Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 19:11 Jako zwyciężcz partii szachowej mam prawo do nagrody. Chcę abyś założył wątek do rozmowy z Andulką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: jd - zgłoś się !!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 19:54 Cześć, jestem, jestem. Miałem mnóstwo roboty, a i trudności z dorwaniem sie do maszyny. Jakie szachy wygrałaś? A kto przegrał? Do rozmowy z Andulką jest już świetny wątek o futrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: jd - zgłoś się !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 19:59 ten sam wątek jest na Krakowie, to musi być specjalny i założony przez ciebie dla ciebie, Andulki i brzozy jako zwycięzca zasługuję na taki watek - ty zawsze czoś wymyślisz str 207 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: jd - zgłoś się !!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 20:17 Rita, po pierwsze: jaki zwycięzca? Z góry gratuluję, ale z kim i w co wygrałaś? Po drugie, zajrzałem na forum twego Krakowa i faktycznie jest tam ten wątek o futrach, ale tam sie w ogole on nie przyjął, więc niech rozkwita tutaj. Jest tam już i Brzoza, i Andulka, zajmij i ty stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: jd - zgłoś się !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 20:24 ale załozycielem wątku nie jest jd - i nie zajmę stanowiska o futrach , na tym kompletnie się nie znam i nie będzie się nikt cieszył, że jego wątek urósł do 200 postów, a poza tym jak nie przyznasz mnie zwycięstwa to nie mamy o czym mówić i zacznę czytać Masłowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: jd - zgłoś się !!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 20:30 Rita, we mnie też śmiga duch sportu i tak łatwo zwycięstwa ci nie przyznam, tym bardziej, że zdajesz sie sugerowac, że wygrałaś ze mną. W jakiej konkurencji i jakim wynikiem? Ale dobra, muszę teraz wpuścić tu dziecko, może coś mi w międzyczasie wpadnie do głowy z tym nowym tytułem. Czy strona 207 to jakiś szyfr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: jd - zgłoś się !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 20:38 nie to jest ta sama strona co podałam poprzednio i kt.órą komentowałeś, zacznij myśleć albo naucz się grać w szachy Pozdrowienia dla Andulki i brzozy , przepraszam za chwilowy klopot , negocjuje warunki by niejasne stało się jaśniejsze a jasne bylo jeszcze jasniejsze, a to jasniejsze , zeby było bardziej jaśniejsze, a to bardziej jasne było jeszcze bardziej jasniejsze itd Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: jd - zgłoś się !!!!!!! 04.01.03, 21:19 rita - nic nie zrozumiałam z ostaniego postu, ale ciesze sie, że znowu jestes, ze jest jd, dziekuje za pozdrowienia i przekazuje wzajemne. Kazdy watek, który wymysli jd bedzie dobry. Oby tylko dobrzy ludzie na nim gościli.... --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: jd - zgłoś się !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 21:21 dzięki , brzoza , wiesz jak się mordowałam przez ten czas, wreszcie bedziemy mogi rozprawiać na rózne tematy - opadły emocje czuję ulgę Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: jd - zgłoś się !!!!!!! 04.01.03, 21:30 rita - ja tez teraz muszę maszynę (jak mawia jd) odstąpić młodemu pokoleniu, ale juz jest wszystko OK. Tak myślę. Buziaczki wieczorne. --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: jd - zgłoś się !!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 21:35 brzoza, a ty też sie tym przejmowałaś - tylko wiem po której stronie byłaś, chyba powiesz że jestem waleczna, teraz to z tego mogę się tylko śmiać ale jestem z siebie dumna Odpowiedz Link Zgłoś