psg2 10.05.06, 13:50 organizujemy spotkanko w piatek na 17 jak sa chetne ktore chca poplotkowac w babskim towazystwie???????dawac szybko znac :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lara82 Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 10.05.06, 14:17 Ja już Ci napisałam priw ,że się piszę:D Odpowiedz Link Zgłoś
psg2 Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 10.05.06, 14:52 wiem wiem te co juz odpisaly sa zanotowane na liscie :)))) ale jest nas narazie 5 dlatego zapytalam czy sa jeszcze jakies chetne? Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 10.05.06, 17:56 ja nie mogę, niestety. Pragnę mocno, ale nie mogę. Mój pan i władca idzie na Kortowiadę. A ja myślałam, że spotkanie będzie w sobotę, dlatego tak się umówiliśmy, że raz on idzie raz ja... o ja durna, o ja biedna, o ja nieszcześliwa Odpowiedz Link Zgłoś
lara82 Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 10.05.06, 21:36 to weź ze sobą Kajtusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalesia Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 11.05.06, 07:14 Ja wezme Alesia, jak się Agatka zgodzi, bo ja bez chłopa 3 dni będę balować. Kindergarden normalnie. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 11.05.06, 10:16 a gdzie to? moge wziąc ze sobą troje dzieci? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalesia Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 11.05.06, 12:38 Agata, zgódź się, Aleś lubi z dziewuchami się bawić.... Jak coś to się do mnie przeniesiemy, w końcu blok obok. Albo dzieci tam zostawimy i włączymy telemisie, he he Odpowiedz Link Zgłoś
psg2 Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 11.05.06, 15:03 Martunia przeciez ja ci pisalam ze nie ma problemu,zebys przyszla oczywisci z malym,przeciez to przyszly chlopak dla mojej corci :)))) czekam na was Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mj ;) 11.05.06, 18:31 Witam ;) A myslałam ze to tylko ja od 2 dni "słomiana wdowa" a tu widze ze i mamalesia chce przyjsc ze swoim szkrabem. Ja tez Alicję zabiore do Agaty a pozniej moj mąż (jak wroci) to ją odbierze i bede mogła dalej spokojnie imprezowac ;)))))) Agata ty nie bądź pewna ze Aleś to bedzie chłopak dla twojej córci, moja Alicja starsza od twojej (ma 2 lata i 7 miesiecy) wiec uzyje swoich wdzieków i go zapewne odbije, ha, ha, ha ........ Mamalesia przygotuj tylko swego kawalera na jutrzejsze zaloty obu panienek ;))) Pozdrawiam i do zobaczenia jutro... Wlasnie z Alicją "kręcimy" ciasto na imprezkę. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: ;) 11.05.06, 19:48 ale mi przykro, że nie będę. Dupa!!! Kajtkowskiego nie biorę, bo on mało imprezowy i o 19:30 idzie spać. Tak więc zanim bym przyszła, to już musiałabym wracać. p.s. a jak to wyszło, że ja nastawiałam się na sobotę??? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mj Re: ;) 11.05.06, 20:12 Hejka!!! Dobrze sie nastawiałas, mialo byc w sobotę, ale w koncu wyszlo w piatek. Sylwia od 17.00 do 19.30 to sporo czasu ;))) Zdążysz zasmakowac imprezki ;)) Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 11.05.06, 20:45 Agato kochana, w takim razie pisz i mnie z Kajtulą. Ale uprzedzam lojalnie, że on wielkim upierdliwcem jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalesia Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 12.05.06, 07:22 Ale fajno, chyba pójdę z synem do fryzjera. Tylko Kajtek będzie mu robił konkurencję... Jakoś się podzielą panienkami;) Odpowiedz Link Zgłoś
an761 Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 12.05.06, 10:28 eee zaraz to moze i ja ze swoja panna przyjde???? Odpowiedz Link Zgłoś
an761 Re: co nie ma juz chetnych na spotkanie ????? 12.05.06, 09:14 ja to bym chciała bardzooooooooooooo ale chyba jednak nie dam rady :( buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
gwell11 buuuuuuuuuuuuuuu 12.05.06, 20:16 jak mi szkoda ze nie dotarlam :((((((((((((((((((((( w Pati wstapil diabel darla sie od 16 glowa mi peka nawet nie dala mi sie ubrac :((( a specjalnie urwalam sie z konferencji:(( Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: ;) 12.05.06, 20:57 Kajtek śpi. Mam nadzieję,że wszystko ok z jego głową. Jestem wyrodną matką:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamalesia Re: ;) 15.05.06, 14:25 Synek Sbial próbował zobaczyć, jak mocna ściana jest u Psg w domu. Ściana mocna była. A z konferencji sie wyrwałaś, sama widziałam. Niedobra Ty! Jak coś, mam materiały, moge pożyczyć Odpowiedz Link Zgłoś