Dodaj do ulubionych

Poziom na forum elblaskim...

IP: *.uwm.edu.pl 28.10.02, 17:04
Siedzi ze 3 gosci ktorzy od 2 lat spłodzili ok 900 postow i tocza gadke w
takim stylu:

X: a jechalem pociagiem i spotkalem typa z Gdanska i tez mowil ze Olsztyn
jest do niczego
Y: a pociagi z Olsztyna sie ciagle spozniaja
Z: a w Olsztynie padal deszcz ostatnio
X: elblag to informatyczna metropolia ale Olsztyn nam zabiera kompy
Y: Olsztyn nam zabiera wszystko! utrzymujemy ich!
X: a ostatni koles na olsztynskich blachach sie zgubil w Warszawie i nie
wiedzial jak skrecic
Z: to przez Olsztyn mamy zamulony port
X: tak gdyby nie Olsztyn to bylibysmy drugim Rotterdamem

itp. itd.

Takiej miernoty umyslowej w zyciu nie widzialem.
Wiem ze Elblag z racji struktury spolecznej pasowalby raczej na Slask, ale
przeciez robotnicy fizyczni tez maja olej w glowie.
A w Elblagu??? Tam to nawet z pierwszego tloczenia nic by nie wycisnal.
Obserwuj wątek
    • Gość: koń Re: Poziom na forum elblaskim... IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.10.02, 19:51
      Ty poziomu tamtego forum napewno nie podnosisz, a wręcz obniżasz palancie.
      • Gość: Michał Poziom olesława............ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 20:15
        I oto mamy kolejny przykład olsztynianie na wielki debilizm waszego kolegi,
        tam gdzie dostal w d... próbuje teraz gdzie indziej na nowo.

Zajmę się jego stwierdzeniami:
        "A jechalem pociagiem i spotkalem typa z Gdanska i tez mowil ze Olsztyn
        jest do niczego" - ZGADZA SIĘ TAK BYŁO, TO SĄ FAKTY
        "Y: a pociagi z Olsztyna sie ciagle spozniaja" - PRZYNAJMNIEJ JAK ZAWSZE JA
        CZEKAM NA POCIĄG
        "Z: a w Olsztynie padal deszcz ostatnio" - HM..TEGO TEMATU ŻESMY NIE
        PORUSZALI< CO NAS TO ZRESZTĄ OBCHODZI
        "X: elblag to informatyczna metropolia ale Olsztyn nam zabiera kompy" -
        INFORMATYCZNA METROPOLIĄ TO BĘDZIE JUŻ NIEDŁUGO, A O TYCH KOMPUTERACH TO JUŻ
        DAŁBYŚ SOBIE SPOKÓJ, POKAŻ MI GDZIE TO BYŁO NAPISANE, CZYLI KŁAMSTWO OLESŁAWA
        "Y: Olsztyn nam zabiera wszystko! utrzymujemy ich!" - TEGO NIKT U NAS NIE
        NAPISAŁ - KOLEJNE KŁAMSTWO OLESŁAWA
        "X: a ostatni koles na olsztynskich blachach sie zgubil w Warszawie i nie
        wiedzial jak skrecic" - MÓJ KOLEGA Z FORRUM TO WIDZIAŁ I TO OPISAŁ, TO SĄ FAKTY
        "Z: to przez Olsztyn mamy zamulony port" - NIE PORT A WEJŚCIE DO NIEGO
        (zresząt odmulą to na początku następnego roku) - I NIKT TEGO TAK NIENAPISAŁ -
        KOLEJNE KŁAMSTWO OLESŁAWA
        "X: tak gdyby nie Olsztyn to bylibysmy drugim Rotterdamem" - TO TY TAK
        TWIERDZISZ, MYŚMY TEGO NIE NAPISALI, PODSUMOWUJĄC KOLEJNE KŁAMSTWO

I tak już jest z takimi co sobie nie radzą, posuwają się nawet do okłamywania
        swoich "współplemieńców".
        • Gość: detritus Poziomy, poziomy... :o) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 22:58
          Oleslawie, troche bys wyluzowal. W Twoich postach tam widze bardzo duze
          podobienstwo stylu, rozumowania i ogolnej zawartosci sensu co w postach
          niejakiego zeta... Moze powinno Wam sie stworzyc obu sieciowa izolatke gdzie
          moglibyscie sobie do woli nawrzucac :o)

Michale, troche bys wyluzowal. Minely juz czasy rycerzy na bialych koniach i
          mysle ze honor elblaga zostanie obroniony sam z siebie, bez Twojej pomocy i
          nerwow. A tak poza tym, jak Ci sie podoba pisanie nazwy Twego miasta z malej
          litery? Bo ja sie czuje z lekka dyslektycznie :o)

Mysle ze cala sprawa nie jest warta burdelu na dwa forum :o)
          • Gość: pioter Re: Poziomy, poziomy... :o) IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 29.10.02, 06:50
            Podpisuję się pod całym postem Detritusa. Panowie, to drogą na pewno nie
            wylicytujecie, które miasto jest lepsze. A to z jednej prostej przyczyny - bo
            żadne nie jest ani lepsze, ani gorsze. To, co obecnie robicie, jest po
            prostu .... Ech, szkoda gadać. :-(
            • Gość: Michał. Re: Poziomy, poziomy... :o) IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:19
              Panowie może uspokocie również forum elbląskie na wm.pl. Tam to już wogóle
              jest tak, że koleś z olsztyna mowi, a nas jest tyle hiperów, koleś od nas, a u
              nas jest tyle mcdonaldów, hehe, chociaż nie wiem czy tamtemu forum można
              jeszcze pomóc. Ale spróbować warto.
              • Gość: detritus :o) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:33
                Tam to pomoc moze jedynie swiety Antoni...
                Zdaje sie ze to on jest od spraw beznadziejnych ;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka