Dodaj do ulubionych

Centrum Stomatologi Avidental - OPINIE

21.09.15, 21:11
Witam serdecznie,

bardzo proszę o Wasze opinie, informacje, spostrzeżenia na temat centrum stomatologicznego Avidenta które znajduje się na ul. Barcza.

Ktoś korzystał? Poleca ? Warto ?

Z góry bardzo dziękuje za wszystkie opinie - temat dla mnie bardzo ważny.

Dodam że nie jestem z Olsztyna i potrzebuje Waszej pomocy.

Dzięki
Obserwuj wątek
    • gendrenam Re: Centrum Stomatologi Avidental - OPINIE 22.09.15, 14:26
      Podobało mi się, że klinika ma bardzo miłą obsługę oraz nowoczesny sprzęt. Polecam histerykom, ktorzy boją się leczyć zęby lub boją się igły i znieczulenia. Państwo Kot posługują się tzw. różdżką, zamiast igłą. Przyznam, że jako ktoś, kto boi się zastrzyku, byłam zachwycona - nie poczułam nic. Podobnie leczenie - pełen profesjonalizm. Podobnie stomatologia dziecięca.

Minusem są bardzo wysokie ceny uslug (za zdejmowanie kamienia, piaskowanie itd. zapłaciłam łącznie 350zł, podczas gdy gdzie indziej robię to za 80zł).

Bardzo mi się nie podobał akt, że przed pierwszą wizytą pacjent otrzymuje coś z rodzaju kwestionariusza osobowego, w którym jest wypytywany m. in. o to, adres, gdzie pracuje, czy jest żonaty, gdzie pracuje małżonek i bardzo wiele innych rzeczy.
      • xmichalosx Re: Centrum Stomatologi Avidental - OPINIE 23.09.15, 21:05
        Co do tej ankiety to nie mamy obowiazku wypelniac :)

Ale dzieki za pierwsza opinie - jednym slowem polecasz
        • gendrenam Re: Centrum Stomatologi Avidental - OPINIE 24.09.15, 10:18
          Byłam tam dość dawno, jako osoba bardzo młoda i nie wiem, czy ankieta w dalszym ciągu obowiązuje. W każdym razie gdy personel mi ją podsunął pod nos, sprawa raczej została postawiona tak, że "musi pani wypełnić", co mi się nie spodobało. Wypełniłam ją jednak z obawy, czy nie będzie mieć to wpływu na leczenie tam itp. Teraz bym tego nie wypełniła.

Pomijając kwestię ankiety, to tak, zdecydowanie polecam, bo z usługi byłam bardzo zadowolona. troskliwie się mną zajęto, lekarze cierpliwi ( w końcu poradzili sobie z pacjentką, która boi się igły, bo kiedyś inny doktor o malo nie połamał mi igły w ustach robiąc znieczulenie). Miałam tam zdejmowany kamień, leczone i usuwane zęby. Po żadnej z wizyt nie było problemów. Jeden z najlepszych gabinetów, w jakim byłam.
          Pozdrawiam
    • sylwciak Re: Centrum Stomatologi Avidental - OPINIE 04.01.19, 20:12
      jestem pacjentką Avidental od co najmniej 6 lat. Szczerze polcam. Fakt, nie jest może najtaniej, ale za to profesjonalizm, obsługa, najnowocześniejszy sprzęt i metody lecznia rekompensują wszystko. efekty leczenia przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Jeśli ktoś, jak ja, należy do tych, których boli już samo siadanie na fotel, a widok igły paraliżuje, polecam w 100%. Indywidualne podejscie Pana Doktora do pacjenta, jest niesamowite. Doktor dzwoni zawsze i pyta o samopoczucie, stan zdrowia po zabiegu. Wszystkie czynności wykonywane są z należytą starannością i niesamowitą dbałością o sterylne warunki. Doktor buduje atmosferę zaufania, co dodaje otuchy nawet takiej panikarze jak ja :-) Pełen profesjonalizm w każdym calu :-) pozdrawiam serdecznie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka