agamamaani 19.11.07, 14:59 święta niedługo.. wzorem z TBW poobstawiajmy- która chusta najlepiej pasuje do świątecznej atmosfery?? kolorem, wzorem, ciepłem swoim?? (wiem wiem na maniactwo to wygląda :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: najlepsza chusta na święta 19.11.07, 16:02 mi sie marzy florka,ale mysle coraz częściej o krótkiej. Odpowiedz Link
kachna2001 Re: najlepsza chusta na święta 19.11.07, 16:05 moj parisek bedzie idealny :)) Odpowiedz Link
abepe Re: najlepsza chusta na święta 19.11.07, 16:31 kachna2001 napisała: > moj parisek bedzie idealny :)) Dla świętego Mikołaja:)) Odpowiedz Link
marta76 Re: najlepsza chusta na święta 19.11.07, 16:42 ja mam zielono-turkusowego jonasa w romby więc akurat choinkowy. Odpowiedz Link
lola_22 Koira Vatanai 19.11.07, 16:52 taka czerwona, ze aż się ciepło robi nie tylko na sercu ! Odpowiedz Link
dvoicka Re: Koira Vatanai 19.11.07, 17:11 też miałam takie skojarzenie koira albo nic! to chyba dlatego, że ciągle o nie myślę ostatnio. Odpowiedz Link
zaisa Re: najlepsza chusta na święta 19.11.07, 17:44 W kratę - taką szkocko czerwono-zieloną z czarnymi żyłkami. Jakoś tak. Z domieszką wełny. A w ogóle to każda, którą ktoś chciałby mi ofiarować pod choinkę;) Odpowiedz Link
visenna2 Re: najlepsza chusta na święta 19.11.07, 17:48 Najlepszy to byłby czerwono-zielony indio, ale nie wiem czy taki istnieje :) Koira też piękna. I Green pepper bb-slen. Albo czerwony Polekont:) Odpowiedz Link
bonsai_88 Re: najlepsza chusta na święta 19.11.07, 19:20 Nie pamiętam jak się ta chusta nazywa, ale jest taka jedna.... w przepięknym kolorze wina Odpowiedz Link
zulam3 Re: najlepsza chusta na święta 19.11.07, 20:20 Nowy kolor lilybulle! Taka rustykalno-świąteczno-śliczna :) Odpowiedz Link
kajkasz1 Re: Storchenwiege Leo rouge:))) n/t 20.11.07, 01:05 Mamuk, z ust mi wyjęłaś. Właśnie zrobiłam sobie świąteczny prezent i zamówiłam czerwonego Storcha! W razie czego wynajmę się do roznoszenia prezentów jako Święty Mikołaj (zajadam czekoladę jak opętana, więc nad "brzuszkiem" mikołajowym już pracuję!) Odpowiedz Link
agamamaani Re: najlepsza chusta na święta 20.11.07, 09:27 ja obstawiam girasol #33 albo #21 (ZIELENIE) albo paris hoppa.. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama