Gość: abonamenciarz IP: *.ols.vectranet.pl 13.03.06, 14:15 Coraz ciekawszy program podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wtz Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.03.06, 14:37 Chyba pleciesz glupoty.Tv3 coraz gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.range86-141.btcentralplus.com 13.03.06, 17:28 Ja jestem mile zaskoczony poziomem naszej tv zwarzywszy ze jest to zespol mlody pracujacy w ciezkich warunkach"M3 i jedna kamera"W grudniu w lokalnej 3 pokazywali jak Malkowski przekazal bezplatnie grunt pod budowe nowego gmachu tvp w Olsztynie (na Pieczewie)Mam nadzieje ze budowa zacznie sie wkrotce i nasi dziennikarze beda pracowac w lepszych warunkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.03.06, 17:30 Moze nie jest jeszcze dobra, ale na pewno staje się coraz lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.06, 02:16 Hehe, jak Małkowski przekazał bezpłatnie grunt, to na pewno aquapark tam zbudują. Odpowiedz Link Zgłoś
albertyn Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? 21.03.06, 14:04 Po co i dla kogo w Pieczewie taki ośrodek.Za czyje pieniądze?Olsztyn jest zbyt małym ośrodkiem by podiadać tak wielkie studio jak Gdańsk.Mam na myśli ośrodek kultury ,ośrodek sztuki.Nawet Toruń jeszcze nie zasługuje na takie centrum-a co dopiero Olsztyn!Lepiej wspierać kilka a z prawdziwego zdarzenia ośrodków TV niż rozdrabniać się na działalność amatorsko-chaupnicza. Moikm zdaniem otv Olsztyn jest bardzo słaby i słaby program ma!Jak dotąd nic ciekwego nie pokazano!Lepiej było gdy centrum było w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieśniak Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.lannet.pl / *.lannet.pl 25.03.06, 00:51 Wkurza mnie to że w TVP Olsztyn nie ma praktycznie relacji z miast innych niż Olsztyn i Elbląg.Pewnie szacownemu gronu redakcyjnemu nie chce się ruszyć z miejsca ? Wiele ciekawych rzeczy dzieje się też na tzw. prowincji. Ogólnie nuda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.plusgsm.pl 25.03.06, 08:38 Hehe. Wieśniak spójrz, że oni mają codziennie coś z jakichś nawet dziur najmniejszych. Pewnie oglądasz kablówke pod nazwą TV Olsztyn, którą kiedyś żelek robił. Ja tam sądzę, że żeby coś powiedzieć o własnej TV trzeba pooglądać inne. Ktoś się tu powołuje, że tak dobrze jest w Gdańsku. Ostatnio widziałem gdańską Panoramę i się załamałem. Kiedyś to był niezły program teraz - koszmar. Zresztą wejdzcie na forum Trómiasto i poczytajcie nieco co ludzie tam sądzą o Panoramie. A oni robią ten program 45 lat. W Olsztynie 5 lat. Zamiast narzekać może ktoś się tam zgłosi z odpowiednią ilością oleju w głowie i sam spróbuje swoich sił. Myślę, że mądrych nigdy nie za wiele. Ja tam im nie zazdroszczę. W Olsztynie nikt nie uczy tego zawodu, jest kilka marnych redakcji więc gdzie dziennikarze mają się uczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 10:19 ciekawe, program się w Gdańsku pogorszył ? a od kiedy ? od dawna? od paru lat rządzi nią olsztyniak.... mam pewną teorie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.plusgsm.pl 25.03.06, 10:51 Już nie. Wybrali teraz nową dyrektor od programu a teraz naczalnego dyrektora. Nowe porządki przyszły. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:36 jeżeli to "nowe" to na przykład ABS , to lepiej niech zostaną przy "starym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 00:49 to raczej nieudolna zabawa w telewizje, uczą się na błędach. Już 5 rok, niestety. Może jakiś desant fachowców z zewnątrz zmobilizowałby ich do poważnego traktowania widzów. Niestety, zauważa się wyraźny wpływ desantu z kablówek... Szkoda. Zdarza się, prawda, od czasu do czasu dobry eol, ale reszta, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyseja2001 Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:08 Słaba! Oto moja odpowiedź na pytanie "TVP3 Olsztyn dobra?słaba?" Rzadko da się oglądać. Częściej irytuje lub zawstydza. Właściwie to chyba po prostu dryfuje; jak statek bez dobrego kapitana. Statek też lichy; studio fatalne, zimne, ciasne. Może i przez to prowadzenie programów wydaje się beznamiętne, "drętwe". Jest w tej ambitnej i fajnej mimo wszystko redakcji wiele diamentów, ale kto je oszlifuje? Durczok, Rymanowski czy Lis do Olsztyna nie przyjadą - chyba że za milion euro rocznie. Olsztyn to nie Warszawa. A ta z kolei będzie zabierała do siebie najfajniejszych z Olsztyna i innych miast (i robi to lat). Rzeczywiście szansą dla TVP3 Olsztyn może być nowa siedziba z nowoczesnym studiem i grafiką komputerową na Informacje oraz oddzielnymi studiami na sport, kulturę, publicystykę, atrakcyjny poranek w plenerze itd. I dużo wejść na żywo - z imprez, których w tym pięknym przecież regionie nie brakuje. Ludzi ciekawych też jest sporo. Gości znanych, sławnych też - zwłaszcza latem. Wtedy będzie ciekawiej, normalnie. W tej chwili to jest rzeźbienie w g....e. I tak cud, że czsami da sie oglądać. Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników i sympatyków TVP3 Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonamenciarz Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.06, 14:53 ktos pisze slaba, desant z kablowki, durczok czy lis nie pszyjada. oni tez kiedys nie byli takimi tuzami. tez kiedys wyfruneli ze swoich miast i zaczeli robic kariery na antenie oolnopolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonamenciarz Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.06, 14:55 ja sie az tak jej nie wstdze.widzialem inne regionalne programy i nasz jest ok. mamy tez swoich ludzi juz w Polsce. Oni uczyli sie w Olsztynie i czegos sie nauczyli skoro sa teraz ogladani w calym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wss Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.06, 15:47 Jest slaba - widzialem duzo lepsze i to te regionalne.dalego TV3 do idealu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:57 to teraz będziecie szkolić tego nadętego żelka z vektry? Czy on was? Studio w którym teraz jest TV o ile wiem nie jest stare, ma raptem chyba 3 czy 4 lata, już jest niedobre? Więcej miejsca da ciekawsze informacje? To nie budynki robią telewizje. Polecam wątek o wspaniałym pomyśle nowej planszy zapowiadającej TV Olsztyn, rzeźba "dziada z kijem", niezłe logo, gratuluję pomysłu. Dobre skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.03.06, 13:12 tak negatywnie nastawiona jestes, że można odnieść wrażenie że przemawia przez ciebie zazdrość. pracujesz w gazecie? spróbój swoich sił na wizji. może sie uda. może zobisz w tej stacji świetny program z logiem pięknęgo mężczyzny bez kija albo pięknej kobiety ( jak wolisz). A... próbowałaś już. Sory za ten sarkazm nie wiedziałem. Nie powiem nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:43 obraziłeś się? za żelka ? czy za szpatułkonosa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 17:19 B. rzadko oglądam bo nudzą mnie relacje z urzędów i gminne wieści. Ale ostatnio lekko się przeraziłem kiedy zobaczyłem (nową?) spikerkę o jakimś strasznie ponurym wyrazie buzi i typie urody rodziny Adamsów. Przepraszam za niedelikatnośc wobec kobiety ale przeżyłem mały horror na wizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.03.06, 19:31 nie bo nie jestem związany z nimi, ale tak najezdzasz ze sie dziwie. place abonament, ogladam i oceniam. a oceniam na 4 ( w skali do 6). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:06 najeżdżam ? dyskutuję, a może musi mi się ta gumatv podobać? Ocena dość wysoka, pewnie ze względu na dobre tempo niedzielnych wystąpień ze słowem. Ale niech tam sobie robią, w końcu to tylko Olsztyn i mamy taką telewizję na jaką zasłużyliśmy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl 16.03.06, 08:27 co wyście sie tak na tego gumę uparli?! a może to on sam podkręca tę dyskusję, zgodnie z zasadą - 'dobrze, czy źle - ważne, że mówią'? Ani go w tej telewizji nie widać, ani nie słychać, nie tworzy newsów opiniotwórczych, nie angazuje się w dziennikarstwo polityczne, nie wywołał i nie wywoła rewolucji w TVP3, bo mimo aspiracji, to jednak nie Lis. Nie rozumiem, dlaczego w ogóle motyw tej osoby przewija się w dyskusji o atrakcyjności TVP3 w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 10:07 guma? to ten z kijem? co to za jeden? a na serio, to przecież widać, że tu gadają między soba sfrustrowani pracownicy, a temat zaczął "ktoś" kto chciał usłyszeć pochlebną opinię o kimś nowoprzybyłym .Pewnie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl 16.03.06, 10:16 i to jest właśnie sedno tej dyskusji, brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:55 biedny, rozszyfrowany, (też go podejrzewałam) a miało być tak słodko, tyle pochwał miało spłynąć na konto nowego pracownika, a tu takie grono laików, nie ma z kim gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzwonek Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.06, 08:09 co to w ogóle za człowiek? to chyba te swoje niespełnione ambicje wyładowuje na najbliższych. Moi przyjaciele śledzą prywatne życie pana redaktora. A w tv niby taki spokojny i ułożony. Szkoda kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:52 co ty mówisz? dzisiaj z troską opowiadał o tym, że maltretowanie kobiet to przestępstwo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzwonek Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.06, 10:05 zna temat ... z autopsji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.03.06, 13:14 myśle że są ludzie w tvp olsztyn którzy juz sa gotowi do tego aby nazywać ich dziennikarzami. Nie macie swoich faworytów. Odpowiedz Link Zgłoś
albertyn Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? 21.03.06, 14:07 Tak ogladani w kraju tylko dlatego,że wyjechali z Olsztyna i pobrali dodatkowe nauki poza naszym miastem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:40 Wstyd i hańba ,a nie telewizja.Ale jaka ma być skoro tam pełno pociotków różnych kmiotków-notabli.Film-reportaż o naszej Basi Raduszkiewicz i jej koncercie zobaczyłem w ogólnopolskim paśmie nakręcony pięknie przez ludzi z Lodzi.Przecież to paranoja,więcej o życiu Olsztyna i województwa do oglądnięcia w kablówkach.Dać im pół roku na sformatowanie stacji,a jeśli nie potrafią to ,,wesołych świąt,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.range86-141.btcentralplus.com 14.03.06, 17:53 Nie mamy naprawde czego sie wstydzic Znam dobrze tv gdanska i wroclawska i naprawde nie ma czego sie wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:58 nie patrz na tych , którzy robią gorzej (tak twierdzisz). To właśnie taki sposób myślenia ciągnie was w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.range86-141.btcentralplus.com 14.03.06, 18:19 Nie ja tego nie twierdze ze robia gorzej ale trzeba byc realista tak jak pisalem dziennikarze tvO pracuja w ciezkich warunkach tvO nie ma nawet swojego wozu transmisyjnego i jest to zespol mlody wg mnie z duzymi perspektywami dziennikarskimi TVP to nie BBC a i tam mozna sie doczepic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:37 "pracuja w ciezkich warunkach" - już zniszczyli to nowe studio i urządzenia? i czy to powoduje, że robią takie knoty jak ten nudny program o Warmii ? albo ten o środowisku? i to dlatego tak często puszczają doskonały program o strażackiej drabinie? acha, to ich tłumaczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:58 Też jestem zszokowany tymi "ciężkimi warunkami", studio powstało stosunkowo niedawno, zaledwie kilkas lat temu, a tu już wypisujecie, że potrzebna nowa siedziba? Trzeba było myśleć perspektywicznie, nie bęfdziemy przeciez co 4-5 lat budować nowego studio! Odpowiedz Link Zgłoś
albertyn Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? 21.03.06, 14:12 Przemawia przez Ciebie zaścianek i Ciemnogród może jeszcze... Jak można przyrównywać poziom Wrocławskiego i Gdańskiego ośrodka do tego co mamy tu u siebie w Olsztynie! Marzą wam sie czasy Panoramy Północy i WSR w Olsztynie?Marzy Wam się Dyrekcja DOKP i wiele innych podobnych sztucznych tworów-jako wyraz wielkości i potęgi Olsztyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.elb.vectranet.pl 24.03.06, 18:41 Albertyn,bardzo mądre slowa,popieram Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.elb.vectranet.pl 24.03.06, 18:37 Światowy nie porownuj swojej kablowki,szumnie nazywanej TV Olsztyn do regionalnej trojki z Gdanska,bo to z twojej strony wielka gafa i nietakt,lepiej uczcie sie od lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyseja2001 Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:25 Ciekawe czy BBC zgodziłaby się na "dziada z kijem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wss Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.06, 20:58 BBC na pewno nie zgodziloby sie na takie loggo.Tandeta juz nie bylo czego lepszego wybrac - napewno wiecej projektow bylo zgloszonych. Zmienic "dziada z kijem"!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:57 Dziada z kijem zaproponował dziennikarz lokalnej tv i własnie jego prpozycja logo została. Ponadto chcę dodać, że według mnie tv olsztyn jest wyjątkowo tendencyjna, a obecemu prezydentowi miasta, to dosłownie wchodzi w cztery litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:28 dobra czy słaba ? co za pytanie? a widziałes ten magazyn motoryzacyjny? tego faceta z olejami? i całą resztę ? czy ktoś to dopuszcza do emisji , czy można przyjść i sobie puszczać co sie chce? WSTYD ! już niech lepiej zajmą sie sprawami przedłużającej sie zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:58 no i piękny Lolo posłuchał i pojechał do Elbląga opowiedzieć o topniejącym śniegu ! tak trzymać ! ABS będzie jeszcze hitem u Szymona Majewskiego albo w Canal+ , rozwój postępuje ! HA HA HA HA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl 22.03.06, 19:42 muszę przyznać, że cały ten Wasz dzennikarski swiatek straszliwie jest fałszywy. Pełen zgnusnialych starych panien, zdradzanych żon i obszarpanych dziennikarzy, reporterów i operatorów w ciuchach od sponsorów dziennikarskich imprez. I Wy rozmawiacie o wielkiej telewizji?! O talentach?! Powiem Wam, że zwykłego mieszkańca Olsztyna g.... obchodzi, jaki jest lokalny program. A już na pewno zwykli ludzie nie zastanawiją sie nad montażem, czy prawidłowością kadru. Nie spotkałam się jeszcze na żadnej imprezie spoza "branży", aby rozmawiać o lokalnych mediach. Traktujcie swoją pracę dziennikarską, reporterską jako pracę, a nie jako misję, bo program lokalny będzie zawsze tylko programem lokalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kts Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.mm.pl 22.03.06, 20:20 Gosciu r-dobrze to widzisz i tak jest.Popieram to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 26.03.06, 14:48 Albertyn nie podszywaj sie pod mieszkanca Olsztyna TV Olsztyn jest calkiem nie zla tv a opinie mieszkancow Elblaga Nas gow.. obchodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.plusgsm.pl 26.03.06, 17:07 Brawo swiatowy, Widać, że albertyn, nastawiony na nie, Elbląg zawsze negował wszystko co olsztyńskie a zapomina, że teraz najwięcej kasy dostają. Gdyby byli w Gdańsku guzik by dostali. Gdańsk dobry był kiedyś. Byłem ostatnio i widziałem. Dramat jak się zmieniło. Niestety na gorsze. Zresztą forum Trójmiasta o zmianach w Panoramie mówi samo za siebie. Polecam. Zresztą Ci młodzi coraz lepiej sobie radzą, a ten El Gendiego wzięli pewnie bo był niezły a nie po to by douczać. Co to - mało mają swoich w Wawce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.elb.vectranet.pl 10.04.06, 19:53 Miastowy,wcale nie twierdzę że TVG jest super,ale odbieramy ją w Elblągu na drucie,waszego gowna,mimo ze jest polaczone światlowodem z Elblagiem,niestety nie.Prawde mowiąc,to nie ma czego żalowa:,smutek,zalośc i bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.range86-141.btcentralplus.com 23.04.06, 16:14 Pamietam jak Olsztyn i Elblag nalezal pod gdanski oddzial tvp To moze? raz w miesiacu mozna bylo cos uslyszec o twoim elblagowie a jak w Olsztynie w zeszlym roku utworzyli osrodek tv to juz po miesiacu Olsztyn otworzyl studio w Elblagu ale burakom nie dogodzisz Macie tam kablowke macie swoje "radio"el i to powinno wam starczyc Oczywiscie olsztynska tv czeka jeszcze duzo pracy i mieszkancy Olsztyna oraz Warmii i Mazur wiedza i widza to ale co innego to a co innego odreagowywanie kompleksow jakis flustratow z elblagowa ktorym polecam napisanie listu do tv Gdansk do wiesniaczego programu "Co nas boli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.04.06, 22:07 Dobra czy zła ? przede wszytkim - jak wskazuje ta dyskusja - "chora" . W całej tej wymianie poglądów jest tak naprawdę tylko jeden post postronnej osoby , chyba prawdziwy , że to dyskusja pracowników z dyrekcją ośrodka . Z grona rozmówców wyróżnia się głos "miastowego" i "światowego" (to chyba ta sama osoba - błyszczącego znajomością układów w TVP Gdańsk i "nowego które nadchodzi" . Ta dobra znajomość życia od zaplecza wskazuje na osobę wysoko postawioną a nick "światowy" i analiza postów "światowego" wskazuje że jest to chyba człowiek stworzony do "wyścigu szczurów" tyle że brak mu umiejętności .Jak można napisać wzięłi sobie El Gendiego ? Czy El Gendii to rzecz którą można przenieść z miejsca do miejsca ? Może po prostu lepiej będzie powiedzieć że został lepiej wyceniony niż w tej regionalnej telewizji i poszedł pracować za uczciwszą płacę ? Przypuszczam że dyrektor ośrodka w Olsztynie działa jak wielu szefów na zasadzie redukcji kosztów i czyni wszytko aby nie przekroczyć "0" w bilansach i w tym celu wypusci z rąk nawet dziennikarza - ale podwyzki mu nie da . A przecież Nawet jeżeli odszedł to stawki takiej jak Durczok zapewne nie dostał . Na koniec uwaga - podobno TVP Olsztyn ma tylko 5 lat . Tylko ? TVN po pięciu latach był juz potęgą ! Ja bym się chętnie dowiedział jak dyrekcja TVP Olsztyn robi aby mobilizować pracowników do jeszcze lepszej pracy ? Ciekawe czy w ciągu tych pięciu lat choć jedna osoba dostałą podwyżkę ? Chyba cienko pod tym względem mają bo jak narazie to co kilka miesięcy pojawiają sie ogłoszenia w programie że poszukują ciągle nowych i to na te same stanowiska .... Co do zawartości programu - jak na lokalny program , za dużo tandety w postaci magazynów konsumenta , Aniołków itp . !0 minut na opinie to zdecydowanie za mało ! Dziad z kijem ?- nie widziałem ale Dziad z kijem jako logo? - nie wyobrażam sobie aby zamiast TVP# wstawić obrazek....ale moze ... Od telewizji oczekuję jeszcze czystości języka wszak telewizja ma uczyć , natomiast zdanie :"TV Olsztyn, którą kiedyś żelek robił" przystoi Leperowi a nie pracownikowi telewizji . Prof Bralczyk pewnie by stwierdził że poprawna konstrukcja to: którą robił kiedyś żelek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyseusz2001 Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 17:58 Fajny, "czyszczący" post. Dzięki za Twoje przemyślenia. Ale co dalej? O wnioski prosiłoby się... Nie odnosisz wrażenia, że coś musi się stać, żeby było lepiej? Porównujesz TVN. Ok. Ale czy ta niezła poniekąd stacja ma oddziały regionalne? Wiesz, że kilka redakcji ma. Np. w Gdańsku. I co? I moim zdaniem niewiele z tego wynika dla widza z naszego regionu. Wg mnie problem Oddziału TVP3 Olsztyn nie polega na tym, że robi coś źle, ale że mógłby lepiej robić to co robi od 5 lat! Tylko konieczne są zmiany i konsekwencja w realizowaniu wizji telewizji regionalnej. Jeżeli TVP SA chce mieć dobre oddziały regionalne musi dać więcej pieniędzy na ich rozwój i takim dziennikarzom jak wspomniany przez Ciebie Robert El Gendy. Dodam jeszcze Tomasza Szeremetę, Pawła Naruszewicza. Zreszta wielu innych talentów w tej redakcji nie brakuje. Dobrej roboty też. To nasza i niezła moim zdaniem tv. A ta dyskusja wcale nie jest "chora" (jak piszesz). Oby była twórcza. I nie bądź taki skromy(a). Ty też możesz dać "kopa" tym, którzy błądzą i nie wiedzą czego chcą. Jeżeli chcą robić tv na światowym poziomie, muszą trochę pogłówkować i zaryzykować. A życie nie znosi próżni. Jeżeli nie pogłówkują jedni, to zastąpią ich inni. Może TVN, może Polsat. Kto wie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.04.06, 22:59 (...)" Ale co dalej? O wnioski prosiłoby się... Nie odnosisz wrażenia, że coś musi się stać, żeby było lepiej? " - A co musi się stać ? Ma spaść bomba atomowa lub w Klewkach muszą wylądować Talibowie ? Czy lekarz żeby stać się bardziej cenionym specjalistą musi robić jakieś rewolucyjne zmiany ? Myślę że przede wszystkimmusi się cały czas uczyć ! "Porównujesz TVN. Ok. Ale czy ta niezła poniekąd stacja ma oddziały regionalne? Wiesz, że kilka redakcji ma. Np. w Gdańsku. I co? I moim zdaniem niewiele z tego wynika dla widza z naszego regionu. Wg mnie problem Oddziału TVP3 Olsztyn nie polega na tym, że robi coś źle, ale że mógłby lepiej robić to co robi od 5 lat! Tylko konieczne są zmiany i konsekwencja w realizowaniu wizji telewizji regionalnej." Nawet przez myśł mi nie przeszło aby porównać TVN z TVP regionalną - zupełnie inne zadania dla tych telewizji . Twierdzę jedynie że 5 lat jest epoką w mediach i nie może być usprawiedliwieniem że TVP Olsztyn ma tylko 5 lat .Że mógłby robić coś lepiej ? - pewnie tak ale człowiek to taka paskudna konstrukcja która uczy się na błędach a gdy juz się czegoś nauczy to swoją wiedzą dzieli się bardzo opornie . Stąd wypływa pytanie : - czy na wyszkolenie kolejnego El Gendiego trzeba znowu pięciu lat ? (Nawiasem - tu mówią że ElGendii poszedł wyżej a On dalej nadaje z ekranu - co jest więc grane?). "Jeżeli TVP SA chce mieć dobre oddziały regionalne musi dać więcej pieniędzy na ich rozwój i takim dziennikarzom jak wspomniany przez Ciebie Robert El Gendy. Dodam jeszcze Tomasza Szeremetę, Pawła Naruszewicza. Zreszta wielu innych talentów w tej redakcji nie brakuje. Dobrej roboty też." Skoro talentów nie brakuje to może tylko sternik jest do kitu ? Co do programu poza wspomninymi "Aniołkami" , "Pierwszym wrzaskiem" zastrzeżeń nie mam . Zamiast tych tasiemców wolałbym więcej publicystyki , duskusji w stylu "opinii" na tematy lokalne . "To nasza i niezła moim zdaniem tv. A ta dyskusja wcale nie jest "chora" (jak piszesz). Oby była twórcza. I nie bądź taki skromy(a). Ty też możesz dać "kopa" tym, którzy błądzą i nie wiedzą czego chcą. Jeżeli chcą robić tv na światowym poziomie, muszą trochę pogłówkować i zaryzykować." Jest "chora" jeżeli prowadzi ją dyrekcja z załogą na forum internetu . Twórcza jest podobno każda dyskusja - także ta "chora" . Dać "kopa" ? - to język przemocy ! ja jestem zwolennikiem metody zachęcania poprzez przekonywanie . Jeżeli zaś błądzą i nie ma komu wskazać im drogi to tak jakby juz byli straceni . Podobno ludzie w lasach nie giną dlatego że zabłądzili , tylko dlatego że zaczynają się miotać zmieniając kierunek co kilka minut . "A życie nie znosi próżni. Jeżeli nie pogłówkują jedni, to zastąpią ich inni. Może TVN, może Polsat. Kto wie. Pozdrawiam serdecznie. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 10:45 żeby nie było , że jestem nastawiona przeciwko wszystkiemu :)) to jest tam jeden facet, naprawdę zawodowy dziennikarz i wróżę mu karierę w innej, a życzę mu, żeby w lepszej TV Nie podam nazwiska, żeby nie obrósł w pióra, jak reszta jego kolegów. Ale przypuszczam , że długo tu nie zabawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniotek Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 14.04.06, 21:34 a ktory to według ciebie taki zawodowiec? bo jak na moje to amatorka w kazdym calu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:01 Oto fragment ze strony TVP3: "We wsi Wandajny koło Korsz mężczyzna zranił nożem żonę, a później popełnił samobójstwo. (...)Kobieta jest przytomna, nie chciała z nami rozmawiać." ten tekst oddaje ich stosunek do "reszty świata", to widać , niestety. A JAK MIAŁA ROZMAWIAĆ (?) kobieta zraniona w oko przez swojego męża, po starsznych przeżyciach , upokorzona. Jak ten "dziennikarz" miał czelność ją prosić o wywiad? I ta rozmowa w trakcie wiadomości - wywiad dziennikarza z dziennikarzem a na końcu - wzajemne podziękowania za rozmowę. Eeech... Dziad z kijem to rzeczywiście dobry pomysł na logo stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była 03.04.06, 23:28 Zmiany kadrowe zrobiły swoje i tak należy trzymać. Niestety nadal jest to telewizja bez charakteru balansująca między telewizją państwową a TV Trwam, borykająca się z olbrzymimi trudnościami dotyczącymi relacji z bierzących wydarzeń regionalnych. świadczy to o fatalnej organizacji zaplecza programowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grek Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 22:25 zmiany kadrowe? a jakie? tu nie pomoże zatrudnianie darmowych pistoletów do biegania , tu trzeba umiejętności i pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyseusz2001 Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:41 Niemal w każdym z powyższych postów jest ziarno prawdy o TVP3 Olsztyn - również w tych z pozoru sprzecznych (dobra/słaba, publiczna/Trwam, zmiany/jakie zmiany, brak zaplecza programowego/coraz lepsze zaplecze, dziadowska/niedziadowska itd.). A to świadczy o jednym - jest to stacja nierówna, niestabilna, nerwowa, chaotyczna, często przypadkowa. Bo obok newsów ciekawych są nudne, a po relacjach na niezłym poziomie są newsy nijakie. A z tego wypływają następne wnioski. Po pierwsze: w tej redakcji można robić świetne rzeczy, można też chałturzyć. Po drugie: ta redakcja potrzebuje większego wsparcia i doświadczenia, bo potencjał już ma. Po trzecie: nawet najlepsze programy muszą być dobrze "opakowane". To co proponuje TVP3 Olsztyn na szklanym ekranie nie trzyma standardów nowoczesnej telewizji. Nie chcę się powtarzać, ale przypomnę krótko moją opinię: fatalne studio, zero nowoczesnej grafiki i drętwe prowadzenie Informacji. A przecież wzorów do naśladowania nie brakuje - chociażby w konkurencji TVN24, (bo już na pewno nie w TVP3 ogólnopolskiej). To, że TVP3 Olsztyn jest stacją regionalną widać - i bardzo dobrze. To jest jej atut. Słabością zaś "dziadowskość" finansowa i techniczna oraz brak rozmachu i swobody. Taka skurczono-ciasna jakaś jest ta stacja, bez wiary w siebie. Serdecznie pozdrawiam jej pracowników i sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 13:08 popieram w całej rozciągłości, wydaje mi się jednak, że zacietrzewienie i zadufanie w sobie dziennikarzy jest az nadto widoczne na ekranie i podczas działania. Miałem okazję kilka razy być świadkiem nagrywania u nas i opinie po wyjściu tzw. ekipy były wszystkich podobne. Mam także nadzieję, że ktos poszedł po rozum do głowy i ta niby nowa plansza stacji z dziadem nie pokaże się na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:22 muszą jeszcze kupić jakąś marynarkę i krawat dla tego strrrrasznie smutnego faceta z mikrofonem, chyba że to właśnie on ma być na tym słynnym już nowym logo telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Warmii Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.gizycko.mm.pl 14.04.06, 09:48 Telewizja to nie cyrk! Powaga na antenie w cenie. A tak naprawdę, to uśmiechu w Regionalnej "3" ostatnio więcej i u starych "wyjadaczy" i wśród "narybku". Z drugiej strony trudno się cieszyć z ludzkich tragedii i nieszczęść, a tych wcale nie ubywa. Podrawiam Redakcję TVP 3 w Olsztynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:40 masz rację to jest jedna tragedia i nieszczęście, ciszej nad tą trumną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 02:10 jak jeszcze dołożą jakiś głupi teleturniej z smsami, zgadywanki na dzień dobry, jakieś gotowanie pierogów czy klusek najlepiej wykorzystując jakiegoś niby obcokrajowca albo grubego aktora, do tego na kanapie jakieś wywiady z hiphopowcami, i reality szoł z kamer na starówce i będziemy mieli tutaj polsat 8. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławo Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 07:06 Idą zmiany ...... (dostałem info od kumpla z tv) Od 24 kwietnia 2006 na antenie TVP 3 Olsztyn wchodzą w życie następujące zmiany: 1. "POD LUPĄ" W poniedziałek 24.04 o godz. 16.50 na TVP 3 rusza program publicystyczny z udziałem parlamentarzystów z regionu "Pod Lupą". Autorami programu jest prowadzący- Wojciech Chromy i Paweł Naruszewicz. Program specjalnie dla naszych widzów będzie również powtarzany w każdy piątek o godz. 17.00 2 NOWA PLANSZA ROZPOZNAWCZA Widzowie będą mogli zobaczyć nową planszę rozpoznawczą ze świętym Jakubem nawiązującą do histrorii Stolicy Warmii i Mazur Autorem planszy, która wygrała w ogłoszonym przez Oddział TVP S.A. w Olsztynie konkurskie jest olsztyński grafik i fotograf, a przy okazji też telewidz Krzysztof Raczyński. Jego charakterystyczną cechą jest postać Świętego Jakuba -patrona Olsztyna. 3. NOWE CZOŁÓWKI Od 24.04 widzowie TVP 3 Olsztyn zobaczą rownież nowe czołowki programu informacyjnego "Informacje" oraz programu publicystycznego "Opinie". 4. ZMIANY W SCENOGRAII zmiany w scenograii programu informacyjnego "Informacje" oraz programu publicystycznego "Opinie. Pozostaje dotychczasowa kolorystyka studia( zielono-szaro-niebieska) pojawiają sie nowe elementy scenorgafii, lepszy sprzęt techniczny Wydanie poranne o 7.45 będzie prowadzone przez prezentera na stojąco a w tle powróci ulubione przez Naszych widzów drzewo z naszego ogrodu 5.OZNACZENIA GRAFICZNE PROGRAMÓW od poniedziałku zgodnie z wymogami KRRiT widzowie zobaczą oznaczenia graficzne poszczegółnych programów do kogo ( w jakim wieku) adresowane są propozycje antenowe. Wcześniej nie było to mozliwoe z powodu braku odpowiedcniego sprzętu ( generatora napisów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.ols.vectranet.pl 22.04.06, 08:58 -------------------------------------------------------------------------------- Idą zmiany ...... (dostałem info od kumpla z tv) dobre, dobre! :))) Szczególnie podoba mi się to "info od kumpla". Dość szczegółowe, jak na "info od kumpla". A ten, kto to pisał na pewno pracuje w Mazurskich Meblach na magazynie i tylko przez przypadkowe zainteresowanie tematyką telewizyjną wie na przykład, że w TVP3 nie było GENERATORA NAPISÓW, albo nazywa widzów '3' 'naszymi widzami', żeby było swojsko, no i jeszcze te wymogi KRRiT :)))) To podszywanie się pod kolegów, koleżanki itd. zaczyna juz być zabawne. Tym bardziej, że wszyscy wiemy kto kryje się pod jakim nickiem. Chcecie być poważną TV, a nie potraficie profesjonalnie poprowadzić dialogu na forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski666 Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.04.06, 23:18 Nie było generatora ? To do tej pory napisy chyba przecinakiem dziubali na taśmach...ale jak zdołali tak szybko wydziubać podpis Małkiewicza i innych w czasie wydania opinii - które podobno były na żywo ? Czyżby z tym na zywo to taki blef? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEMIASTOWY Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:12 HAHHAHAHAHA niezle jaja tu sie zaczynaja dziac, taka lekka reklamka, ciekawe ktory ogorek z tv to napisal, a to - dostalem info od kumpla - to juz wogole pojechane. nowa scenografia, nowe czolowki, znaczki i inne wynalazki, bo maja nowy sprzet, hahhaha, generator napisow:) Widac ze jak Miastowego zdemaskowali na forum to pewnie zmienil nick i serwer zeby go nie poznac, No poprostu fu.ck niezle jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 18:55 A ja odnoszę wrażenie, że ktoś z kimś się tu nawala lub sobie przysłowiową świnię podrzuca. Nie traktowałbym z takim oburzeniem, że na forum pojawia się takie info o zmianach. Na forum każdy ma prawo pisać co chce w granicach zdrowego rozsądku i dobrego obyczaju. Tylko dlaczego akurat TVP budzi takie emocje. Dlaczego odnoszę wrażenie, że ktoś tu im przywala, tylko kto ??? Hm... Dlaczego nikt nie spojrzy w jakie denko uderza muza w Radiu Olsztyn, jak Gazetka Olsztyńska bywa stronnicza. Tak a propos największych mediów ze stolycy regionu. Proponuję spuścić trochę powietrza z tego nabrzmiałego balonu i z dystansem zobaczyć co oni robią. Ja zobaczę co to jest i wtedy będę miał swoje zdanie a nie będę larum podnosił. Gratulacje dla wyczucia "sławo" ale i kubeł zimnej wody na głowy r i niemiastowego. Pozdro i narta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: TVP3 Olsztyn - lepsza, niż była IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.06, 19:37 po przeczytaniu wszystkich postów jesem pewny że ten temat to wewnętrzna nawalanka pracowników tvp z dyrekcją lub odwrotnie nawet czytajac niektore pozty po ich tresci na 95% rozpoznałem niektórych pracowników tvp3 w olsztynie pozdrowienia dla calego zespołu tvp3 w olsztynie nie lamcie sie trochę wyobrazni i bedzie coraz lepiej no i mniej bufonów bo strasznie sie lansuja jako wielcy redaktorzy wprost gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Nowa plansza TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:17 No skoro tak dużo tu odważnych pań redaktorek (haha) i panów redaktorów (hahaha), to odważcie się i napiszcie , że wam się ta nowa plansza waszej TV podoba ! No ? Bo ja nie mogę .... Spaliłbym się ze wstydu... Ale odjazd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boska jak diabli Re: Nowa plansza TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:36 wiecie co chłopaki?...plansza wam sie nie podoba? ...i co jeszcze? ..no dobra, moze jest trochę niewyględna.... ale reszta zmian jest chyba spoko......? zreszta jak ktos sie pesymistą urodził, to nawet wiosna mu polików nie ukarminuje... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja zmiany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 02:17 oprócz dziada doszło gadanie o polityce - rzeczywiście nowość w polskiej telewizji, nie da się włączyć kanału żeby ktoś z polityków nie wsadził swojej gęby, widocznie olsztyńscy wymusili to gadanie bo czuli się niedowartościowani. Co tam jeszcze ? Acha, rewolucja ! Trójkąty i kółeczka. No teraz można spokojnie patrzeć. Na tym programie o lupie dajcie czerwone kółko ! i to duże !! No i dekoracja , tyle było kiedyś gadania o tym jaka to teraz fajna dekoracja, a tymczasem wrócili do tego co było. Koniecznie jeszcze musi ktoś coś gotować, też wszędzie to jest , musi być i TVP3 , zobaczycie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Albo dwojka albo trojka ! IP: *.softel.elblag.pl 24.04.06, 23:42 Niestety,mieszkam w Tolkmicku kolo elblaga i olsztynskiej trojki niestety nie odbieram.W rejonie zalewu wislanego wszystkie anteny sa skierowane na nadajnik w Chwaszczynie kolo gdyni.Mozna przestawic antene na nadajnik w Jagodniku ale wtedy beda problemy z odbiorem dwojki.Tak wiec polowa mieszkancow regionu elblaskiego jest pozbawiona mozliwosci ogladania regionalnej telewizji.Mamy trojke ale gdanska czyli bez wiadomosci i programow o naszym regionie.Chyba nikt nie myslal o ludziach z polnocy wojewodztwa tworzac olsztynska trojke.Bo co to za regionalna telewizja publiczna ktorej nie mozna obejrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyseusz2001 Re: Albo dwojka albo trojka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:07 TVP ma teraz inny problem - dwie rady nadzorcze... Ale (podejrzewam)żadna nie przejmuje się ani Tolkmickiem, ani Ełkiem. A niektórzy z jej (ich) członków pewnie nie wiedzą gdzie to w ogóle jest. Tym regionem żaden decydent z Wwy nie będzie sie przejmował na serio, bo tu nie ma licznego elektoratu, jak na śląsku na przykład. Więc jakoś to ma działać i tyle. Jak nie będzie dobrze działać, też nie będzie źle. Oby było w miarę tanio i w miarę poprawnie. Gdyby w ogóle nie było też nie byłoby źle (dla tych z Wwy - jak sądzę). Taki plan mimimum sądzę jest tu realizowany. Żeby dać ludziom coś, mieć na miejscu coś, mieć jakiś tam wpływ na coś tam (na czym nikomu z Wwy tak naprawdę nie zależy). A jak nie będzie coś pasowało, to się zmieni ustawę i zlikwiduje kilka oddziałów, można też zminiejszyc liczbę województw, a tym samym liczbę oddziałów TVP. To oczywiście zupełnie luźne dywagacje. Obym sie mylił. Tylko się zastanawiam po co komu dwie rady nadzorcze. Skoro do takich absurdów dochodzi, to już niczemu nie mozna sie dziwić. Pozdrawiam serdecznie redakcję i sypmatyków TVP3 Olsztyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Albo dwojka albo trojka ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 23:34 O ile się nie mylę to na razie działa jedna rada. Mam trochę wiedzy ekonomicznej i z tego co mi wiadomo to stara rada działa do momentu skwitowania czyli do momentu walnego zgromadzenia wspólników czyli do zebrania u ministra Skarbu Państwaa nowa może zacząć działać później czyli z tego wynika, że nie ma dwóch rad. Nowa rada jak czytałem w necie jest niepełna bo brakuje przedstawiciela właśnie ministra skarbu państwa cZuli właściciela. Więc sytuacja się nie zmieniła. Ale to prawda, że region z regionu inaczej wyglada niż z punktu widzenia Wawki. Sytuacja polityczna jest dynamiczna to się wszystkim obrywa. Oby w końcu jakiś spokój nastał na pięknej polskiej ziemii. Czego wszystkim życze. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:09 najlepsza w tym waszym programie to jest ta plansza "gdzie jest twoje dziecko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawka Re: TVP3 Olsztyn dobra?słaba? IP: *.chello.pl 04.09.06, 11:02 powiem wam szczerze - całkiem niezła !!! oglądnijcie kiedyś jak edziecie w wa-wie tvp3 - regionalną ... macie całkiem ciekawy program - z ciekawymi programami - coś sie dzieje - a nie wiecznie sztywno .. ta trzymać zespół TVP3 olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś