Dodaj do ulubionych

GRUCHA W PZU AZS !!!

IP: *.eranet.pl 01.06.05, 22:59
Poszla plotka ze Gruszka przechodzi do AZS-u!
W koncu cos sie wydarzyło:)
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: GRUCHA W PZU AZS !!! 01.06.05, 23:49
      To nie plotka :)

siatkowka.interia.pl/news?inf=630168
      • oso1 Re: GRUCHA W PZU AZS !!! 01.06.05, 23:50
        sport.onet.pl/1106812,wiadomosci.html
    • mameluch Re: GRUCHA W PZU AZS !!! 01.06.05, 23:55
      wolalbym Gromadowskiego albo Niedziele na zastepsywo dla Papkina chyba. Ruciak
      calkiem sie rozlozy teraz, bedzie potem ze Olsztyn psuje mlodych chlopakow;)
      nie lubie skupowania wszystkich najlepszych, to prawie jak kupowanie
      mistrzostwa, kto da wiecej. pewnie teraz Alancewicz zostanie przesuniety do AZS
      II, a Ruciak bedzie wchodzic glownie na zagrywki:/ bardziej odpowiadaloby mi
      pojscie w strone wyrownywania sil w lidze, czyli Grucha do Jastrzebia, Winiar
      nadal w Czewie. a tak to jakby rywalizacja tracila czesc smaczku:(
      mimo wszystko witam w Olsztynie i zycze jak najlepiej (rowniez na studiach;)
      • Gość: ol4 Re: GRUCHA W PZU AZS !!! IP: *.eranet.pl 02.06.05, 00:04
        Oj mameluch nie przesadzaj. Skoro Skra kupuje jak opętana, to czemu jej nie
        podkupic kogos? A jesli wolałbys wzmocnic Jastrzebie zamiast AZS po to aby
        wyrownac lige to chyba nie jestes z Olsztyna...
        • mameluch Re: GRUCHA W PZU AZS !!! 02.06.05, 00:17
          jestem, od urodzenia:) ale duzo wieksza satysfakcje sprawiloby mi mistrzostwo
          oparte nie tylko na kupowaniu najlepszych, ale np. gdyby Mozdzonek, Czarnowski,
          Alancewicz, Mierzejewski czy innyc wychowanek, wdarli sie do skladu. mysle ze
          wtedy nawet wieksza radosc sprawiloby mi trzecie miejsce, niz kupione
          mistrzostwo:( Czestochowa pokazala, ze wiele mozna osiagnac nie przeprowadzajac
          spektakularnych transferow. mi odpowiadalby sklad z poprzedniego sezonu +
          silniejszy akcent polozony na wychowankow, ewentualnie innych mlodych
          zawodnikow. a wyglada na to, ze jedna z wiekszych nadziei polskiej siatki, po
          jednym slabszym sezonie u nas, w kolejnym rozmieni sie calkiem na drobne:(
          strasznie chce mistrzostwa, ale nie za wszelka cene. pokretne tlumaczenia, ale
          trudno, tak jakos w glowie mam napieprzone:)
          pozdrawiam
          • spacz Re: GRUCHA W PZU AZS !!! 02.06.05, 08:06
            Gruszka przyjezdza na studia. A siatkowka przy okazji:)
            • mameluch Re: GRUCHA W PZU AZS !!! 02.06.05, 08:28
              orientujecie sie moze, czy studia siatkarzy wygladaja 'normalnie'? czy jednak
              maja spora taryfe ulgowa? wiadomo, ze z obecnoscia na zajeciach sa na bakier,
              ale przy egzaminach moc rektora dziala?
              • ol4 Re: GRUCHA W PZU AZS !!! 02.06.05, 10:21
                Działa:>
                Info z pierwszej ręki, że działa.
                Egzaminator moze np dostac telefon od waznej osoby przypominajacy przed sesja
                ze dany student przysłuzyl sie dobrze uczelni.
                • mameluch Re: GRUCHA W PZU AZS !!! 02.06.05, 12:40
                  cholera, moze ja tez przysluzylem sie uwuemowi, tylko nic o tym nie wiem?;)
                  przydaloby sie kilka takich telefonow w najblizszych tygodniach;)
              • Gość: student Re: GRUCHA W PZU AZS !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 01:48
                Nie wiem jak siatkarzy, ale znany (nawet bardzo) kajakarz nie był na matmie ani
                razu. Trener kajakarzy był wykładowcą i mu "zaliczył". I to bez żadnego
                telefonu ;)))
    • Gość: pr Re: GRUCHA W PZU AZS !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.05, 11:34
      swoja droga, to nasi studenci grajacy w siatke dostaja niezle stypedia, 0.5 mln
      to niezly gorsz :))
      • Gość: spacz Re: GRUCHA W PZU AZS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 12:40
        bo gruszki sa drogie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka