ol4 23.08.04, 15:51 Jak tam wasze urlopy? Ja wlasnie wrocilem z Chałup. Tam sie tak rewelacyjnie plywa na desce ze az sie musze podzielic ta wiadomoscia na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Urlop 23.08.04, 19:37 Tylko pozazdrościć, ja bylem jeszcze wczoraj w Kaplitynach - też rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Urlop 23.08.04, 22:34 ol4 - czekamy na szersza relację, taka oprawioną i przyprawioną :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Urlop 24.08.04, 07:41 deska lezy ostatnie dwa lata nie ruszana, to sport przyjemny, niestety dosc indywidualny... moze jestem za bardzo towarzyski? wole jacht, kajaki, rowery itp. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Urlop 24.08.04, 09:16 Nie... wieksza ekipa, kilka zaprzyjaznionych osob, takich do tanca i rozanca, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Urlop 24.08.04, 11:06 Dobrze? To jest zycie, czasem dobrze, czasem gorzej, czasem leze, czasem stoje, czasem pije czasem spiewam, rzadko urlop, czesto praca, czy pracowac sie oplaca? :-p :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Urlop 24.08.04, 22:17 konczą się urlopy,może jakieś wspomnienia ? może by tak jakies przygody wyjawić ? plaża , dzika plaża, morze doookoła .... lub Chałupy welkam tu ..... albo a panna Krysia, panna Krysia ...... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Urlop 25.08.04, 07:40 jak to sie koncza? jeszcze kilka dni i urlop! cale dwa tygodnie! ja tam nie koncze, staram sie zeby namiastka urlopu i wakacji byla przez caly rok... w koncu po pracy tez mozna (i trzeba) wypoczywac! a dzialo sie w tym roku, dzialo... a bedzie sie dzialo, oj bedzie! i z takim optymistycznym haslem zapraszam do ...dzialania! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Urlop 25.08.04, 10:15 Zbyszek jak to indywidualny? Pomiedzy Władkiem a Chałupami ciągną się przez jakies 7 km campigni, opanowane glownie przez surferow. Wiesz jakie tam zycie towarzyskie kwitnie? W bazie w ktorej ja bylem to prawie do bialego rana trwaly imprezki. A swiatek surferski lansuje tam klimat nie do podrobienia:) Wogole to ponoc sa tam najlepsze warunki do nauki plywania w Europie, duzy akwen, woda przewaznie do pasa, mozna wpadac do woli. A i wieje nienajgorzej! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Urlop 25.08.04, 11:14 Masz racje... ale na jeziorze nie zlapalem tego klimatu, ani bakcyla, a na zatoce nie bylem z deska... ...Urlop za dni pare. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muraszka Re: Urlop IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 25.08.04, 20:35 Pewnie miała sęki. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Urlop 25.08.04, 22:45 ol4 napisal Pomiedzy Władkiem a Chałupami ciągną się przez jakies 7 km campigni, opanowane glownie przez surferow. Wiesz jakie tam zycie oj, współczuję, chociaż ja mialam gorzej, pamiętam ,że pomiędzy Władkiem i Chalupkami ciągnął się smród rybek, wtenczas tak desek nie bylo deski w modzie są od niedawna i nie ma co narzekać, to ponoć mężczyżni lansują modę - lubią deski to i sęki niech polubią ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Urlop 26.08.04, 09:38 Wnioskuje rita po tej zlosliwosci ze z linia u ciebie nie najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Urlop 26.08.04, 21:39 tak, tak, tak ol4 - to była taka słodka zlośliwość widziana od strony deski w której jest sęk :) Ale , żeby Was rozweselić to powiem jakie jest najwspanialsze przeżycie wakacyjne komarów ? - wyprawa ludzi i wczasowiczów po jezyny, jagody do lasu. a hoj przygodo ! Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Urlop 14.09.04, 21:44 Jeszcze 3 dni ciężkich robót i 16 dni wolnego !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Urlop 15.09.04, 21:57 Ja przynajmniej nie mam odpowiedzi (akceptacji) na piśmie Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Urlop 16.09.04, 17:46 Hę, jutro po robotce, będę pewny czy mam urlop. Bowiem telefony zostaną odłożone nie na widełki a na wieszak. I zabrzmi okrzyk Tarzana zaś grzyby będą moje. He, he Odpowiedz Link Zgłoś