Dodaj do ulubionych

Najlepsze pączki w Olsztynie

27.01.05, 21:39
Zbliża sie czas objadania się pączkami. A gdzież to są najlepsze pączki w
Olsztynie? Macie swe ulubione miejsca?

Dla mnie dobre są w Tortexie, a dla Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: sud Re: Najlepsze pączki w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:19
      Zdecydowanie piekarnia w pobliżu ZUS-u na Lanca
      • Gość: luna37 Re: Najlepsze pączki w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 27.01.05, 23:22
        smaczne są te ze sklepu Hermes na Orłowicza i te w piekarniach Tyrolskich i te
        z Jagódki....ale i tak najlepsze pączki jakie jadłam ( a zjadłam ich pewnego
        roku aż 18!!!) to były kupowane w sklepiku w SP nr 2 na Kościuszki...Mniam
        mnia !!! Aż slinka leci na smao ich wspomnienie....wielkie, mięciutkie (nawet 2
        dnia - choc nigdy nie dotrzymały tak długo) i z pysznym dzemikiem , ktry ZAWSZE
        był!!!!
        • lustroo Re: Najlepsze pączki w Olsztynie 28.01.05, 07:16
          Ja kupuję w osiedlowym sklepiku, lepszych nie jadłam, pieczywo tam jest z
          Dobrego Miasta, a pączki nie pytałam.
          Zawsze lubiłam pączki i lubie do dziś, kiedyś jak byłam mała i mama mi kupiła
          pączka i jadłam go szukając dżemiku, a dżemiku nie było... do dziś pamiętam to
          rozczarowanie...
          • zbyszek07 Re: Najlepsze pączki w Olsztynie 28.01.05, 07:34
            Najlepsze robi moja mama.
            :-)
      • Gość: detritus Re: Najlepsze pączki w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 09:27
        Gość portalu: sud napisał(a):

> Zdecydowanie piekarnia w pobliżu ZUS-u na Lanca

Bingo.
    • Gość: Audi 2 Re: Najlepsze pączki w Olsztynie IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.05, 19:32
      Prawie wszedzie sa dobre ,/jezeli swieze/
      Dobre sa w "Tortexie", i cukierni na Zatorzu /stara Warynskiego/
      Teraz chyba Marii Zientary Malewskiej.
    • Gość: lecart Re: Najlepsze pączki w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:27
      Jak Pączki to tylko z Jagódki :)
      • Gość: Alla Re: Najlepsze pączki w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:14
        Te z Tyrolskiej są gorzej niż przeciętne i bardzo często nie mają dżemiku. A na
        tłusty czwartek już od kilku lat właściciel piecze takie świństwo (ilość
        znacznie przewyższa jakość), że nawet jego pracownicy w pączki zaopatrują się u
        konkurencji.
        A te z Dobrego Miasta rzeczywiście są pyszne - piekarnia na Piłsudskiego w
        pobliżu Planety
        • Gość: mamut Re: Najlepsze pączki w Olsztynie IP: *.sympatico.ca 29.01.05, 01:53
          ahhh paczki z marmelada... to niebo w gebie.. lukrowane i mieciutkie..
          swiezutkie ze az slinotok rusza.. paczki smakowite...wysmienite.. cholera moze
          sie opamietam zanim przytyje ;)

czuwaj
    • being28 Re: Najlepsze pączki w Olsztynie 02.02.05, 11:29
      Przypominam temat!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka