kocur55 18.01.05, 17:14 Cześć ,po wielu trudach i mozołach odnalazłem CIĘ miła koleżanko na TWOIM forum.Pozdrawiam gorąco!Bywaj u nas często. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Witaj Muraszko1!!! 18.01.05, 21:14 muraszka1 napisała: > O,jak milo! Witaj w Olsztynie. Muraszko, skąd jest Kocur? Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Witaj Muraszko1!!! 18.01.05, 21:24 A może Kocur sam zechce powiedziec? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Witaj Muraszko1!!! 19.01.05, 09:55 Taka pogoda,ze Kocurek pewnie spi.I nie odpowie. To uchyle tajemnicy,On pisze "na Slupsku". W Slupsku mam sympatycznych krewniakow,a teraz Forumiakow. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 19.01.05, 17:07 Witajcie Olsztynianie!!!Pozdrawiam ciepło w te zimne i chłodne dni.Tak jak moja miła koleżanka Muraszka wspomniała jestem mieszkańcem Słupska.Jestem w wieku odpowiednim do rozmów na tematy dorosłe.Mogę palić i pić,ale tego ze zrozumiałych względów nie robię ponieważ zdrowie to podstawa.Co by tu jeszcze,hmm???Uwazajcie na mnie,buzia mi się nie zamyka {znaczy sie miałem na myśli,że palce mi się nie zatrzymują na klawiaturze}.Miłego wieczorku dla wszystkich wspaniałych mieszkańców pięknego miasta Olsztyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Witaj Muraszko1!!! 19.01.05, 20:27 Pozdrawiam Słupsk i takiego energicznego mieszkańca jego, ale co Muraszkę tam pogonilo to nie wiem - czyżby przygód szukała ?????? ;))))))))))))))ha, ha - to tak na wesolo, bo nie ma co sie smucić - miłego wieczorku życze w Słupsku. Dziś proponuję grzaniec galicyjski do zagrzania atmosfery :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 19.01.05, 20:57 Ja sie piszę na tego grzańca!!!Jaki ja tam energiczny,ale dziękuję za wszystko. Muraszka to wysportowana dziewczyna i bieg do Słupska i z powrotem pare razy dziennie to dla niej betka.Ja jestem staruszek i już się zasapałem biegnąc za NIĄ.Wieczór w Słupsku jest bardzo fajny i miły,tylko jakoś moi forumowicze pochorowali się chyba bo nikogo nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Witaj Muraszko1!!! 19.01.05, 21:07 Hej Muraszko... alez fajnego Kocurka tu przywialo w Twoje slady! :))) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Witaj Muraszko1!!! 19.01.05, 21:50 ciekawe czy to zapach Muraszki wabi ? ;))))))) My wszyscy starzy ale jarzy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 20.01.05, 00:27 No Muraszka jest wspaniała,nie wiem czy to zapach,w każdym razie przybiegłem tu za nię prędziutko.Jesteście wszyscy bardzo gościnni.Dziękuję,dziękuję,dzię kuję.Wiecie ja jestem jak zaraza,teraz już się mnie nie pozbędziecie,no chyba że znajdziecie na mnie antidotum,hahaha.Swoją drogą sam sobie się dziwię jak ja mogłem przeoczyć takie wspaniałe forum i tych wszystkich miłych forumowiczów.Życzę bajecznie kolorowych snów!!!Dobranoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Witaj Muraszko1!!! 20.01.05, 06:48 Ze tez musialam przespac takie mile spotkanie! Moze rankiem ktos tez wpadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Witaj Muraszko1!!! 20.01.05, 07:34 Ja nie kocur ale wpasc tez chyba moge?! Witamy w krainie jezior. a i grzaniec, a i wisniowka tez sie znajdzie... (bezalkoholowa oczywiscie! ;) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 20.01.05, 16:27 Jejku,ale WY jesteście gościnni!!!Wspaniali z WAS ludzie.Będę do WAS zaglądał codziennie,obiecuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 21.01.05, 14:29 Jestem ponownie,ale tylko przelotem.Poproszę tego grzańca no i może troszkę tej wiśniówki.Pyszne było,teraz zmykam bo moja połowica krzyczy,że trzeba się szykować na bal.Golić się nie muszę,chyba,przecież żadna panna mnie nie pocałuje {a to tylko dlatego,że będą panny bać się mojej żonki hahaha}.Głodnemu chleb na myśli,ojej uciekam bo jak sie rozgadam to opowiem wszystko i dopiero będzie się działo.Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 23.01.05, 12:11 Witaj Muraszko!!!Jesteś niesamowicie zabieganą kobietą.Boże!Ile ja się muszę za TOBĄ nabiegać,żeby CIĘ dogonić. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Witaj Muraszko1!!! 23.01.05, 13:26 Jestem znowu Kocurku55. A moze to Ty tak biegasz? Wiosna idzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 26.01.05, 18:33 Wiosna uciekła,wróciła zima.Zimno,mroźno,ale przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Witaj Muraszko1!!! 26.01.05, 18:36 W Slupsku zrobilam Ci herbate. Nie wiem czy pijasz z cytryna? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 26.01.05, 23:02 Dziękuję za herbatkę Muraszko,ale jak wiesz kotki lubią mleczko,a ja je wręcz uwielbiam!!!PIJCIE MLEKO,BĘDZIECIE WIELCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 08.02.05, 20:14 Witaj Muraszko!!!Dawno mnie nie było,ale obiecuję,że teraz już będę zaglądał tutaj częściej.Pozdrawiam bardzo gorąco cały piękny Olsztyn! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Witaj Muraszko1!!! 09.02.05, 07:17 Witaj Kocurku55 :) Zimno bardzo, mam nadzieje,ze masz cieply kacik. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Witaj Muraszko1!!! 09.02.05, 15:45 Mam gorącą duszę i to mi wystarcza,ale dziękuję bardzo za troskę Muraszko.Fakt,jest bardzo zimno.Jesteś wspaniałą przyjaciółką.Papapapapapapap. Odpowiedz Link Zgłoś
salar-1 Re: Witaj Muraszko1!!! 13.02.05, 23:11 Dobry wieczor Muraszko! Dzięki Tobie odnalazłem nie tylko to forum ale także słupskie. Przeczytałem troche Twych postów i jest mi niezmiernie miło, bo znalazłem tam wątek który mam nadzieję że i mnie dotyczy. Serdecznie pozdrowienia dla Ciebie i zaprzyjażnionych z Tobą forumowiczów z zaśnieżonego Słupska!!! Odpowiedz Link Zgłoś