Gość: Kuba IP: *.ols.vectranet.pl 30.09.04, 21:54 Uuuuuu, brzydko panie M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziomek Unik plus IP: *.dip.t-dialin.net 30.09.04, 22:58 A ja myślę, że Małkowski ma po części rację. Beckstein nie należy do osób, które dażyłbym politycznym zaufaniem. Dlatego jakikolwiek akcent dystansujący jast OK. Z drugiej strony powinien jako gość imprezy i gospodarz tam się zjawić, choćby tylko na przyjęcie. Panu Becksteinowi (o ile w ogóle przybędzie) cenna powinna być każda chwila rozmowy z Polakami, nie należy wykluczyć, że coś mu to rozjaśni. Jest wpływowym politykiem i mógłby zdecydowanie wpłynąć na przebieg dyskusji o odszkodowaniach prowadzonej w RFN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Łu. Re: Prezydent unika ziomków IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.04, 00:05 Brawo prezydent. Znalazł się przynajmniej jeden, który wie że Ziomkowstwo Prus Wschodnich wspierało i nadal wspiera neonazistów w Niemczech. Proszę sobie zobaczyć kto bywa na spotkaniach Landsmanschaftu w Niemczech :) Jeszcze raz brawo Małkowski!!! A niezorientowanych odsyłam do tygodnika LO Ostpreussenblatt A i kłamstwem jest że LO nie wchodzi w skład Związku Wypędzonych /warto zajrzeć na stronę bdv - polecam takze redakcji GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Re: Prezydent unika ziomków IP: *.petrus.com.pl 01.10.04, 11:25 Panie Prezydencie, zanim się coś palnie, wypada sięgnąć po konkretne i sprawdzone informacje. Wyszła zaściankowość i brak wyobraźni (także politycznej). Komu jak komu ale prezydentowi miasta nie może każde stowarzyszenie niemieckie kojarzyć się z Panią Ericą Steinbach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wega Re: Prezydent unika ziomków IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.04, 11:43 Panie Prezydencie, to nie był Pana najlepszy pomysł, tak jak wszystkie poprzednie. Ma Pan jeszzce troszeczkę czasu. Niech Pan pomyśli w końcu rozsądnie i zacznie działać. I słucha głosu rozsądku, ale wypływającego z Pana duszy a nie z ust nie zawsze dobrych suflerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Łu. Re: Prezydent unika ziomków IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.04, 19:01 www.bund-der-vertriebenen.de/derbdv/mitgliedsverbaende3.php3 mI czy naprawdę sądzisz że w Olsztynie żyją półgłówki bez dostępu do internetu? Zanim skłamiesz sprawdź czy przypadkiem nie można Ci tego udowodnić. pozdrawiam brawo prezydent raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś