ela2225 10.04.06, 22:07 Którą szkołę polecacie? A do lekarza którego iść najlepiej i do okulisty. Pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Nauka Jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:10 Mogę CI polecić szkołę "Auto Centrum" Andrzeja Koźniewskiego na Dąbrowszczaków 13/14. Bardzo miło i fachowo. Facet jest super, cierpliwy, wszystko Ci wytłumaczy na spokojnie, no i dodatkowe lekcje przed egzaminem darmo! A co do okulisty to poczekaj, idż do szkoły na pierwsze spotkanie a wszystko Ci wyjaśnią, co gdzie jak. Pozdrawiam. Numer tel, do tej szkoły to 523 68 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody kierowca Re: Nauka Jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:23 Ja polecam LOK przy Westerplatte W rankingach wygrywa na najlepszą szkołę nauki jazy w naszym województwie. Ja zresztą też tam robiłam prawko. Zdałam za trzecim razem, ale oblewałam za głuptę własną (np nie zapięłam pasów na placyku, czy zatrzymałam się za wcześnie na łuku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowczynka Re: Nauka Jazdy IP: *.eranet.pl 01.05.06, 19:10 Zdziarstek na Wyszyńskiego - OCK - fajnie, na luzie i zdajesz z biegu potem egzamin :) Tylko tam - mieszczą się w budybku Gracji :) Odpowiedz Link Zgłoś