being28 14.02.05, 21:03 Ładna dłoń. Długa linia życia. Dzieci tuzin... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgaduj Re: Przysolili mi w blachę / KONKURS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 23:24 Redaktor Antonowicz ufunduję (może) nagrodę za prawidłową odpowiedz na pytanie: czyja piekna dłoń jest na zdjęciu? Któż to z redakcyjnej stajni użyczył jej do zdjęcia? pssssssssst! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.olsztyn Re: Przysolili mi w blachę / KONKURS 15.02.05, 13:52 Podpowiem tylko, że to nie moja graba, tylko rączka kolezanki. Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Przysolili mi w blachę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 11:34 Żarty żartami, ale faktycznie problem jest. To nie tylko chłopcy od Jaszczuka tak radośnie solą, ale i pozostali mają problemy z regulacją rozrzutników. Ja jadąc kiedy uda mi się ujrzeć (coraz rzadziej, coraz rzadziej) zjawisko zwane pługosolarką od razu maksymalnie odbijam w prawo, a i tak seria grudek niczym wystrzelone pociski z cekaemu zabębni po całej karoserii. Gorzej, jak ktos w tym momencie otworzy okno (ja wiem, że zima, ale czasem zdarza się taka potrzeba) i takim pociskiem dostanie - nie daj Boże w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi 2 Re: Przysolili mi w blachę IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.05, 19:48 Wyciac Pioter,Wyciac ! (Oko,czy tez cos innego) W kazdym razie CIAC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Przysolili mi w blachę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:22 ja z innej beczki zapodam komentarz do 'osolonej blachy'... Świetny opis sytuacji, lekkość wypowiedzi, brak błędów językowych. Słowem-gratulacje dla Autora! Odpowiedz Link Zgłoś