ol4 26.01.05, 12:48 Przypominam o postulowanym przez wiele osob ignorowaniu ballesta. Ludzie - dyskutowanie z nim o obozach koncentracyjnych nie ma zadnego sensu. To fałszysta i zakłamany #%^%^& Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Athanazyja Re: Ballest ignorowac !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:55 Staram sie... Ale czasem to zbyt kuszace :) Chociaz coraz bardziej zacyznam sie przekonywac, ze to jakis wyslannik tajen ogranizacji neonazistowakiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Ballest ignorowac !!!! 28.01.05, 03:37 Mi goscia troche szkoda bo wyglada na kogos kto moze cierpiec na przypadek OCD (Obsessive-compulsive disorder). Niestety nie znam terminologii polskiej... W skrocie, oznacza to stan w ktorym ktos czuje wewnetrzna potrzebe ciaglego powtarzania danej czynnosci. Tak tez dzieje sie z ballestem ktory w kolko powraca do tych samych tematow, walkujac je na prawo i lewo. Dlatego tez nawet triumf nad nim w dyskusji nie bylby dla mnie powodem do satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest nacjonalistyczna slepota, albo nowy Faryzeusz! 26.01.05, 12:55 a gdzie to ja o obozach koncetracyjnych teraz dyskutuje, moze podasz link! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 Re: nacjonalistyczna slepota, albo nowy Faryzeusz IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.01.05, 16:24 a no tam gdzie ci odpowiedziałam nazi-chłopczyku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut ignorujmy "ceglowke" IP: *.sympatico.ca 27.01.05, 06:29 Nie ma sensu.. im czesciej odpowiadamy na jego idiotyzmy tym czesciej on je pisze.. ignorujmy nawet te bulwersujace...innaczej ciagle bedziemy karmic te gnide. ol4, dobry pomysl! czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 Re: ignorujmy "ceglowke" IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.01.05, 23:34 ok...nie masprawy...byle więcej osób się dołączyło... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest [...] 28.01.05, 06:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 [...] IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.01.05, 17:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś