Dodaj do ulubionych

Ballest ignorowac !!!!

26.01.05, 12:48
Przypominam o postulowanym przez wiele osob ignorowaniu ballesta.
Ludzie - dyskutowanie z nim o obozach koncentracyjnych nie ma zadnego sensu.
To fałszysta i zakłamany #%^&#%^&
Obserwuj wątek
    • Gość: Athanazyja Re: Ballest ignorowac !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:55
      Staram sie... Ale czasem to zbyt kuszace :)
      Chociaz coraz bardziej zacyznam sie przekonywac, ze to jakis wyslannik tajen
      ogranizacji neonazistowakiej :)
      • synziemi Re: Ballest ignorowac !!!! 28.01.05, 03:37
        Mi goscia troche szkoda bo wyglada na kogos kto moze cierpiec na przypadek OCD
        (Obsessive-compulsive disorder). Niestety nie znam terminologii polskiej... W
        skrocie, oznacza to stan w ktorym ktos czuje wewnetrzna potrzebe ciaglego
        powtarzania danej czynnosci. Tak tez dzieje sie z ballestem ktory w kolko
        powraca do tych samych tematow, walkujac je na prawo i lewo. Dlatego tez nawet
        triumf nad nim w dyskusji nie bylby dla mnie powodem do satysfakcji.
    • ballest nacjonalistyczna slepota, albo nowy Faryzeusz! 26.01.05, 12:55
      a gdzie to ja o obozach koncetracyjnych teraz dyskutuje, moze podasz link!
      • Gość: luna37 Re: nacjonalistyczna slepota, albo nowy Faryzeusz IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.01.05, 16:24
        a no tam gdzie ci odpowiedziałam nazi-chłopczyku....
        • Gość: mamut ignorujmy "ceglowke" IP: *.sympatico.ca 27.01.05, 06:29
          Nie ma sensu.. im czesciej odpowiadamy na jego idiotyzmy tym czesciej on je
          pisze.. ignorujmy nawet te bulwersujace...innaczej ciagle bedziemy karmic te
          gnide. ol4, dobry pomysl!

czuwaj
          • Gość: luna37 Re: ignorujmy "ceglowke" IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.01.05, 23:34
            ok...nie masprawy...byle więcej osób się dołączyło...
        • ballest [...] 28.01.05, 06:54
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: luna37 [...] IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.01.05, 17:08
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • miki-3 chu 30.01.05, 21:08
              no i nareszcie koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka