Gość: otho IP: 217.97.141.* 15.05.02, 15:46 Czy to prawda że w Lidzbarku są najlepsi rzeźnicy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: otho Re: szpital IP: 217.97.141.* 15.05.02, 16:00 Masz jakieś dane liczbowe? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: szpital 15.05.02, 20:02 Niestety nie takie rejsestry są skrzętnie niszczone...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: szpital IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.240.5.* 03.06.02, 13:00 Co za bzdety! Mój synek na wakacjach zwichnął rękę i dobrze się nim w szpitalu zajęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: szpital IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.4.4.* 03.06.02, 13:58 Co za bzdety! Mój synek na wakacjach zwichnął rękę i dobrze się nim w szpitalu zajęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: szpital IP: 217.97.141.* 10.06.02, 19:29 Bzdety???? Człowieku mogę Ci podać kilka przykładów niekompetencji, ktore doprowadziły do tragedii, ale ok. żyj sobie w przekonaniu że to jest dobry szpital i obyś drugi raz tam synka nie musiał zawozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: szpital IP: *.bial.gazeta.pl 16.06.02, 16:39 fakt, ja mam po tych panach dwie blizny. Minęły lata,ale jak na nie patrzę to sie troche złoszcze. Jakiś asystent mnie chyba zszywał... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: szpital 17.06.02, 19:36 wasz szpital wcale nie jest gorszy ani lepszy od innych, zawsze są pacjenci zadowoleni, i zawsze niezadowoleni, z reguły tych drugich jest więcej. W moim mieście w szpitalu potrafią krzywo złozyć rękę po złamaniu, obciąć palca u nogi nie robiąc szczegółowych badań, wyprawić pacjenta do św.Piotra po kosmetycznym zabiegu ślepej kiszki - starczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: szpital IP: 213.76.53.* 17.06.02, 22:11 Ale macie problemy, módlcie się lepiej żeby coś sie zmieniło bo jeszcze trochę dopadnie was ten starczy uwiąd i jak się wami zajmie jakikolwiek rzeźnik to dopiero bedziecie mieli problem. Przestańcie się licytować lecz zastanówcie się dlaczego tak jest a może coś potraficie w tym zmienić. W Świeciu problemem szpitalnym raczej nie była kompetencja lekarzy lecz brak pieniędzy i złe rządy poprzednich dyrektorów, szpital stanął na krawendzi i myślano nawet o jego zamknięciu. Wyobaźcie sobie to dopiero tragedia. Nieważne czy dobrzy czy źli są lekarze ale ważne że jest gdzie się leczyć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: szpital IP: 217.97.141.* 19.06.02, 09:34 A Ty koobra spać nie możesz??? Siedzisz po no nocach i w dzień może mało wydajny jesteś? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: szpital 19.06.02, 23:48 przy kompie to ja się relaksuję dopiero po ciężkim dniu !:) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: szpital 21.06.02, 17:19 koobra napisał(a): > nie spita ...to może pijeta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: szpital IP: *.telenergo.pl 24.06.02, 09:10 Jeśli chodzi o szpitale to w Warmińsko - Mazurskim na pierwszym miejscu w rankingu Rzeczpospolitej jest Miejski w Olsztynie a potem kolejno: Biskupiec, Elbląg (wojewódzki), Bartoszyce,Pisz, Działdowo, Giżycko, Braniewo, Pasłęk i Gołdap. Lidzbark się nie załapał... Odpowiedz Link Zgłoś