Dodaj do ulubionych

torba na akcesoria

22.04.06, 21:01
Zastanawiam się nad kupnem torby na akcesoria firmy canpol, ale po
przeczytaniu ostatnich postów, widzę że nie jesteście zadowolone z tej firmy.
Poradźcie mi, czy warto kupić ta torbę, czy może jest coś lepszego?
www.allegro.pl/item99115185_torba_dla_mamy_firmy_canpol_gratis_.html
Moja torba, którą kupiłam razem z wózkiem jest do niczego, nic sie w niej
praktycznie nie mieści.
Obserwuj wątek
    • mala67 Re: torba na akcesoria 22.04.06, 21:03
      kupilam pare dni temu, jest b faja jestem zadowolona!
    • azja811 Re: torba na akcesoria 22.04.06, 21:26
      Jak dla mnie całkowicie zbędne.Dodam że niemam takiej torby i wcale nie czuję
      potrzeby jej posiadania,pomimo iż z małym dużo spacerujemy i
      podróżujemy.Kolejny gadżet wymyślony po to aby zarobić kasę.
      • taormina Re: torba na akcesoria 25.04.06, 10:37
        A mi się bardzo przydaje, i bardzo ją sobie chwalę. Mam w niej na stałe kilka
        pieluch, chusteczki nawilżane, kremik, zapasowe ubranko, jakąś zabawkę, smoczek
        i śliniaczek i jak wychodzimy gdzieś razem, to dokładam tylko jedzonko. Nie
        muszę się pakować wcześniej, bo wiem, że mam tam wszystko czego nam trzeba. A
        wychodzę często (nie tylko na spacery), praktycznie wszędzie biorę Madzię ze
        sobą.
        Torba Canpol jest bardzo pakowna, łatwo utrzymać ją w czystości, ma kilka
        fajnych akcesoriów. Szczerze polecam!
        • azja811 Re: torba na akcesoria 25.04.06, 11:13
          Nie twierdze że taka torba się nie przydaje, ja też mam torbę na akcesoria,ale
          specjanie do tego przystposowaną wcześniej służyla innym celom.I nie sądze aby
          byla gorsza od Canpola.Też w niej na stałe wszystko mam i jak wychodze,biorę ją
          ze sobą
          • monismonis Re: torba na akcesoria 25.04.06, 13:02
            Ja kupiłam sobie torebke ze snoopym smile jest wieksza zawieszam sobie na wózek i
            jest ok. A jak cos sie nie mieści to wkładam reszte do przegródki w wózku. Mója
            torebka to coś w stylu tego
            www.allegro.pl/item99035620_happy_snoopy_.html
    • pati775 Re: torba na akcesoria 25.04.06, 15:34
      torba nam sie przydaje choc dlugo jej nie uzywalam dopiero nie dawno wyjełam
      ale ja mam taka co do wozka w komplrcir byla nie jest jakas specjalnie wielka i
      pakowan ale na te kilka malych rzeczy to w sam raz

a propos canpolu to ja jestem do tej firmy baaaardzo zrazona albo mam pecha
      albo to naprawde kiepska firma zepsuly mi sie dwa termometry !!! (po prostu
      przy ktoryms wlaczeniu sie nei wlacza i juz - nie to nie baterie), zlamala mi
      sie szczotka do czesania, na dwie raty rozwalil mi sie termometr do wody
      (najpierw rozkleił sie na pol a potem wyleciala ta rurka z rtecia) jedyne co
      mi "dziala" z canpol to termos do butelek ale chyba dlatego ze tam nie ma sie
      co zepsuc chyba ze zamek albo ten styropian mi sie zlamie smile - generalnie NIC,
      NIGDY juz z tej firmy nie kupie
      • azja811 Re: torba na akcesoria 25.04.06, 16:42
        Pati ja tez uważam że ta firma jest beznadziejnauncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka