bla_bla_bla 23.12.02, 23:06 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia-duzo szczęscia,radości i pogody ducha,mnóstwa prezentów i rodzinnej atmosfery życzy forum Sochaczew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: Życzenia z Sochaczewa IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.12.02, 11:00 Pewnie nie wszyscy wiedzą w Olsztynie, że Sochaczew to urocze miasto 50 km od Warszawy w stronę Poznania, mające straszliwe kłopoty z tabunami przejeżdżających przez nie samochodów. Życzymy wam obwodnicy, a ty bla_bla_bla poświęć chwilę dobrej myśli mojemu wujkowi, który walczy w szpitalu w Sochaczewie. Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Życzenia z Sochaczewa 24.12.02, 11:49 Drogi jd-z okazji Świąt powinnam Ci w takim wypadku zyczyć,aby wujek szybko powrócił do zdrowia. Sochaczew lada moment upora się na dobre z korkami-obwodnica ma byc wkrótce ukończona. Pozdrawiam cały Olsztyn,wpadałam kiedyś do Was na wakacje,a Wasza druzyna siatkówki to moja ulubiona:-) 3majcie się ciepło w ten swiąteczny czas bla_bla_bla Odpowiedz Link Zgłoś