being28 24.11.04, 13:55 Szukam maila do Michelin, Stomil-Olsztyn, OZOS itp. Strona w przebudowie, z googlami se nie radze. Najlepiej kadry, HR lub podobne:) Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktosiek Re: Czy Stomil (OZOS) ma maila? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.04, 17:10 Najlepiej zadzwon do ich centrali w biurowcu (539 49 13) i powiedza Ci adres do kogo tylko potrzebujesz. Ja znam wiele, ale wiele z nich moze byc zastrzezonych, takze polecam telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Czy Stomil (OZOS) ma maila? 24.11.04, 20:15 Dzieki, niestety nie udalo mi sie nic w necie zdobyc. Bede dzwonil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MobyDick Re: Czy Stomil (OZOS) ma maila? IP: 80.50.32.* 25.11.04, 20:34 Jeśli znasz kogoś z tamtejszych pracowników (niestety - tylko "umyślaków") to pisz adres e-maila: nazwisko.imie@pl.michelin.com (bez "polskich znaków") - wtedy dojdzie, przekształcając się "po drodze" z e-maila na "korporacyjny" cc:Mail (produkt Lotusa). Chyba (nie jestem pewien) zależy to jednak od okoliczności, czy Adresat ma przyznany dostęp do internetu ? Odpowiedz Link Zgłoś