Gość: as IP: *.olsztyn.mm.pl 23.06.05, 22:56 niech się weźmie lepiej za Teatr, a nie pcha do bagna polityki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sam_sob Re: Janusz Kijowski na czele listy PD 24.06.05, 08:04 Zatem nie pomyliłem się w ocenie twierdząc, iż jest to partia komediantów? Odpowiedz Link Zgłoś
smock1 Olsztyńscy uw-ole 24.06.05, 08:22 w wyborach na samym dole (mam nadzieje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lultr Re: Olsztyńscy uw-ole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:10 partia skupiająca UW i spady z SLD. Oby szybciej skończyli niż zaczęli...A tak nawiasem to zastanawiające, że jej szef Z.Dąbkowski wybudował swoje sklepy na gruncie miasta (przew. rady miasta...) i na gruncie spółdzielni... "Pojezierze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Olsztyńscy uw-ole IP: 81.246.17.* 24.06.05, 11:14 życzę PD tego 1,0 % głosów które przewiduje Bochniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: Janusz Kijowski na czele listy PD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:06 aaa, to dlatego tyle premier i szumu wokół teatru... czy to może oznaczać, że - w razie wybrania p.Kijowskiego na posła będzie bardziej posłem i w teatrze będzie brał tylko pensję i żadko bywał i dyrektorował przez telefon aż do końca kontraktu? - czy może bedzie bardziej dyrektorem i kiepskim posłem? - czy w razie nie wybrania będą dwie premiery i będzie to Antygona i Zemsta? - czy wybór na dyrektora traktował jako trampolinę do łatwiejszego życia? - czy mamy może uwierzyć we frazesy o nowej misji? Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: Janusz Kijowski na czele listy PD 25.06.05, 07:47 Gość portalu: grek napisał(a): > aaa, to dlatego tyle premier i szumu wokół teatru... > czy to może oznaczać, że > - w razie wybrania p.Kijowskiego na posła będzie bardziej posłem i w teatrze > będzie brał tylko pensję i żadko bywał i dyrektorował przez telefon aż do >końca kontraktu? > - czy może bedzie bardziej dyrektorem i kiepskim posłem? > - czy w razie nie wybrania będą dwie premiery i będzie to Antygona i Zemsta? > - czy wybór na dyrektora traktował jako trampolinę do łatwiejszego życia? > - czy mamy może uwierzyć we frazesy o nowej misji? Zdaniem publicysty Macieja Rybińskiego może zajmie się tym, czym zajmują sie jego partyjni koledzy zgodn z właściwą sobie wrażliwością: "Ich wrażliwy społecznie liberalizm kończy się na obyczajach, gejach i zakopywaniu teczek". Trzeba przyznać, iż to dla prawdziwego artysty ciekawa perspektywa. Odpowiedz Link Zgłoś