Gość: Olka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 18:15 Są czy ich nie ma? Nie wiem czy mam się wybierać w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olka Re: Grzyby IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 21:41 Ejże! Mam jechać w ciemno? Znikąd pomocy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoti Re: Grzyby IP: *.tvk.tpsa.pl 19.10.02, 23:48 Jedź, Myszko - jsk nie kapelusz to może korzonek znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Grzyby IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 10:35 Wolę jednak kapelusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Grzyby IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.10.02, 10:12 U nas grzybow duzo, ale to zalezy zawsze od pogody. Ja mieszkam daleko od Olsztyna, to nie wiem czy u Was tez sie jakies pokazaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Grzyby IP: *.hb.dial.de.ignite.net 20.10.02, 21:01 Gość portalu: ballest napisał(a): > U nas grzybow duzo, ale to zalezy zawsze od pogody. > Ja mieszkam daleko od Olsztyna, to nie wiem czy u Was tez sie jakies pokazaly A gdzie ? (rzuc kodem pocztowym). U nas tez sporo, ale robi sie zimno :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoti Re: Grzyby IP: *.tvk.tpsa.pl 20.10.02, 21:39 zielonek pełno i to tylko 8 km od Olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś