Gość: jd IP: 172.16.8.* / 62.233.138.* 10.09.01, 09:25 Jak tam z naszymi sprawami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 13.09.01, 21:12 To raz jeszcze ja? Zachorowałaś, wirus pożarł ci komputer czy wychodzisz za mąż? Daje ci jeszcze jedną szansę spełnienia obietnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 14:56 Gugu, nawet jeśli już nie zeskanujsz tego co miałaś zeskanować, daj przynajmniej znak, że żyjesz. Wiem, że masz wyrzuty sumienia, ale z tym daje się funkcjonować, być może zresztą wycofam się z mych żądań i wrócisz do równowagi moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUG Re: Do gugu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:05 Drogi JD!!!! Tak tak mam wyrzuty sumienia... Ale mialam powod tak dlugiego niepisania.Poki co Bądz pewny ze jutro dostaniesz "przesyłkę"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jesli wątpisz w me słowa ( masz prawo!) bedziesz mial jescze wieksza niespodzianke!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 21:08 Zaskoczyłaś mnie tym głosem, bo myślałem że się jednak już nie odezwiesz. Czekam więc z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:18 I zrezygnuję z naszego Forum??? Nigdy!!!!!!!!!!!!!! szkoda jedynie ze az tak zwatpiłeś ze sie odezwe... wiec ten ostatni list to był krzyk rozpaczy? jescz raz przepraszam licząc ze odzyskam swe dobre imie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 17.09.01, 21:24 Trochę blefowałem z tym stawianiem sprawy na ostrzu noża i w kategoriach (ujmując to w szpanerskiej terminologii filozoficznej) eschatologicznych, choć liczyłem się, że na przykład popadłaś w depresję po zamachu na WTC w NY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.uwm.edu.pl 18.09.01, 15:28 hehehe. To też miało swój niezaprzeczalny wpływ.A jesli dodoac do tego zgubienie własciwej gazety, szukanie innej gazety z tego dnia, brak czasu (zaczął sie wrzesień) to wszystko jasne!! zaraz dokonam uroczystego "przesyłu"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 15:33 Już teraz padam do nóg dziękczynnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.uwm.edu.pl 18.09.01, 15:37 tylko prosze mi tu bez ironii i sarkazmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 15:36 Ze wzmanki o wrześniu wnioskuję, że albo jesteś nauczycielką albo przeciwnie, kształca cię w liceum albo może w gimnazjum, albo może nawet w podstawówce i tu polecam ci - jak sie domyślasz - szkołę numer 7 na Alei Przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.uwm.edu.pl 18.09.01, 15:40 no ale z tą podstawówką troche przesadziłes! zreszta z gimnazjum tez! I nie jestem nauczycielką. Chodze do pewnego olsztynskiego LO (numer 2 tak dla scisłosci).I robie prawo jazdy (!) wiec nie jestem az tak mała jak myslisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 15:54 Gugu, ogromnę dzięki. Jak widzisz ja też jestem sławny w Olsztynie i w ten sposób moje marzenia (przynajmniej w części) zostały spełnione. Nie jesteś aż tak mała, ale i tak bardzo mała, wiec tym bardziej dzięki (bo panuje opinia, że dzisiejsza młodzież nie dotrzymuje obietnic, jest w ogóle egoistyczna i inne takie). Gdzie jest to liceum 2 i czy będziesz juz je kończyć, czy jeszcze parę najlepszych w życiu lat (bo takie są lata licealne, zaufaj starszym, by nie powiedzieć dużo starszym) masz w tym liceum przed sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Do gugu IP: *.uwm.edu.pl 18.09.01, 16:03 LO 2 jest na ul. Małłków w Okolicach ratusza, a dokładniej za Teatrem Jaracza i Kinem Kopernik. Chodze aktuualnie do 3 klasy. Najprawdopodobniej masz racje , jesli chodzi o te najlepsze lata .jednak nigdy nie mialam jeszcze tak malo czasu jak teraz:((( Ps daleko od Alei Przyjaciół jest ul.Morska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Do gugu IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 16:10 Wiem, gdzie jest to twoje liceum, bo chadzałem dawno temu do teatru, a mniej dawno byłem w tym wielkim kinie Kopernik, a obok chyba w bibliotece (chyba się zgadza?). Ulica Morska to prawie to samo co Aleja Przyjaciół - zbiegają sie w jednym malownicznym miejscu. Morska jest idealnie prosta, a Aleja Przyjaciół łukowata. Morska wygląda wspaniale w upalne 40-stopniowe upały. W okolicy są jeszcze ulice Rybaki, Al. Róż i parę zupełnie nowych, na których nie znam sie zbyt dobrze (chyba Bursztynowa) Odpowiedz Link Zgłoś