Dodaj do ulubionych

Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry!

08.01.05, 23:53
Nie wiem, czy ktos z Was posiada, ale to fantastyczna rzecz, na razie
rozpowszechniona tylko wsrod wielkich tego Swiata, ale wlasciwie kazdy moze
sobie na nia pozwolic, kosztuje ponad 200 Euro i miesieczne oplaty.
Co ona potrafi, wlasciwie to co telefon i do tego odbiera Emaile !
To wszystko, ale to ostatnie jest jej sukcesem!
Firma powstala w Waterloo w Ontario, sprawdzilem historie tej miejscowosci,
mieszkancy sa z pochodzenia niemieckimi Mennonitami z Fryzji!zalozyciel Fermy
RIM nazywa sie ale Lazaridis.
Acha, 400 urzednikow z Bialego Domu w Waszyngtonie wlasnie z tym Systemem
wyposazono!
Uwaga, moj ososbisty typ, Firma RIM bedzie przejeta, moze przez Nokie,
Siemens itd, nie wiem przez kogo ale nie ma szans na egzystencje, ale to moj
prywatny typ.
Obserwuj wątek
    • Gość: mamut Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: *.sympatico.ca 09.01.05, 00:22
      eh, ballest to ty widze jestes zdrowo za murzynami... ja tu widuje 13-16
      nastolatkow z tym sprzetem.. Odkryles ameryke czy co?

czuwaj
      • Gość: lucek Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: *.54.183.14.tisdip.tiscali.de 09.01.05, 03:14
        Jak widze, to mamut pojecia nie ma, co ballest napisal,
        mysle, ze to on za murzynami jest.

ciao
        lucjan
        • Gość: mamut Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: *.sympatico.ca 09.01.05, 05:01
          Nie lucek sie nie myle... nie tak dawno zalatwialem sprawy z komorka i
          widzialem jak tatus kupil blackberry swojemu moze 13-to letniemu synowi. Nie
          mowie ze sprzet nie jest urzyteczny, ale bez przesady. To ze ballest zrobil
          teraz z tego takie widly z igly.. to mnie dziwi

A co do ceny za uslugi to radze wam zajrzec na ta strone... jak widzisz ceny
          nie takie przerazajace jak ballest to opisuje. Oto link:
          www.shoprogers.com/business/wireless/plans_services/business_plans.asp?shopperID=FCXP3NBDRLCX9LRCFPA48WP1C9VSBVV2&plan=blackberrydata&cat=2&typ=2

Troche dlugi link...ale sadze ze znajdziecie opcje.. mozecie tez sprobowac
          wejsc na www.rogers.ca nastepnie na wireless products a nastepnie na blackberry
          plans.. wszystko jasne i jak na dloni.

czuwaj
          • Gość: candit Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: 209.88.128.* 09.01.05, 13:35
            lucek to stary oszust ballest.
            wszystkie nicki z IP *.54.183.14.tisdip.tiscali.de to rozmowy ballesta z samym soba .

• Gość: xx Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: *.icis.pcz.pl 09.01.05, 14:07
            Po prostu ballest ma wrodzona sklonnosc do niedoceniania tego co polskie - bo w
            koncu co dobrego moze byc w Posce ? :))
            • Gość: szwadron Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: 5.5R2D* / *.pg.com 09.01.05, 16:05
              jak to co? w Polsce dobry moze byc tylko balest
              • ballest Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! 09.01.05, 18:47
                no nie strzelajcie bez prochu, Organy w Oliwie, Wit Stwosz, Kopernick, Matejko,
                Kosciuszko, Mickiewicz, Slascy Piastowie, Chopin, Sredniowieczny Krakow,
                Polskie prawo na ktorym miasta zakladano, Armia Andersa, Akcja Wisla, Obozy
                Koncentracyjne, jest duzo wspanialych rzeczy w Polsce!
                • Gość: Athanazyja Zmij Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:18
                  Dla mnie najistotniejym elementem zwiazanym z Polska jest moj chlopak.

A jezeli chodzi ci o elementy kulturowe, to moja prywatna sprawa, ktorej nie
                  mam zamiaru poddac dyskusji, a juz na pewno nie z toba. No coz, jak to tam
                  szlo, de gustibus disputandum non est, pewnie dlatego nie polewalam oficjalnie
                  z twojej fascynacji Konopnicka :>

>Obozy
                  > Koncentracyjne, jest duzo wspanialych rzeczy w Polsce!

Jezeli uwazasz, ze obozy koncentracyjne sa wspanialymi rzeczami w Polsce, to
                  jestem za silowymi sposobami stosowani elektrowstrzasow i lobotomii w leczeniu.
                  • Gość: mamut Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: *.sympatico.ca 10.01.05, 02:29
                    Przeciez ballestowi oto chodzilo zeby wzbudzic troche emocji.. eh balciu ...
                    moze czas opuscic tanie chwyty...
                    • Gość: mysl Re: Waterloo, albo Kultobjekt Blackberry! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.01.05, 07:42
                      Po diabla karmicie trolla?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka