Dodaj do ulubionych

MPK - oszołomy!!

18.09.05, 12:18
Nowy rozklad MPK jest do bani. Zmieniono trase linii nr 17. A byla to taka dobra linia autobusowa:

Wsiadłem se na os. Generalskim. Moglem podjechac doo kościoła, potem do Biedronki na Wilczyńskiego, do kolejnego kościoła, następnie po ziemniaczki na targ na Pieczewie. Linią nr 17 mogłem jechac na wywiadówke do LO V, zajechac do Lecrerca na promocje, potem kolejny kosciół, przychodnia na Nagorkach, SP25, zakupy w Real-Praktiker-Media. Moglem takze podlac grzadeczkę w ogrodku dzialkowym koło Synów Pulku. Narzedzia na dzialeczke moglem z kolei kupic w Rolniku. Dalej kolejny kościól, szpital dziecieci, a obok wojewodzki. Korzystajac z linii nr 17 moglem zlozyc reklamacje w Zakladzie Energetycznym, odwiedzic znajomych w areszcie, zalatwic sprawy urzedowe w ratuszu i urzedzie wojewodzkim, zobaczyc sztuke dramatyczna w teatrze, a film komediowy w kinie Kopernik. Linia nr 17 to takze poliklinika i WDK. A teraz juz nie ma takiej możliwości!!! Wszystko przez MPK!!!

Nie tylko mieszkancom Dajtek jest teraz gorzej!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ToKu Re: MPK - oszołomy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:00
      Prawie wszystkie wymienione przez Ciebie miejsca możesz z 17 zaliczyć nadal,
      tylko, że kiedyś na generalskim, to byś do niej nie wsiadł.

Jako mieszkaniec Hamburga, który zaznaczam - nie lubi MPK, muszę przyznać, że
      dla mieszkańców mojego osiedla nowy rozkład jest znacznie lepszy.
    • rudypagaj Re: MPK - oszołomy!! 19.09.05, 11:54
      Nie wiem czy dotarło do ciebie,że komunkacja publiczna nie świadczy usług
      taksówkowych.
      • Gość: @ Re: MPK - cacy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:30
        ..a mi się bardzo podoba nowy rozkład MPK - wszystkim nie można dogodzić,
        ponieważ jest to niemożliwe!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka