mrowka79 15.02.06, 09:23 Kochani!!!Pomóżcie!!!Błagam!!!Jak rzucić to cholerne Swiństwo?Jak jestem w pracy to nie pale 8 godzin,a jak tylko wrócę do domu to niestety!!!Potrafię wypalić wtedy cała pzczkę!HELP :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: papierosy :( 15.02.06, 09:45 nie wychodź z pracy. tak długo, aż pociąg do papierosów minie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka79 Re: papierosy :( 15.02.06, 09:52 Dzięki :) Ale poproszę jednak o mniej drastyczną metodę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: papierosy :( 15.02.06, 10:52 Kolega z pracy palił bardzo dużo, teraz stosuje specjalne nikotynowe plastry, chyba z miesiąc już nie pali a kopcił jak parowóz. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: papierosy :( 15.02.06, 11:36 www.ergoforum.pl/index.php/w_numerze/2005_1/raport_palenie parę sposobów na głód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: papierosy :( IP: *.olsztyn.mm.pl 16.02.06, 18:03 Ja proponuje inną metodę. Policz ile kasy puszczasz z dymem. Paczka dziennie to ok 5 zł razy 7 dni w tygodniu to 35 i razy 4 tygodnie w miesiącu to ok.150 zł. Co miesiąc taka sumka idzie po prostu w niebo, a przeciez mozna by te pieniazki spozytkowac w calkiem inny milszy sposob, np zapisac sie na kurs aerobiku czy jogi albo kupic sobie co miesiac nowy ciuszek, który nie pojdzie z dymem. Moze się nie znam, bo nigdy nie palilam, ale do mnie taki argument by przemowil. Kiedys ludzie plastrow nie mieli i tez rzucali palenie, potrzeba tylko silnej woli. Staraj się znalezc takie domowe zajecie ktore zajmuje rece. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka79 Re: papierosy :( 17.02.06, 09:15 Plasterki były-i nic. A moze pop prostu potrzeba mi trochę silnej woli. Kiedyś kolega powiedział,że zaprowadzi mnie na oddział gdzie ludzie chorują na różnego rodzaju choróbska związane z wcześniejszym nałogiem-myślicie,ze pomoże?? Odpowiedz Link Zgłoś