01.10.04, 22:40
Może byśmy poczytali książki w eNce?
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:41
      chodzi o gnój ?
    • sola28 Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:41
      Właśnie - "Cała Polska czyta dzieciom" ;)
      • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:42
        Bardzo chetnie
        • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:47
          To tylko kwestia umowy i daty
          :)
          • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:50
            Jutro odpada. Wspolniczka potrzebuje opieki. Troszke podupadla...
            • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:51
              Czyli działasz jako syndyk
              ;)
              • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:52
                Dlaczego "jak syndyk" ????????.
                • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:55
                  Bo wspólnicy są jak dobra firma lub podupadła firma. Więc...
                  Możesz naprawić!
                • muraszka1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:55
                  Pewnie chodzi o upadłosc.
                  Mam syndyka do wypozyczenia.
                  Nie praktykuje od lat.
                  • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:56
                    dzieki, ale w tym wypadku wystarczy aspiryna, witaminy i higieniczne chusteczki.
                    • muraszka1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:58
                      A psik,mam to juz za soba.
                      • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 22:59
                        Ja naprawiam swoją miodem. zawsze to potem słodkości
                        ;)
                        • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:04
                          oso1 napisał:

> Ja naprawiam swoją miodem. zawsze to potem słodkości
                          > ;)

Choroba zaszla zbyt daleko, zeby chorobe przegonic miodem. Sa rowniez
                          antybiotyki...
                          • rita100 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:09
                            taki okres teraz gryp i trzeba uważać na powikłania
                            to trzymajmy się i nie dajmy się !
                            • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:12
                              Czyli mamy się grzać?
                              • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:15
                                Tylko, ze ja jutro musze jechac do pracy. A jak mnie zatrzyma policja, albo tez
                                straz miejska ???. Bedzie d..a zimna.
                              • muraszka1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:15
                                oso1 napisał:

> Czyli mamy się grzać?

Jak? Ogrzewanie juz spi.
                                • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:18
                                  No i problem - pozostaje grzaniec, kaloryfer lub ciepła kąpiel - zamiast
                                  ;)
                                  • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:25
                                    są sposoby naszych prababek
                                    ;)
                                    • sola28 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:26
                                      Ja właśnie jestem po gorącej kąpieli ;)
                                      • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:27
                                        I co?
                                        • sola28 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:28
                                          Już zdążyłam zmarznąć. Kolej na kaloryfer ;)
                                          • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:30
                                            Zaraz, zaraz; czy to jest klub forumowicza, czy tez forum erotica ?.
                                            Prosze o spokoj bo Was admin wykosi.
                                          • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:30
                                            Oooo, to możesz policzyć żeberka
                                            ;)
                                            • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:31
                                              uważaj tylko na zawór, żeby nie kapało
                                              ;)
                                              • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:33
                                                : ))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            • sola28 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:33
                                              Na szczęście nie ma żeberek.

• oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:34
                                                Czyli od razy płuca!!??
                                                • bpkw Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:36
                                                  Sorki. Na mnie juz czas. Jutro doczytam te anatomiczne dysputy.
                                                  Oso. Z cala pewnoscia spotkamy sie w eNce.
                                                  Czesc.
                                                • sola28 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:37
                                                  Niekoniecznie ;)
                                                  • oso1 Re: Do Bpkw 01.10.04, 23:38
                                                    Siemaneczko
                                                    Na zrazie
                                                  • oso1 Re: Do Bpkw 02.10.04, 16:38
                                                    A ja walczę nad wielką wodą w łazience, chociaż zahaczyłem dzisiaj o las i
                                                    ogrody (giełda warzywna)
                                                    Pozdrów wspólniczkę i życz jej zdrówka
                                                  • rita100 Re: Do Bpkw 02.10.04, 21:22
                                                    a ja się zabawię w chowanego
                                                    szukaj mnie bpkw
                                                    gdzie jestem ?
                                                    u którego bpkw ?
                                                  • oso1 Re: Do Bpkw 03.10.04, 14:52
                                                    Jak tam opiekun/pielęgniarka - wspólniczka wyzdrowiała? Bo jak ja życzę
                                                    zdrowia, to ma to moc uzdrowicielską taką jakąś.
                                                  • bpkw Re: Do Bpkw 03.10.04, 16:31
                                                    oso1 napisał:

> Jak tam opiekun/pielęgniarka - wspólniczka wyzdrowiała? Bo jak ja życzę
                                                    > zdrowia, to ma to moc uzdrowicielską taką jakąś.
                                                    > :)

Twoja MOC zadzialala. Wspolniczka wraca do srodowiska zdrowych. W zwiazku z tym
                                                    zaraz po serialu zrobi grzybki, sliwki, pranie a jak to skonczy, bedzie mogla
                                                    pomyslec o jakiejs kolacji. Dobrze byc zdrowym.
                                                  • oso1 Re: Do Bpkw 03.10.04, 16:38
                                                    Masz rację, lepiej się poopiekować, wygrzać, wychuchać jeden dzień- by potem
                                                    delektować się tryskającą zdrowiem żoną.
                                                    ;)
                                                  • oso1 Re: Do Bpkw 14.10.04, 21:57
                                                    No to typuję jako przedstawiciela seksownych chłopaków - bo jest nas kilku
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Do Bpkw 14.10.04, 21:59
                                                    no kto ?
                                                    no powiedz kto ?
                                                    lto za toba w szkole ganiał
                                                    do piornika żabę wkładal - kto ?
                                                    no powiedz kto ?
                                                  • bpkw Re: Do Bpkw 15.10.04, 10:18
                                                    Oso. Ja zrezygnowalem. Czulem, ze moge wygrac, ale zawistne posty pewnej
                                                    warszawskiej seksbomby, sklonily mnie do ustapienia. Nie wytrzymalem tej
                                                    psychicznej presji.
                                                    Osobiscie postawilem na Tolka Banana !!!.
                                                  • oso1 Re: Do Bpkw 15.10.04, 12:28
                                                    Ja też mogę postawić
                                                  • bpkw Re: Do Bpkw 15.10.04, 17:21
                                                    Myslisz, ze warto cos dzis przeczytac w eNce ?.
                                                  • oso1 Re: Do Bpkw 15.10.04, 20:16
                                                    Zawsze warto - ale imieniny Teściowej - rozumiesz
                                                    :(
                                                  • wolej5 Re: Do Bpkw 15.10.04, 21:01
                                                    Rozumiem i zycze Jej duzo zdrowia. Moja tesciowa tez jest fajna...
                                                  • rita100 Re: Do Bpkw 15.10.04, 22:31
                                                    ja chyba też kiedyś będę fajną teściową :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka