IV RP. A to ze Ciebie tego nie nauczyla i nie nauczy wcale mnie nie dziwi :)
              • antymenel.1 Re: ławeczki na zimę 02.12.13, 19:37
                Wyjedź na Antarktydę.Tam będziesz miał lepiej.
                • Gość: kuba Re: ławeczki na zimę IP: *.olsztyn.mm.pl 03.12.13, 08:30
                  Oto odpowiedź godna piszących na tym forum w duchu: nie podoba się tu, to wynocha"
    • Gość: Greg Re: ławeczki na zimę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.12.13, 14:18
      Muszą być ławeczki na zimę - no bo brnąc po kolana w śniegu (podobno ma być) musisz gdzieś "przycupnąć" aby odpocząć. A co i jeszcze nie daj Bóg omskniesz się na gołoledzi i "wywiniesz orła" (inaczej - zaliczysz glebę) - to gdzieś będzie trzeba Cię poskładać tudzież zagipsować und opatrzeć . I tu jak znalazł.
    • Gość: Greg Re: ławeczki na zimę IP: 5.174.55.* 04.12.13, 15:28
      Co za dupek - wszędzie wkleja te swoje sprzątanie. Sprzątnij Sobie mózg (jeżeli masz).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka