01.08.05, 23:21
Hm, zawsze mam pogodę na urlopie, jak nawet leje deszcz, to pogoda ducha. :)
I życzę Wam tego samego :)
Obserwuj wątek
    • lustroo Re: Pogoda 02.08.05, 07:24
      Tak trzymać :) Miłego urlopu :)
      • giga5 Re: Pogoda 02.08.05, 09:23
        Plany plażowe,
        a tu chmurki wędrują:))
        • rita100 Re: Pogoda 02.08.05, 22:32
          Pogoda jest zawsze , czas wypogodzić dusze :)
          Adrenalina rośnie w miarę uplywu czasu :)
          • muraszka1 Re: Pogoda 08.08.05, 12:36
            po Olsztynie deszczowe chmurzyska wedruja,
            moze napada dosc,by pojsc na te grzyby :)
            • ktos2104 Re: Pogoda 08.08.05, 15:36
              co tam chmurzyska..:)
              w sercu radosć swieci:)
              piekne sa powroty..:)
              może miło sie czasem rozstawac??
              • oso1 Re: Pogoda 09.08.05, 21:44
                Z grzybkami spokojniutko, jeszcze z dwa dni i coś więcej powinno się pokazać :)
                • ktos2104 Re: Pogoda 09.08.05, 22:21
                  w sam raz do zebrania pod żaglami;p
                  • rita100 Re: Pogoda 09.08.05, 23:17
                    grzybki pokazały sie już chińskie ;)
                    • rita100 Re: Pogoda 10.08.05, 22:03
                      okropnie leje , chyba żabami
                      • lustroo Re: Pogoda 11.08.05, 07:25
                        waaaaażnaaa jeeeest tyyyyyylkooo taaaaaa pogoooooodaaaa, którą w sercu bedę
                        miał :)
                        • Gość: detritus Re: Pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:18
                          Uszy cierpna :o)
                          • zbyszek07 Re: Pogoda 11.08.05, 09:49
                            W duszy slonce swieci!
                            :-)
                            • Gość: indi Re: Pogoda IP: *.olsztyn.mm.pl 11.08.05, 11:25
                              e tam ładnie jest
                              :)
                              • zbyszek07 Re: Pogoda 11.08.05, 13:20
                                a kto mowi ze nie?!
                                :-)
                                • rita100 Re: Pogoda 12.08.05, 22:07
                                  weekend - pogoda na zamowienie moje - specjalnie dla całego kraju - czas na
                                  wycieczki i radość z lata
                                  • rita100 Re: Pogoda 16.08.05, 22:36
                                    a w Krakowie leje, leje jak scebra, wzięcie maja parasolki
                                    • muraszka1 Re: Pogoda 16.08.05, 22:45
                                      w Olsztynie slonecznie,jutro tez tak bedzie:)
                                      • rita100 Re: Pogoda 17.08.05, 21:38
                                        Zgłaszam , ze pogoda doszla i na poludnie , od jutra będziemy wspólnie cieszyć
                                        się sloncem :)
                                        • rita100 Re: Pogoda 19.08.05, 21:17
                                          nawet jest dobrze z pogodą
                                          • rita100 Re: Pogoda 20.08.05, 21:02
                                            rita100 napisała:

> nawet jest dobrze z pogodą

nie narzekam, jest dobrze
                                            • oso1 Re: Pogoda 20.08.05, 21:43
                                              pogoda to coś co nastraja :)
                                              • rita100 Re: Pogoda 21.08.05, 14:53
                                                strasznie ta pogoda nastraja, nie można usiedzieć ;))))
                                                • ktos2104 Re: Pogoda 23.08.05, 23:06
                                                  ani prez chwilke dłużej..na jednym miejscu..
                                                  coś gna człowieka i gna..:))));p
                                                  • oso1 Re: Pogoda 28.08.05, 17:52
                                                    Pogoda świetna, oprócz zwierząt tylko ja byłem w lesie, reszta nad jeziorami. A
                                                    może i ja to zwierzę? Ciekawe jakie, świnia, baran, osioł? Wolałbym jednak być
                                                    niedźwiadkiem ;)
                                                  • oso1 Re: Pogoda 29.08.05, 21:26
                                                    I nikt do mnie nie mówi - misiu,kochanie, jakich to ja czasów się doczekałem.
                                                    Czy ja o to walczyłem?
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Pogoda 29.08.05, 21:41
                                                    czas na zmiany i zastrajkować w domu ;))))
                                                    Utworzyc komitet strajkowy ;)
                                                    A pogoda będzie tylko dla bogaczy ;)
                                                  • rita100 Re: Pogoda 30.08.05, 20:54
                                                    uwaga, uwada
                                                    zachód slonca już jest w barwach jesiennych i towarzyszy mu mgła
                                                  • jana2706 Re: Pogoda 03.12.05, 09:43
                                                    kiedy wszelki temat padl,mozna porozmawiac o pogodzie ;-)
                                                  • oso1 Re: Pogoda 03.12.05, 15:25
                                                    :)
                                                    dzisiaj to pogoda zawitała w hipermarketach
                                                    ludzie opętani zaczęli kupować zapasy na święta, które zresztą zjedzą dużo
                                                    wcześniej
                                                    np. pod real-em, nie ma gdzie zaparkować, miałem kupić mieszankę warzywną i
                                                    niestety będę chodził głodny ;)
                                                    a pogoda?
                                                    nie jest taka zła ;)
                                                  • rita100 Re: Pogoda 04.12.05, 21:08
                                                    jeśli chodzi o pogodę, to zmienna jest. Dziś do marketu pojechałam w blasku
                                                    rożka księzycowego, a wracałam w ciężkiej mgle, tak ciężkiej, że trudno było
                                                    trafić do domu beziecznie , na dodatek w marketach nie było piwa Dublina.
                                                  • rita100 Re: Pogoda 05.12.05, 21:00
                                                    nie narzekam
                                                  • oso1 Re: Pogoda 31.01.06, 22:45
                                                    Wiosna idzie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka