Gość: jure IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 11:47 Wejdz na stronę: www.adriatravel.net/trogir/abella.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igor Re: Urlop w CHORWACJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 09:17 Gość portalu: jure napisał(a): > Wejdz na stronę: > www.adriatravel.net/trogir/abella.html Czy na plaży rosną duże palmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Urlop w CHORWACJI IP: *.uwm.edu.pl 25.06.02, 08:30 Gość portalu: Igor napisał(a): > Gość portalu: jure napisał(a): > > > Wejdz na stronę: > > www.adriatravel.net/trogir/abella.html > > Czy na plaży rosną duże palmy? Zależy na której, ale z reguły nie rosną ponieważ gro plaż jest kamienistych. Ja byłam 3 razy i jeśli coś chcesz wiedziec napisz do mnie brodjol@uwm.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Urlop w CHORWACJI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 06:46 A może coś mniej oficjalnie. W Chorwacji jeszcze nie byłem i stacjoinarne wczasy po prostu mnie nie interesują. Z chęcią powędrował bym sobie po historii. Raczej bez nie interesujących mnie aktualnych konfliktów. Transport jak za czsów studenckich, chociaż można go odpowiednio do sytuacji zmodyfikować łącznie z tradycyjnymi szlakami górskimi. Czekam na suugestie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś