Gość: andy IP: *.bisztynek.sdi.tpnet.pl 01.09.05, 07:29 Wygląda na to, że już po inauguracji najlepiej mają dresiarze czyli .... nauczyciele wf :) Przy okazji nauczycielom i dzieciakom życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku szkolnym :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: junioreczek1 Re: A obok mojego domu jest gimnazjum... IP: 83.238.32.* 01.09.05, 12:41 Wychodzac rano do pracy mijałam rzesze gimnazjalistek. Buty na obcasie no dobra, ale metalowym i sznurowane do kolan do tego skórzane mini i kabaretki?! makijaż jak na wieczór i bluzka co prawda biała,ale bez pleców. To,że idą do gimnazjum naprowadziła mnie ich rozmowa. O rany!!! i nie jestem starsza panią marudzacą na młodzież, tylko osoba która konczyła liceum 8 lat temu. Czy jestem jakaś dziwna? A moze się starzeję. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marlon83 Re: A obok mojego domu jest gimnazjum... 01.09.05, 13:31 nie no nie starzejesz sie to wina VIVY MTV i innych (kreujacych nieporządanie zachowania) stacji telewizyjnych, najgorsze jest to, ze dzieciaki teraz coraz czesciej wygladaja jak dorosle kobiety... i to jest straszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enol@ G@y A w Londynie wszyscy uczniowie wygladaja O.K. IP: *.range86-129.btcentralplus.com 01.09.05, 21:13 Nie jednakowo,ale wszyscy w krawatach,chlopaki w marynarkach,dziewczyny w bluzach,zero ekstemum,zadnych obcasow ani kabaretek.Mamy normalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
balsaminka Re: A w Londynie wszyscy uczniowie wygladaja O.K. 02.09.05, 11:49 ...czyzby to byla zdziczala amerykanizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: A w Londynie wszyscy uczniowie wygladaja O.K. IP: *.sd.sd.cox.net 03.09.05, 14:07 a jak to wyglada w japoni :> Odpowiedz Link Zgłoś