atlantis75 30.12.04, 16:45 ... który nie jest terrorystą laktacyjnym i potrafi uszanować przejście na modyfikowane mleko, bez wpędzania mnie w wyrzuty sumienia. Mogę iść prywatnie. Jeżeli znacie, to podajcie namiary. Będę wdzięczna :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
76andzia Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 30.12.04, 18:08 polecam ci mojego pediatrę na priv Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia311 Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 30.12.04, 21:54 Ja od stycznia zapisuję się do Pani doktor Gimełło - przyjmuje w przychodni na Jarotach, na przeciwko poczty (jest tez do dyspozycji prywatnie). Słyszałam o niej same superlatywy od koleżanek, ktore mają male dzidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
monitt Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 30.12.04, 22:29 my chodzimy do dr Jarmowskiej-fajna jest:) przyjmuje w Ol-medzie na Wyszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Dziękuję dziewczyny! 31.12.04, 11:55 No to jest szansa, ze trafie na mądrego i życzliwego lekarza :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
roxana2001 Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 31.12.04, 16:06 Cze Atlantis! Ja również rodziłam w szpitalu miejskim. Dlatego chciałabym się ciebie spytać, czy miałaś rozpuszczalne szwy? Jeśli nie-to gdzie chodziłas na ich zdjęcie? Ja mam szwy jakiegoś koloru filoetowego (tak jak nici do wyszywania serwetek). Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 01.01.05, 21:33 Roxana, rozpuszczalne miałam na pękniętej szyjce macicy, a na nacięciu zwykłe. Nie chodziłam ich zdejmowac, bo przyszła położna środowiskowa, która zajmuje sie takimi rzeczami i po prostu mi je wyciągneła. Ale zawsze możesz iść do pierwszego z berzegu ginekologa i on to zrobi. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
monitt Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 03.01.05, 12:33 ja też rodziłam w miejskim i miałam szwy rozpuszczalne, same pękły, ale była też środowiskowa i chciała oglądać,ale nie czułam takiej potrzeby:)nosiłam je jednak nieco dłużej,niż powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
goskajm Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 01.01.05, 23:50 A ja polecam gorąco najwspanialszego pediatrę, jakiego znam, pewnie dużo osób go zna-doktora Klementowskiego. Super lekarz, ze zdrowym podejściem do dziecka, zwlekający z jakąkolwiek chemią, antybiotykami itp, jeśli to tylko możliwe.Takie lekarstwa to dla niego ostateczność, co jest dla mnie zawsze ważne. Starszy, doświadczony lekarz,któremu, mam wrażenie, nie zależy na kasie,bo leczenie dzieciaczków to jego pasja..Przyjmuje w Szpitalu Dziecięcym, na piętrze obok sklepiku,chyba 1piętro, codziennie od godz.16 do 17.30. Za wizytę bierze 40 zł,jeśli jest kilka dalszych wizyt, nie bierze nic, a za w.kontrolną 20zł.Uważam,że to rzadkość teraz, takie ceny.W dodatku podaje swój nr tel. kom i zawsze można z jakimś problemem do niego zadzwonić. Zdarzyło mi się to kilka razy i nigdy nie odmówił pomocy.W dodatku pamiętał za każdym razem czyja mama dzwoni:) Poza tym działa na mojego synka jak bioenergoterapeuta:)- gdy tylko -ZAWSZE bardzo dokładnie- zbada małego,na drugi dzień chłopak jest zdrowy!Autentycznie..:)Może to zbieg okoliczności(a raczej na pewno:)), ale jak mu kolki minęły na drugi dzień,to już do innego lekarza nie chodzę:) Naprawdę z całego serca polecam ci tego lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 03.01.05, 09:15 Hej, my chodzimy do doktor Gimeły :o) Pezeniosłyśmy się od doktora Zająca-bo ta popierwsze zrobił mi wykład na temat karmienia(niemalże od początku nie karmiłam sama) i na siłe umówił do poradni lakacyjnej(nic go nie obchodziło że nie mogę karmić-wrrr) a po drugie nie chciał mi wypisac skierowania na badania dla corki(mała leżała w szpitalu i musiała miec te badania kontrolne). Goraco polecam doktro Gimełę-ja uważam że lepiej trafić nie mogłam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 21.01.05, 12:44 Dziekuje jeszcze raz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Pytanie o Gimełłę 21.01.05, 12:47 Mam prośbę, możecie mi podac adres tej przychodni, w której przyjmuje dr Gimełło? Jeżeli ktos ma tel. do niej to bede wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
bami_ol -----Anna Gimeła----- 19.02.05, 16:20 Ja też ze swoim dzieckiem chodzę do doktor Gimeły - a oto jej namiary Przychodnia Lekarska Jaroty ul.Wilczyńskiego 27A tel: 543-17-80 Odpowiedz Link Zgłoś
szymkowa_mama Re: -----Anna Gimeła----- 08.05.05, 23:14 Chciałam też do tej przychodni zapisać dziecko i powiedziano mi, że samego dziecka nie zapiszą i muszę zapisać nas wszystkich. Mielibyśmy zrezygnować z naszego lekarza rodzinnego, a to jeden z najlepszych na jakich trafiłam i szkoda mi było. W tej przychodni zawsze mają taką politykę, czy tylko ja trafiłam na sezon werbowania pacjentów na siłę? Liczę na to, że im się odwidzi, bo pediatra do którego teraz chodzimy wpędza mnie w lekką depresję i chętnie bym go zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.mm Re: -----Anna Gimeła----- 12.05.05, 12:58 Mamo_Szymkowa! Ja w prawdzie zapisywałam dzieci do przychodni "Jaroty" własnie do dr Gimeły 3 lata temu. Mnie nikt na siłę nie werbował:). Troche dziwna ta sytuacja... Może tak robią, bo maja tam dość dużo dzieci zapisanych? I powiem szczerze, ze owszem lekarze sa dobrzy, ale jest tam takie przepełnienie, że na wizycie trudno poruszyć wszystkie nurtujące problemy. Wszystko leci z marszu. Ja najczęściej chodze z moimi bliźniakami i bywało, że jeden był badany wnikliwiej, drugi "po łebkach". Tak było ostatnoio gdy poszłam z silnymi objawami alergii u jednego i mała czerwona plamką u drugiego. Obaj dostali sterydy:(... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 17.03.05, 17:56 goskajm-popieram wszystko co napisałaś sie zgadza,trafiłam do p. doktora z moją corcią ktora zaliczyła wcześniej w ciągu 2 tygodni 7 lekarzy,nikt nie mogł jej wyleczyc wreszcie laryngolog(bardzo dobry-doktor Rudzki) skierował mnie do pana Piotra Klementowskiego, to wspaniały człowiek i lekarz wyleczył mi dzieciaka w kilka dni,a zdjagnozował trafnie i poprawe widac było juz po pierwszym podaniu odpowiednich lakarstw,jest fantastyczny do niego mozna śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
betucha1 Re: Szukam pediatry w Olsztynie... 18.03.05, 11:22 Angela a czy u Klementowskiego była sprywatnie ? Bo ja chiałam sie doniego zapisac z NFZ i odebrał sam telefon i takmnie zrugał jak ja smiem mu zakłucac spokój i ze on tak mało kasy dostaje za wizyty z NFZ a mu sie zawraca głowe itd itp i obiecałam sobie ze do niego nie pójde, ale znów kolezanka jak najbardziej go chwaliła. No ja mam niesmak i ide do Dr Jaskinskiego w Poliklinice Odpowiedz Link Zgłoś