Dodaj do ulubionych

CZEGO SŁUCHAMY???

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:30
No właśnie, jakich rozgłośni radiowych słuchaja olsztyńscy forumowicze??
Ja sie przyznaje do UWM-FM, jak dla mnie odpowiednia muzyka, a prezenterów po
prostu staram sie nie słuchać. A dawno temu to słuchałem tylko Trójki ale jak
usłyszałem Robiego Wiliamsa kiedyś w Trójkowym Expresie to był koniec. A Wy??
Czego słuchacie ( oprócz żon, mężów i rodziców )???
Obserwuj wątek
    • Gość: XVZ Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: 62.233.149.* 28.03.02, 15:44
      próbowałem troszke słuchać UWM FM przez siec ale ich serwer jest pożal się Boże
      dlatego jestem zmuszony do słuchania Polskiego radia PR III - nie słyszałem tam
      Robiego
      • Gość: jd Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 16:23
        Ja jestem wielkim miłośnikiem radia i mam nadzieje, że wy w Olsztynie nie macie
        do czynienia z taką (mówiąc językiem młodzieży) kaszaną w tym temacie jak ja w
        Warszawie. Szczególnym moim wzięciem cieszy sie Radio Pogoda; mdli mnie po 10
        sekundach wygłaszanych tam tekstów, a potem rozważam czy jednak nie byłbym
        zdolny do morderstwa.
        • Gość: sari Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.ts.pl 28.03.02, 16:30
          Mogę powiedziec czego nie słucham: Radiostacji ! Wszyscy się tym zachwycają,a
          ja zasypiam przy lecącej tam muzycę i nie znoszę tych prezenterów, którzy mają
          dykcję do ...
          • koobra Re: CZEGO SŁUCHAMY??? 28.03.02, 23:08
            radio olsztyn jest clkiem calkowne nie ma tego tempa wiadomosci z koziej wolki
            jak to babka zgwalcila dziadka no i niezly jest slawek stelmaczonek ten to ma
            jazde tylko po czym?
            • Gość: Melo Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.tvk.tpsa.pl 28.03.02, 23:32
              wiadomości są dublowaniem, tercjowaniem, kwadrowaniem etc. A muzyczka jest
              najlepsza z płyty. Polecam maglowany zespolik Buena Vista Social Club -
              rewelacja ( nawet po 12 latach słuchania)
              Pozdrawiam
            • Gość: Romek Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: 192.168.1.* 16.04.02, 17:27
              Radio Olsztyn jest jakie jest, ale widomosci to maja najlepsze. Skad oni biora
              te informacje. Czasami az sam sie dziwie. Slucham ich juz 10 lat i z roku na
              rok sa lepsi. Trzymac tak dalej! Olsztyniak!
        • Gość: detritus Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 07:39
          Kiedys czesto sluchalem "Pogody" i jej odpowiedznikow: gdanskiego "Trefl",
          czestochowskiego "Radia C" i katowickiego "Radio Karolina". Ale ile razy mozna
          sluchac tego samego ;o)
          Od jakiegos czasu glownie RMF, ktorego kiedys nie znosilem.
          • Gość: pioter Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 19:30
            Tylko RMF-ki ... nooooooo... no dobra, od 10:15 do 10:50 Wa-Wy, ale tylko dla
            Tomka Łysiaka (dedektyw-inwektyw) - czyli na 35 minut zdradzam krakusów. ;-)))
            • Gość: spoko Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 23:14
              Czy nikt poza mną nie słucha tu tej rozgłośni z Torunia?
              • koobra Re: CZEGO SŁUCHAMY??? 29.03.02, 23:24
                jest calkiem niezla ale to wszystko zalezy od stanu oczywiscie moim zdaniem w
                jakim odbierasz te fale czasami nie moge uwiezyc co oni tam wyprawiaja !?
              • Gość: detritus Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 23:50
                A zeby wiedzial ze slucham. Jako, ze mam do uczelni 400km, po 2-3h jazdy mam
                dosyc muzyki i przelaczam na gadanie... Aby bylo wesolo, na gadanie z Torunia.
                Raz czy dwa o malo to sie nie skonczylo ladowaniem w rowie i wymiana przepony,
                ale zawsze dziala toto orzezwiajaco ;o)
                • Gość: spoko Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 02:38
                  Czy to reakcja na hasło reklamowe "Alleluja i do przodu"?
                  • koobra Re: CZEGO SŁUCHAMY??? 31.03.02, 00:09
                    dobre sa przepisy kulinarne siostry niestety imienia nie pamietam i wieczne
                    sformulowanie dodajemy do tego przyprawy rozne
    • Gość: katka Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 14:49
      Słucham Wa-My, ale wyłącznie z konieczności. Mam w pracy starego gruchota,
      który poza Wa-Mą odbiera tylko Ojca Dyrektora ;-) Z dwojga złego lepsza Wa-Ma.
      W domciu - tylko CD.
      pozdrufki
      katka
      • Gość: alfred Re: CZEGO SŁUCHAMY??? IP: 213.76.47.* 05.05.02, 21:51
        Stelmaczonek jest b.dobry -tylko on.Słuchałem 3 kiedyś ,teraz BIS i 2.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka