Dodaj do ulubionych

Frombork na planszy nowego MONOPOLY

24.01.06, 10:46
Witajcie,

oddajcie swoj glos na FROMBORSKIE obiekty na planszy gry MONOPOLY.

Dobiega końca głosowanie w sprawie obiektów na nowej planszy gry MONOPOLY
(repliki znane z dawnych czasow pod nazwami Eurobusiness, Fortuna itd.).

Wśród wielu propozycji jest kilka warmińskich obiektow. Są tam m.in:

Wśrod OBIEKTÓW HISTORYCZNYCH: Katedre we Fromborku
Wsrod INNYCH OBIEKTÓW: Dzwonek we Fromborku

Ze swojej strony gorąco promuję fromborkie atrakcje, ktore w przypadku
wygranej ma poważne szanse znalezc sie na planszy MONOPOLY.

Prosze o wsparcie!! Glosujcie wchodzac na:
www.monopoly.pl/konkurs.html - GLOSUJ - obiekty historyczne - Katedra
we Fromborku - glosujecie podając email.
Potem INNE PROPOZYCJE - Dzwonek we Fromborku.

Kazdy moze oddac 5 glosow. Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: MK Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY IP: 213.184.18.* 24.01.06, 15:11
      W dworcach jest też Olsztyn Główny na 19 miejscu teraz
      • Gość: xyz Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY IP: *.olsztyn.mm.pl 24.01.06, 19:43
        Kortowo też jest i to całkiem wysoko
    • Gość: marta Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY IP: *.kalisz.mm.pl 25.01.06, 21:29
      Widze ze fromborskie obiekty sa dosc wysokoo w notowaniach. Wsparlam je swoim
      glosem.Mam nadzieje ze inni postapia tak samo.
    • Gość: MK Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY IP: 213.184.18.* 26.01.06, 09:09
      To jeszcze raz ja. Mam pytanie. Co to jest "Dzwonek we Fromborku"???
      • Gość: xyz Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY IP: *.olsztyn.mm.pl 26.01.06, 10:00
        Lepiej głosujcie na Kortowo...tez jest wysoko :)
      • rkpior Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY 27.01.06, 07:32
        Dzwonek -to fromborska knajpka
        • Gość: MK Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY IP: 213.184.18.* 27.01.06, 09:00
          Ahaaa.....
          • ona201 Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY 27.01.06, 14:05
            Zagłosowałam na Katedre i Dzwonek, chociaz nie znam tej knajpki we Fromborku.
            Byłam we Fromborku z rodzicami jakies 10 lat temu statkiem z Krynicy i ostatnio
            ze znajomymi byłam przejazdem.

Katedra rzeczywiście robi wrażenie i uważam, że to dobra propozycja na plansze
            Monopoly.

Ona
            • rkpior Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY 01.02.06, 07:23
              Milo mi jest poinformowac, ze Katedra we Fromborku zwyciezyla w rankingu
              obiektow historycznych, ktore maja znalezc sie na nowej planszy MONOPOLY.

Nie byloby tego zwyciestwa gdyby nie pomoc Internautow z calego kraju. Takze z
              tego forum!

Dzieki glosom mieszkancow Warmii, przyjaciol miasteczka, sympatykow Wzgorza
              oraz wszystkich, ktorych udalo sie zainteresowac monumentalnym kosciolem,
              gorujacym nad Fromborkiem, KATEDRA znajdzie sie na planszy gry MONOPOLY Tu i
              Teraz.

Z pewoscia pomoze to w promocji (dlugoterminowej promocji) Fromborka ze
              wszystkimi jego zabytkami. Posrednio promowac bedzie tez Warmie jako atrakcyjny
              turystycznie region w ktorym warto spedzic urlop.

Bardzo dziekuje za pomoc w glosowaniu.

Wiecej na: www.monopoly.pl/konkurs.html
              • robiii Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY 01.02.06, 09:45
                nie chcę psuć zabawy ale to że frombork wygrał nie jest żadną gwarancją
                umieszczenia go na planszy - taki regulamin ale to zrozumiałe. lokalni patrioci
                z bydgoszczy wygrali aż z trzema obiektami o których jednak przeciętny Polak
                nigdy nie słyszał;]
                • rkpior Re: Frombork na planszy nowego MONOPOLY 02.02.06, 20:14
                  Masz racje ROBIII - nie wszystkie obiekty, ktore wygraly znajda sie w efekcie na
                  planszy. Licze oczywiscie na to, ze Katedra bedzie. Stad moja radosc (moze
                  troche naiwna) - wiecej nie dalo sie nic zrobic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka