Dodaj do ulubionych

Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd.

07.08.05, 21:51
I szaleństwa po świt :)
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 07.08.05, 22:04
      haha - chyba tak, ciepłe długie wieczory to tylko latem są :)
      Acha, komarów brak !
      • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 07.08.05, 22:10
        Odebrałaś pocztę?
        • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 07.08.05, 22:24
          odebrałam, zdjęcia cudowne - dwa budrysy w gipsie sa atrakcją największą.
          Aż się nie chce wierzyć , ze mogą tak sobie łamać kości w wakacje :)
          Po kim oni to mają ?
          • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 08.08.05, 10:11
            Ten mniejszy to syn mojej siostry :) (przyjechał do mnie na wakacje ;)
            A powracając do czasu relaksu - najlepiej wstaje się około godz.10 :)
            • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 08.08.05, 21:17
              Oso , takie zdjęcie to reklama gipsu - może wymysl jakąs nazwę - klej Atlas
              jest już zajęty :) Acha i proponuję byś otworzył gipsownię w domu ;)
              Na dodatek zgloś sie jako wychowawca na koloni i zbyt gipsu będzie
              natychmiastowy ;)) az nie wierzę - czy aby strop mieszkania wytrzyma tyle kilo
              gipsu - sąsiadów uprzedziłes już o przeciążeniu podłogi ? ;)))) żart oczywiście.
              krakow.zaprasza.net/ - a to dla gigi i soli jak wrócą.
              • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 08.08.05, 21:45
                Spokojniutko, siostrzeniec wywieziony do domciu na Mierzeję, zaś starszy Budrys
                ma jutro tzw. odgipsowanie ;)
                • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 08.08.05, 21:49
                  haha, to kto teraz przyjezdza w gosci ?
                  Najlepiej to zrób zjazd w domu tuż przed rokiem szkolnym, dzieciaki sie zjadą
                  na łamanie kości by otrzymać zwolnienie ze szkoly ;)))))
                  Nawet niezły biznes powstanie, weź opłaty i ubezpieczcie się :)
                  • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 08.08.05, 21:50
                    Ale u mnie nie jest sadystyczna "torturownia", oni tak sami z siebie (wyłażą) ;)
                    • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 08.08.05, 21:51
                      Zresztą nie jest tak źle, pogoda sprzyjająca, nie pocą się, nie zazdroszczą tym
                      co mieliby siedzieć nad jeziorami ;)
                      • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 08.08.05, 21:51
                        A ile oszczędności na myciu koszulek :))))))
                        • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 08.08.05, 21:53
                          Powracając jednak do czasu relaksu, to chyba śmigam w piątek odpocząć :))) do
                          domku nad jeziorko i nie straszna mi wcale pogoda, wezmę Jasia i powędrujemy
                          gdzieś sobie ;)
                          • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:07
                            Ależ to był czas relaksu!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Kraków niespodziewanie przywitał nas słońcem,
                            a gościnne krakowianki otwartym sercem:))))))))
                            {i nie tylko)
                            Nie zapomniane to chwile.
                            W drodze powrotnej,Warszawa.
                            Było miło, ale to już nie to samo.(po Krakowie!!)

Specjalne podziękowania dla Rity:))
                            Bardzo dziękuje rk, inka, being:))
                            • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:10
                              ha, ha - czy czasmi nie wydaje się Ci , że to sen był ?
                              Ja tak odbieram Kazimierz :)
                              A Wisła prowadzi 1:0
                              Zmęczona jesteś giga ?
                              • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:15
                                Zmęczenia zero,jeszcze nie wierzę że byłam z Wami:)
                                Tak, to wszystko jak sen:))
                                • Gość: rk Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:17
                                  to nie wisla prowadzi !!!! haha
                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:36
                                    dobrze się prowadzą obydwa zespoły :)
                                    • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:37
                                      Witajcie w domku dziewczyny :)
                                      • sola28 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:46
                                        Witam :)
                                        Kraków - R E W E L A C J A !!! Brakuje mi słów aby opisać jak piękne jest to
                                        miasto, każdy jego zakątek, każda kamienica. Wszystko mam uwiecznione na
                                        zdjęciach. Sporo tego jest, a mogłoby być jeszcze więcej.
                                        Pozdrawiam naszych Krakowskich Przewodników.
                                        Zdjęcia powysyłam jak najszybciej :)
                                      • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:48
                                        Ach, ostatnie dni relaksu,
                                        trzeba je dobrze wykorzystac:))
                                        • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:55
                                          noooo, pozostało dla Soli jeszcze:
                                          Wiedeń
                                          Wenecja
                                          itd. itp. ;)
                                          • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 21:58
                                            A Paryż?
                                            Koniecznie Paryż!!!!!!!!!
                                            • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 22:00
                                              Czyli jeszcze wiele przed nami :)
                                              • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 22:23
                                                Jakby nie patrzył to czas relaksu trwa :)
                                                • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 09.08.05, 23:04
                                                  i nadzieja w pogodzie :)
                                                  W niedziele tez sie wybieram na wycieczke, szlakiem zamków, odkrywac ich
                                                  tajemnice
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 10.08.05, 10:01
                                                    O nie pada, czyli jest gucio :)
                                                  • muraszka1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 10.08.05, 10:03
                                                    fakt,chwilowo nie pada,ale duje jak sto diablow ;-)
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 10.08.05, 18:13
                                                    W ramach czasu relaksu zostały wysłane zdjęcia do Krakowa. Proszę o sprawdzenie
                                                    skrzynek :)
                                                    Pozdrawiam :)))
                                                  • sola28 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 10.08.05, 18:14
                                                    A ogólnie błogie lenistwo urlopowe trwa ;)
                                                  • Gość: rk Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 18:37
                                                    juz sprawdzilam!!! wielkie dzieki!!!
                                                    ale ci dobrze...tak trzymaj pozdrawiam
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 10.08.05, 20:42
                                                    potwierdzam , doskonale zdjęcia. Może poprosimy te obiekty o zamieszczenie ich
                                                    na podforum w galerii zdjęć, choć nie są one z Olsztyna, ale przyznać trzeba ,
                                                    że kazdy prawie Olsztyniak był w Krakowie. Z tej przyczyny dla odświezenia
                                                    wspomnień możemy je zamiescic w galerii. Zdjęcia napraedę udane. Ciekwi mnie
                                                    tylko ta ciagła moja otwarta buzia z podziwu tych zabytków ;))))
                                                    A najlepsze kiedy Inka na zdjeciu nas oprowadza, wskazując palcem kamienicę , a
                                                    my tak to podziwiamy, szczególnie ja, że nie wiadomo już kto jest gościem , a
                                                    kto gospodarzem ;)))) haha
                                                    To bylo szczegolnie dla mnie niesamowita wycieczka i zobaczenie Krakowa oczami
                                                    turysty, co rzadko mi się zdarza będac w ciagłym biegu po mieście.A jeszcze z
                                                    takim towarzystwem hoho :)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 11.08.05, 22:05
                                                    Nie mogę oderwać się od tych zdjęć,
                                                    jeszcze żyję tym super, krakowskim relaksem:))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 11.08.05, 22:17
                                                    A ja jadę w las :)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 11.08.05, 22:21
                                                    Oooo, to grzybowa zupka będzie?
                                                    Zazdroszczę:))
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 11.08.05, 23:02
                                                    A jakżeż :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 12.08.05, 22:55
                                                    Od jutra, relaksujemy się, pogoda sie zapowiada jak zawsze w Krakowie
                                                    pozdrawiam Was
                                                    A u Was , ciagle jeziorka, jeziorka, lasy - a mury, mury pną się do góry ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 13.08.05, 21:06
                                                    no tak, wszyscy na balangach ;))))
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 13.08.05, 21:07
                                                    Nie wszyscy,
                                                    ja dopiero jutro:))
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 14.08.05, 23:04
                                                    Byłam na extra przyjęciu,
                                                    nieprzyzwoite obrzarstwo,
                                                    ale co tam,
                                                    w końcu relaks:))
                                                    jedni żeglują inni wiosłują....z półmisków:))
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 15.08.05, 15:58
                                                    "Obżarstwo" oczywiście ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 15.08.05, 19:41
                                                    hehe - a ja juz drugi raz zwiedzam Rynki Świata ;)
                                                    Dzis bylismy na festiwalu pierogów na Rynku w Krakowie, a wczoraj na Rynku w
                                                    Gliwicach - i tak szybciutko i relaksowo zwiedzam ryneczki. Wczesniej byliśmy
                                                    na rynku w Wiśniczu Nowym i każdy jest urokliwy lecz nie przebije krakowski.
                                                    Tłumy tak wielkie, że trzeba się trzymać wzajemnie , by nie zginąć, Biała Dama
                                                    dała dziś wspaniałe przedstawienie.
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 15.08.05, 20:28
                                                    Biała Dama przed tygodniem bawiła nas,
                                                    jest nie do podrobienia....hahaha
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 15.08.05, 21:29
                                                    Tak, bez niej Rynek jest jak pusty.
                                                    No i hejnalista był pijany, bo nakońcu szybko urwał hejnał, jakby kto
                                                    zastrzelił ;)
                                                    Za to nie mogłam wypiś ani szklaneczki piwa, mimo grilla i pokusy. Dola
                                                    kierowcy jest cięzka.
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 15.08.05, 21:33
                                                    Tak, na Rynku można siedzieć godzinami:)
                                                    I tak , nie wiem kiedy minął mój czas relaksu,
                                                    jutro do pracy:))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 15.08.05, 21:37
                                                    To samo ja, cały dzień w pracy - dobrze, że się ruszyłam z miejsca, kiedy za
                                                    miesiąc już prawie chlody i zimna.
                                                  • oso1 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 16.08.05, 19:49
                                                    Czas relaksu trwa, czas kanikuły się skończył. Niestety. Ale grunt, to
                                                    zrelaksować się po pracy przy... szklaneczce soku pomidorowego :)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 16.08.05, 19:57
                                                    czyli Krawawa Mery ;))))
                                                    A w Krakowie ulewa i zalewa nas , a nuda dziś taka jak po relaksowym weekendzie
                                                    zawsze ;)
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 17.08.05, 20:32
                                                    Otrzymałam płytke - pisze Pavarotti , zaplaciłam za Pavarottego, puszczam i co
                                                    jakies nieznajome utwory innych zagranicznych piosenkarzy - czyli kupiłam kota
                                                    w worku.
                                                    Relaksik na rowerze, a że postanowiłam zadbać o zdrówko to będe zmuszona
                                                    codziennie podzielić się takim rewelacjami. Mam nadzieje, że wytrzymacie :)
                                                    Giga - a gdzie Ty masz rowerek ?
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 17.08.05, 21:12
                                                    Nigdy nie kupuj kota w worku!!!
                                                    Rowerka nie posiadam i bardzo żałuję:)
                                                    Ale jeździć potrafię, może kiedyś?
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 17.08.05, 21:27
                                                    A kiedy na grzybki się wybieracie ?
                                                    wedle tradycji - jedza, piją i grzybki zbierają
                                                    Ja będe musiała sie wybrac gdzies w droge i kupić od tych stojących
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 17.08.05, 21:39
                                                    Ja na grzybki jesienne, we wrześniu.
                                                    Zawsze jeżdżę z przyjaciółmi.
                                                    A dziś, gotuję kwaśną kapustkę z kaszą, na golonce
                                                    a co:)))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 17.08.05, 21:50
                                                    a jaka to jest nazwa warmińska ?
                                                    Czy będzie jedzona ze wspólnej miski bez uzycia sztućców ?
                                                    Może taki jeden dzień sobie zrobicie - dzień warmiński ;)))))))
                                                    i ogólne przyjęciem - muśle , ze wszyscy bedą zachwyceni ;)))))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 17.08.05, 21:53
                                                    giga - natychmiast przeczytaj ostatni post Tralala i piosenke o flaszeczkach -
                                                    jaka doskonała, hahahahaha
                                                    zawolaj sole i oso i rk i wszytkich kogo znasz :)
                                                  • giga5 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 17.08.05, 22:32
                                                    Doskonały tekst:))
                                                    Z przyjemnością zasiądę w tym miłym towarzystwie:))
                                                  • rita100 Re: Czas relaksu v.32 -czas kanikuły cd. 17.08.05, 22:38
                                                    ho, ho , może uda nam się nagrać i bedziemy wspólnie śpiewali, czyli obalali
                                                    flaszeczke ;)
                                                  • Gość: ten istny rita, dzioucho pszic ku nom ale gibko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:46
                                                    momy sam na forum glajwice blank mocka fajnych synkow ale frelek to by sie zdouo
                                                    wiyncyj. Tak proszymy cie ale szkryflej czynscij u nos i tom swojom godkom nom
                                                    niveau chibej w gora.

Tyn twoj besuch w glajwicach mocka genau opowiedziany byl, ale wyincyj proszymy.

czim sie!
                                                  • oso1 Re: rita, dzioucho pszic ku nom ale gibko 18.08.05, 23:09
                                                    No i na dzisiaj relaks :)
                                                  • Gość: rita Re: ogórki kiszone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:33
                                                    podajcie mi , prosze ile mam dać łyżek sol do 2l wody, i zagotować, no moze 3l
                                                    wody - tylko tak szybciutko, bo woda już sie leje
                                                  • Gość: rita Re: ogórki kiszone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:36
                                                    napewno jest 2 l wody - teraz ta woda czeka na sól, ale ile tej soli ?
                                                  • Gość: rita Re: ogórki kiszone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:37
                                                    moze będe miala szczęście i ktos odpowie, licze na gige, hej, giga !
                                                  • Gość: rita Re: ogórki kiszone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:54
                                                    a, dam dwie kopiate łyżki soli
                                                  • rita100 Re: ogórki kiszone 19.08.05, 20:55
                                                    mam pecha, nigdzie nikogo nie było, ale dwie kopiate łyśki soli powinno
                                                    wystarczyć. Coś ostatnio nie wychodza mi te ogórki, więc myślałam , ze bład
                                                    tkwi w soli ;)
                                                    pewnie weekend :)
                                                  • Gość: giga Re: ogórki kiszone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:45
                                                    Masz wyczucie, haha
                                                    własnie 2 łyżki, to jest to:))
                                                  • rita100 Re: ogórki kiszone 19.08.05, 22:24
                                                    haha - ale ostatnio bardzo długo się kiszą - czekam prawie tydzień :)
                                                    Ale piekny jest Sopot
                                                    Przezyj to sam ;)
                                                  • oso1 Re: ogórki kiszone 19.08.05, 23:22
                                                    Ile soli było trzeba zapytać Soli ;)
                                                  • sola28 Re: ogórki kiszone 20.08.05, 10:39
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: ogórki kiszone 20.08.05, 21:00
                                                    w kazdym razie nie przesolone ;)
                                                    Pewnie z ostożności że przesole sola nie zabierała glosu, ale powiem , już
                                                    ukiszone i doskonałe, chrupiące , soczyste, smakowiete i zapachowe ...
                                                    wystarczy , slinka cieknie ?
                                                    Nie narzekam ani na ogórki ani na Sopot - spiew niesie się glośno :)
                                                  • oso1 Re: ogórki kiszone 20.08.05, 21:39
                                                    śpiew się niesie po rosie ;)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 20.08.05, 21:48
                                                    na kogo głosyujesz ?
                                                    na braci Cugowskich ?
                                                    dobrą mieli piosenke
                                                    A teraz ubieraj wrotka :)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 21.08.05, 14:51
                                                    no i nie wygrali :)
                                                    Ale to nic , bo pogoda iście relaksowa wygrała i jest główną bohaterka
                                                    niedzieli ;)
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 21.08.05, 21:52
                                                    Jakież lenistwo, jakież to piękne :)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 21.08.05, 21:55
                                                    A wrażenia niedzielne były ?
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 22.08.05, 20:20
                                                    wrażenia są zawsze :)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 22.08.05, 20:26
                                                    dzis czytałam, ze dwóch olszyńskich ginazjalistów wyczyścili internetowe konta
                                                    bankowe w najlepszym banku - ale to tajemnica bankowa - jednak Olsztyniacy
                                                    górą, tacy fachowcy , wszyscy sie glowią jak to zrobili ?
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 23.08.05, 22:13
                                                    zobacz, oni to robią w czasie relaksu, a jak naprawdę wygląda dzień w czasie
                                                    roku szkolnego, aż strach wyobrazić to sobie ;)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 23.08.05, 22:30
                                                    moze jednak dopuść do komputera swoich chlopaków ?;)))))
                                                    przeleją trochę gotóweczki do Łyny :)

remis pilkarski :)
                                                  • sola28 Re: czas relaksu 26.08.05, 16:49
                                                    No i relaks czas zacząć :)
                                                  • jana2706 Re: czas relaksu 26.08.05, 17:03
                                                    slusznie,pojde pozbierac ogorki ;-)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 26.08.05, 20:09
                                                    ja też już myślę o relaksie :)
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 27.08.05, 01:39
                                                    a ja rozpocząłem meczami, jarrem, ogniem i piosenką rosyjską :)
                                                  • sola28 Re: czas relaksu 27.08.05, 09:26
                                                    Sobotni relaks :) Kierunek - jez. Wulpińskie :)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 27.08.05, 20:15
                                                    sobotni wieczór, już po grillu, kiełbas mam juz stanowczo dość i będę
                                                    strajkować. Zupa na niedziele się gotuje , dokladnie wrze w garnku :)
                                                    Oso, moze zanucisz taka jedną piosenke rosyjską ? :)
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 27.08.05, 23:27
                                                    Булат Окуджава - Ваше Благородие
                                                    Ваше благородие, госпожа разлука,
                                                    Мы с тобой друзья давно, вот какая штука,
                                                    Письмецо в конверте погоди не рви.
                                                    Не везет мне в смерти, повезет в любви.

Ваше благородие, госпожа удача.
                                                    Для кого ты добрая, а кому иначе.
                                                    Девять граммов в сердце, постой, не зови.

Ваше благородие, госпожа чужбина.
                                                    Крепко обнимала ты, да только не любила.
                                                    В ласковые сети, постой, не лови.

Ваше благородие, госпожа победа.
                                                    Значит моя песенка до конца не спета.
                                                    Перестаньте черти клясться на крови!
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 27.08.05, 23:28
                                                    Zapodałem - to taki Okudżawy - ale taki fajny
                                                    :))))
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 27.08.05, 23:29
                                                    Pięknie to dzisiaj śpiewa zespół rosyjski - Lube
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 28.08.05, 17:47
                                                    Czas relaksu w lesie.
                                                    Grzybki?
                                                    Niewiele, strasznie sucho, wiele wysuszonych, podjedzonych przez robale.
                                                    Na bardzo dobry sos, gdzie grzybki jak kopytka będą pływały w sosiku, starczy.
                                                    Już pachnie w całym domu.
                                                    :)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 28.08.05, 20:44
                                                    hehe, jeszcze do tej pory nie widziałam prawdziwego grzybka , tylko mam smak na
                                                    niego ;)))
                                                    Cięzko nawet znaleź lasy w okolicy u mnie.
                                                    Ale marnujcie , marnujcie grzybki przed robakami
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 28.08.05, 22:31
                                                    KOniec relaksu sobotnio-niedzielnego, do pracki :(
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 29.08.05, 20:10
                                                    a ja juz po pracy i mam teraz relaks
                                                    zaraz kolacyjke zrobie , by zoładeczek był sprawny ;))))))
                                                  • giga5 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:13
                                                    A u mnie w kuchni, pachniały dziś grzybki:))
                                                    Kurki duszone w śmietanie, z koperkem.
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:22
                                                    ale chyba przed uduszeniem trochę je podgotowałaś :)
                                                    Mnie obiecała taka dziewczyna kupić na rynku kurki, już tez nabrałam smaku.
                                                  • giga5 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:23
                                                    Nie gotowałam,
                                                    od razu na patelnię,
                                                    mniam, mniam ...
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:22
                                                    Za 12 zł ;)
                                                    Lepiej pachną nazbierane osobiście ;)
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:23
                                                    Niestety czas kanikuły zbliża się nieuchronnie do końca.
                                                    Było miło aczkolwiek króciutko tak troszkę. :)
                                                  • giga5 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:25
                                                    Czemu myślisz, że za 12 zl. gorzej smakują?
                                                    :))
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:28
                                                    bo to są takie bez naszego wysiłku, potu, bólu krzyża ;)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:32
                                                    dobrze, że wiem że 12 zl kopeczka kurek. Pewnie, że lepiej zbierać, ale lasów
                                                    nie mam. Zadowole się igłami kurkowymi :)
                                                  • oso1 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:34
                                                    Chyba piórami. Taka kurka opierzona jest calkiem, całkiem ;)
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:38
                                                    lubie kurki , bo sa pewne i bez robaków
                                                    A co z rybkami i rybakami - nie ma u was ryb ?
                                                  • rita100 Re: czas relaksu 29.08.05, 21:39
                                                    a więc koko i seteczka na trawienie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka