dorcia311 06.07.05, 16:57 Chce się wybrac do Reala w realu - czy możecie podzielic się swoim opiniami nt. fachowości zakładu, moze kogos polecacie szczegolnie?Chce zrobić belajaż (chyba tak to sie pisze :-)) ). Czekam na odpowiedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia311 Re: Fryzjer w REALU - opinie 06.07.05, 16:59 Przepraszam ... oczywiście do fryzjera w realu ... Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia34 Re: Fryzjer w REALU - opinie 06.07.05, 17:04 hej ,byłam tam 3 miesiące temu,tragedia.robiłam balejaz,robiła mi dziewczyna .robiła to na odp....... ,nie słuchała tego co mówie ,ścieła mi inaczej niz chciałam ,balejaż taki sobie ,włosy beznadziejnie mi ułorzyła ,więcej tam nie pójdę . chociaż chłopak-fryzjer robił obok mnie dziewczynie i bardzo sie przykładał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Fryzjer w REALU - opinie IP: *.eranet.pl 07.07.05, 08:41 a ja byłem zadowolony. Byłem u takiej blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
ola227 Re: Fryzjer w REALU - opinie 07.07.05, 13:31 fryzier w Realu jest beznadzieny,sory ale bylam tam 2 ray i wyszalm brdzo niezadowolona.Zatrudniaja mlode laski ktore nie maja pomyslow polotu,sciecie to sztuka a nie praca rzemieślnicza:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Fryzjer w REALU - opinie IP: *.ipt.aol.com 07.07.05, 23:21 znakiem tych wypowiedzi jest jak i bylo 4 lata temu .Poszlysmy z siostra odrazu wiedzialysmy ze to nie to ale gdy nam przy modelowaniu zrobily tapir to juz nawet nie oponowalysmy ,bo sie powstrzymywalysmy od smiechu.Ale maja bardzo dobra lokalizacje zaraz kolo wc gdzie udalysmy sie zgodnym krokiem ,grzebien i woda(do zmycia tony lakieru na tapirze) upodobnily nas z powrotem do ludzi. napiwek dalam i nie zaluje bo fryzura byla okropna ale odrosnie,ale za to usmialam sie i to ze mna zostanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia311 Re: Fryzjer w REALU - opinie 08.07.05, 16:31 Dziekuję Wam wszystkim za opinie .... teraz juz wiem NIE SKORZYSTAM z usług !, nie mam zamiaru ryzykowac - mam długie włosy. Będę czekała na polecane zakłady - może macie jakieś swoje sprawdzone - w przystępnej cenie ? Odpowiedz Link Zgłoś