being28
25.08.05, 19:28
W ramach relaxu, jako przedstawiciel Olsztyna na Krakow przedstawie program wyborczy kandydata LPR na posla w Krakowie .
Pan nazywa sie Wieslaw Misztal - mam nadzieje, ze to jakaś prowokacja bo przeciez nie mozna pisac takich głupot, gdzie jest prokurator? UWAGA, można umrzeć ze smiechu:
- "W Sejmie bede za obnizeniem podatkow dochodowych (ponizej 18%), podatku VAT (ponizej 10%) w szczegolnosci na budowe mieszkan (0%)"
- "Byłem współtworca ustawy o becikowym. ... Rodzina powinna otrzymywac pomoc, taka, by matka nie musiala podejmowac pracy (jesli tego nie chce) w okresie 3 lat od urodzenia dziecka."
- "Byłem wspoltworca uchwały w sprawie sprzedazy mieszkan za 10% wartosci. ... Popieralem rowniez uchwałe, ktora daje mozliwosc zakupu ziemi przez spoldzielnie mieszkaniowe za 2% wartosci. ... Spoldzielcow nalezy uwlaszczyc na mieszkaniach i ziemi, by zakonczyc wszechwladze i marnotrastwo prezeow spoldzielni. Nalezy powolac Fundusz Budownictwa, ktory bedzie udzielal tanich kredytow mieszkaniowych. Oprocentowanie kredytow nie powinno przekraczac 3%, a odsetki po wybudowaniu mieszkania powinny byc umarzane."
- "Policja musi wyjsc na ulice i osiedla. Nalezy zastanowic sie nad ustawowym zakazem przebywania nielietnich poza domem po godzinie 23:00. ... Straz Miejska rozwiazac i wcielic do Policji."
- "Przeciwstawilem sie podwyzkom cen za wode, komunikacje miejska i innych oplat"
Jest takze fragment o homoseksualistach.
I co Wy na to?
Waclaw Misztal, miejsce 6, Krakow.