Gość: Dzika IP: *.arkonskie.v.pl 08.10.04, 22:34 Nie mam pomysłu. Może ktoś wie co sie dzieje ciekawego w Szczecinie i okolicach w weekend . Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenobiab Re: Co robicie w weekend? 08.10.04, 22:54 W Olsztynie, Szczecienie czy na trasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzika Re: Co robicie w weekend? IP: *.arkonskie.v.pl 08.10.04, 23:08 Jejku!!! Pomyliły mi się fora...sorry, ale ok, moze byc w Olsztynie, przynajmniej dowiem się co u Was słychac. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zenobiab Re: Co robicie w weekend? 08.10.04, 23:12 Wolałabym po drodze w Słupsku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzika Re: Co robicie w weekend? IP: *.arkonskie.v.pl 08.10.04, 23:17 No tak, to połowa drogi miedzy tymi miastami, ale nie wybieram sie w tym kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
zenobiab Re: Co robicie w weekend? 08.10.04, 23:55 No wcale Ci sie nie dziwię Ja gdybym tu nie była to też bym sie nie wybrała A gdyby ktoś zapytał u nas "Co robicie w weekend w Słupsku" towszyscy by odpowiedzieli "Myślimy jak stąd uciec" :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś