Dodaj do ulubionych

KOL-czyżby plagiat

IP: *.tvk.tpsa.pl 13.11.02, 22:38
Wydanie Gazety Olsztyńskiej z dnia 14.11 odnośnie postanowień Komendanta
Wojewódzkiego Policji dotyczące kontroli psów. Panie Olszewski - trzeba
szukać tematów samemu a nie kopiować z innych gazet. Plagiatem nie może być
artykuł ukazujący się w tym samym czasie, na tem sam temat. No, niestety
jeżeli ukazuje się dzień później to znaczy, że pan czyta konkurencję, ale i
wykorzystuje ich informacje. I za co panu płacą????!!!!
A oto pan artykuł:
www1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1122272.html
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: KOL-czyżby plagiat IP: *.tvk.tpsa.pl 13.11.02, 22:47
      A odnośnie wspólnego patrolowania ulic policjantów ze studentami to mógł
      olszewski poprosić Gazetę Olsztyńską o zdjęcie z Z-cą Komendanta Panem
      Arkadiuszem Kowalem
    • Gość: . Re: KOL-czyżby plagiat IP: *.tvk.tpsa.pl 13.11.02, 22:49
      Przepraszam, Gazeta Olsztyńska była z 13.11
    • Gość: Marta Re: KOL-czyżby plagiat IP: *.tvk.tpsa.pl 13.11.02, 23:01
      Przepraszam, źle trafiłam.
    • Gość: Bio Re: KOL-czyżby plagiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.02, 22:21
      Czyżby w czwartkowej GO nie było nic do przerzucenia na piątkowy numer GW?
      KOL się najwyraźniej obija...
      • ant Re: KOL-czyżby plagiat 15.11.02, 10:51
        Drogi Bio, czytaj poprzednie posty. Przecież pan Kropka vel pani Marta już
        przeprosił za posądzenie o plagiat. Obie gazety ukazały się 13.11
        • Gość: . Re: KOL-czyżby plagiat IP: *.tvk.tpsa.pl 15.11.02, 21:10
          te ant tylko bez vel i innych przysranek, ja mówię za siebie a nie za innych i
          to jest moja kropka na koniec tego zdania. Jeżeli chcesz próbować dalej to
          próbuj ale i tak jest że wiadomosci to podaje się w tym samym czasie a nie po
          kimś. jak ktoś podaje po kimś to kopiuje - chyba to jasne nie? Cienias jesteś i
          patałach he, he
          • toja77 REDAKCJO ZRÓB Z NIM COŚ 16.11.02, 15:10
            Miałem nie reagować, bo po co „gościowi z kropką” dawać pretekst do dalszego
            pisania, ale redakcjo na litość Boską weźcie tego gościa wrzućcie do oślej
            ławki. Przeciez widac, że to jakiś frustrat, który chyba was nie lubi i próbuje
            sie mścić. A może to jakiś kolejny wasz dawny pracownik, którego wylaliście?
            Dajcie znać.
            • meritka Do toja77 16.11.02, 16:33
              Od czego jest forum? Tu chyba każdy może się wypowiedzieć.
              Gdyby każdy "urażony" prosił redakcję o usunięcie wątków to nie byłoby chyba
              tego forum. Jeżeli nie pasuje temat - pomijam i nie wypowiadam się. Tu nie ma
              przymusu, nikt nikogo nie zmusza.
              Pozdrawiam
            • Gość: . Re: REDAKCJO ZRÓB Z NIM COŚ IP: *.tvk.tpsa.pl 16.11.02, 19:08
              mój miły,opóźniony lub mój miły broniący niedouczonych dziennikarzy, lub mój
              miły, niedouczony dziennikarzu, nie bój się krytyki,słusznej krytyki tylko
              reaguj na nią w sposób pragmatyczny. Nic tak nie ośmiesza krytykanta jak brak
              wiedzu, mój drogi. Dlaczego piszę mój drogi? Bo wiele dróg jest przed tobą byś
              znalazł odpowiedni kierunek, a mój - bo to ja staram się go wskazać, ale jeżeli
              jesteś głuchy to tu trzeba tylko laryngologa. Powtarzam
              Laaaaryyyyngooolooogaaa.
              • Gość: hm Re: konstruktywna krytyka IP: *.miks.uj.edu.pl 18.11.02, 14:28
                Drogi "kropko", a kim Ty jesteś, żeby komukolwiek wskazywać właściwą drogę? I
                na czym, według Ciebie, polega konstruktywna krytyka?
                • Gość: . Re: konstruktywna krytyka IP: *.tvk.tpsa.pl 18.11.02, 20:03
                  1.Drogowskazem.
                  2. Konstruktywna krytyka, to nic innego jak buuuudoooowaaaanieee,
                  twooorzeeenieeee czegoś co poooooozwaaalaaa na twoooorzeeeenieee łaaaduuu dlaaa
                  wszyyystkiiiich. Ale jak nie rozumiesz to poświęcę więcej samogłosek.He, heeeeee
                  • Gość: . Re: konstruktywna krytyka IP: *.tvk.tpsa.pl 26.11.02, 18:41
                    tu cichosza tam cicho-szaro, brudno
                    i zima. Nie ma Slowackiego i nie ma Tuwima ...
                    - a powinni być - bo KOL vel Krzysztof Olszewski błyska ponownie jak
                    niedoinformowany uczeń. Panie KOL znowu pan bierzesz przykład z Gazety
                    Olsztyńskiej o jakimś piesku, ale tylko wyrywkowe fragmenty. Popieram pana, że
                    wzorujesz się pan na lepszych, ale spytaj pan o pozwolenie Pana Pietrzaka-
                    autora artykułu. Uczyć się trza nagminnie, bo niewiedza odbija się czkawką,
                    albo szukaj pan innego źródełka bo złą wiadomością zachłysnąć się można.
                    • bubaluba Re: konstruktywna krytyka 26.11.02, 18:57
                      a może ten KOL jest na etacie w GO??????
                      • Gość: Bio Re: konstruktywna krytyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 19:03
                        Eeeeeeeeeee, chyba nie. Wtedy napisałby coś więcej.
                      • Gość: Bio Re: konstruktywna krytyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 19:04
                        A jeżeli etat - to jest to etat "podglądywacza". Bardzo, bardzo cienkiego ;)
                        • Gość: . Re: konstruktywna krytyka IP: *.tvk.tpsa.pl 26.11.02, 19:27
                          a może to fetyszysta - podnieca go sama Gazeta Olsztyńska i jej artykułu, i nie
                          mogąc wytrzymać daje upust swoim chuciom wciąż ją cytując. Zboczenie czy co?
                          • Gość: Bio Re: konstruktywna krytyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.02, 19:29
                            Czas pokaże...
                            • Gość: marlon Re: konstruktywna krytyka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 21:40
                              Nie wiem, czy krytykanci zauwazyli, ze oba teksty ukazaly sie w obu gazetach
                              tego samego dnia.Ale czy to wazne. Wazne zeby komus przy.... Panowie to jest
                              forum ludzi inteligentnych i nawet jak ktos nie lubi jakiegos KOL-a, to niech
                              po prostu pojdzie do GW i mu to powie,albo strzeli w pysk.Nie robmy z forum
                              smietnika.
                              • Gość: . Re: konstruktywna krytyka IP: *.tvk.tpsa.pl 26.11.02, 23:22
                                O, ale można dać komuś recenzję za wspaniały (sic!) artykuł. Weź np. artykuł
                                mówiący o targowisku na Grunwaldzkiej (gdyby nie "cha", to "kol" sponiewierałby
                                temat całkowicie - niech "cha" uważa, bo na "kol"-e można się przejechać)
                                cytuję: "Niewykluczone, że wzrosną tu opłaty targowe"
                                O Jezusicku!!!!!!!!!!!!!!!
                                Niech "kol przeczyta co to jest Ustawa o podatkach i opłatach lokalnych
                                (Dz.U.2002.9.84).
                                Nie mogą wzrosnąć "tu" - podstawa, to troszeczkę wiedzy. A wzrost 2-3% to jak
                                łatwo policzyć od ok.6 gr do 9 gr - rewelacja.
                                Anitko uważaj, bo Ci Krzysiaczek spsuje reputację.
                                • bubaluba Re: konstruktywna krytyka 27.11.02, 01:04
                                  to w skali miesiąca 3 zł na metrze kwadratowym. Odliczając chodniki, przejścia
                                  i drogi wewnętrzne, to ile to wychodzi? czyli po jakim czasie zwróci się
                                  inwestycja? Może Pan Kol zapyta ekonomistów z UWM?
                                  • Gość: stróż Re: Kropka daj se już spokój IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 01:30
                                    Od razu widać, że to prywatna zemsta na dziennikarzu
                                    • Gość: Dyrektorstróża Re: Kropka daj se już spokój IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 12:14
                                      posłuchaj obrońco utrapionych, mają rację ci co wyciągają braki kunsztu
                                      dziennikarskiego jest przecież wielu dziennikarzy którzy nie popełniają błędów,
                                      ale i tacy co takie błędy robią. Jezeli można wybaczyć lekkie potknięcia dla
                                      młodzieży to już tego nie można robić w stosunku do osób którzy mają za sobą
                                      pewien bagaż doświadczeń. Rolą Prezesa jest wyciągać daleko idące wnioski, czy
                                      taki ktoś działa na korzyść czy też szkodę gazety. Pamiętaj stróżu z twoją
                                      znajomością tematu stać cię tylko na pełnienie roli ciecia bo jak widzę twoj
                                      móżdżek pewnych kanonów techniki dziennikarskiej nie jest w stanie pojąć.
                                      Pilnuj więc tego co masz do pilnowania bo ci to ktoś sprzatnie z przed nosa.
                                      • Gość: . Re: Kropka daj se już spokój IP: *.tvk.tpsa.pl 29.11.02, 19:01
                                        ostre słowa, a mi chodziło tylko o rzetelność
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka