delfinmm 02.01.06, 16:35 Witam! Moze ktos ma godnego polecenia lekarza pediatre z Olsztyna dla maluszka?? Z gory bardzo dziekuje...:-))) Pozdrawiam wszystkie mamusie;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 02.01.06, 16:36 chodze do dr bartnik na wyzwolenia. podobno fajny ( czytaj: dobry) jest niejaki dr adamus.prywatnie dr przybyszewska. Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 02.01.06, 16:37 Dr Anna Gimeła. Przyjmuje w przychodni Jaroty i na Alei Wojska Polskiego. Mam do niej bardzo duże zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinmm Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 02.01.06, 16:41 a czy moge prosic o jakies blizsze namiary? moj mail: mmm.r@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 02.01.06, 16:52 O jakie bliższe namiary ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
delfinmm Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 02.01.06, 16:59 na Wojska Polskiego...w przychodni Zatorzanka?? czyinnej?? bo tam sa ze 3 Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 02.01.06, 17:49 Dokładnie to nie wiem bo jesteśmy zapisani do tej na Jarotach. Podam ci tel do naszej przychodni to może podadzą ci tel do tej na Wojska Polskiego 543-17-70 Odpowiedz Link Zgłoś
delfinmm Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 02.01.06, 18:59 dziekuje bardzo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piwomo Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 11.01.06, 21:57 gdzie na Jarotach? bliżej os.Generałów czy Pieczewa? nie ma chyba rejonizacji i każdy może się tam zapisać? a jak jest z wizytami domowymi tej p. doktor? ile bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 02.01.06, 17:36 Ja chodzę do dr Reichelt albo dr Kubiak, na Korczaka - leczyły mnie, mojego męża i nasze rodzeństwo, więc można powiedzieć, że to sprawdzona firma :) Odpowiedz Link Zgłoś
psg2 Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 04.01.06, 17:20 a ja polece ci naprawde godnego polecenia i zaufania lekarza dr Pawel Adamus,lekarz z powolania a na dzieciach sie zna jak nikt inny,caly czas sie doksztalca i nie stoji w miejscu jak inni lekarze,blizssze dane dotyczace pana doktora moge podac na meila,a oto adres pod ktory mozesz napisac do mnie nojdymowo@interia.pl AGATA Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 04.01.06, 20:35 a wiecie coś o pani doktor Turek??? Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 04.01.06, 22:21 a skąd jesteś, to może będzie łatwiej... w Poliklinice (przychodnia Zatorze) przyjmuje dr Ściana, ja akurat ja bardzo polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulaadamik Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 18.02.06, 03:02 dobry lekarz wcale nie gorsza od adamusa Odpowiedz Link Zgłoś
mamalesia Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 11.01.06, 08:09 A my sie od nich biegiem wypisywaliśmy. Przepisywały synkowi lekarstwa, które można stosować u 7 -miolatków, a synek miał roczek. Nie odpowiadała mi opieka tej przychodni, 2 razy zdarzyły sie niepoprawne diagnozy. Raz niepotrzebny szpital - mam na piśmie, że pobyt niecelowy, bo nie infekcja a alergia. Nie polecam. Za to całym sercem - dr Badowska z dziecięcego Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 10.01.06, 12:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26011&w=34019817 Odpowiedz Link Zgłoś
betucha1 Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 11.01.06, 13:46 DR Adamus Dr Badowska Odpowiedz Link Zgłoś
piwomo Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 11.01.06, 21:58 w1paula - gdzie na Jarotach? bliżej os.Generałów czy Pieczewa? nie ma chyba rejonizacji i każdy może się tam zapisać? a jak jest z wizytami domowymi tej p. doktor? ile bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 13.01.06, 15:29 W przychodni Jaroty, po tej samej stronie co kościół ale wyżej, na rogu. Jest duży szyld. Nie ma rejonizacji. Ja nie jestem z Olsztyna tylko ze Starych Jabłonek. Musiałam się niestety i ja przepisać do tej przychodni bo samego małego nie chcieli. Musza jakoś przeciez wyciągnąć kasę. Kiedyś wiem że przyjeżdżała do domu albo umawia się na prywatną wizytę po jej godz . pracy do przychodni. Brała 50 zł. a teraz to nie wiem jak. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: PEDIATRA DLA NOWORODKA-OLSZTYN-KOMU ZAUFAC?? 23.01.06, 21:25 Moje typy to Adamus i Gimeła. Niestety, chodzę do przychodni, którą mam pod nosem, a do nich tylko prywatnie w nagłych przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś