Gość: As IP: *.olsztyn.mm.pl 17.05.05, 06:55 Pani Rutkowska obniż Pani ceny biletów to znajdą sie chętni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: -=0=- Re: Olsztyn woli spać? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 17.05.05, 08:56 Kurs jak zwykle czepia sie tramwaju. Chłopie, czy ty wogóle yłeś kiedyś w muzeum? Normalni ludzie chodzą do muzeum za dnia a w nocy śpią. Założę się, że "redaktor" Kurs rozmowy odbył telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Olsztyn woli spać? IP: *.mofnet.gov.pl 17.05.05, 09:33 Gratuluję dobrego smaopoczucia. O 12.00 można zwiedzić zamek z przewodnikiem. Ludzie, a kto ma czas o 12.00??? Czy ci, którzy pracują od rana do póżnego wieczora? Sama, gdy już kończę pracę, to myślę żeby szybciej zrobić zakupy i dobiec do domu, coś zjeść i trochę odpocząć. Dopiero później miałabym ochotę np. na oglądanie wystawy w BWA albo w muzeum. Ale wtedy to już dawno zamknięte... I tak mija jedna wystawa za drugą, w godzinach odpowiednich dla emerytów i wycieczek szkolnych..... A ja dalej nie mam szans na obejrzenie wystawy. Ostatnią w BWA malarstwa lwowskiego oglądałam w tempie ekspresowym, bo zaraz zamykali a ja wcześniej nie miałam szans przyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Olsztyn woli spać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:13 > I tak mija jedna wystawa za drugą, > w godzinach odpowiednich dla emerytów i wycieczek szkolnych..... Fakt. Po godzinach pracy mozna najwyzej poogladac klamke od zewnatrz... Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn woli spać? 17.05.05, 12:51 Aby ludzie poszli do muzeum wieczorem lub w nocy musza byc dodatkowe atrakcje. Np. otwarte magazyny, archiwa, jakies podziemia zamku, ciekawe pokazy, opowiadania... Trzeba chciec, wtedy ludzie przyjda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Olsztyn woli spać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:14 Jakie to smutne... nawet nie chcą sprobować. Takie typowe mameje. Mają podstawiony pomysł pod nos. W głowie maja tylko nocne imprezy wyjazdowe do ośrodków zamknietych. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Olsztyn woli spać? 17.05.05, 18:36 W olsztynskim muzeum,zamku, juz tak bylo dobre kilka lat temu, otwarte zwiedzanie noca, ale nie wiem czy przetrwalo 2 noce, olsztyniacy na Starowce wola pic piwko;-) Odpowiedz Link Zgłoś