mika_1 23.01.03, 19:36 Witajcie! Pozdrowienia z Lidzbarka :-) (jak widać jeden modem jest). Przyjechałam niedawno i dopiero jutro ruszam w świat. Opiszę, co zobaczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koobra Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 23.01.03, 20:16 brawo jednak lidzbark ma łącza telefoniczne super, mam pytanie kto miał 500 post Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 24.01.03, 10:11 długo zabawisz w Lidzbareczku?opowiedz potem jak sie bawiłaś jestem ciekawa bo jak ja tam przyjezdzam to sie niestety nudzę:-((((Teraz nie planuje tam pobytu,ale moze w czasie wakacji pojade na pare dni:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uma Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 16:56 Pozdrow Lidzbark ode mnie a i nasze kochane LO.hi hi hi slyszalam ze ten gostek od franca jak on sie nazywal,chyba Siedlecki ,albo jakoś tak-został dyrektorem he he he LDZBARK GORĄ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 24.01.03, 21:36 Siedlecki, to jescze nic. Najardziej podoba mi się "pani od Wf-u" - pani Sylwia Buczyńska. Jest opiekunem samorządu wyprawnia niezłe rzeczy. Pod LO od 10 lat jest parking (to my go wymysliliśmy!) na Wszystkich Świetych, no i pani Sylwia wybrała chgętnych do stania tam (za 1 zł) za godzine i obiecała lepszą ocenę z wfu i ze sprawowania wszystkim "chętnym". "chetni" pluli na nią ile śie dało. Przeraża mnie to. Kiedy to my bylismy w szkole, opiekunem był P.Lewczuk i wspomniany już pan starosta. Ten drugi nie robił nic, ale Lewczuk był super. Można z nim było wszystko załatwić i w ogóle, do niczego nas nie zmuszał i wycinał takich numerów. Jak się nie chciało czegoś robić, to nie już. Ja myslę, że o Piżolu (chyba tak sie to pisze), to Angela mogłaby nam troche opowiedzieć... PS. Angela - moja skrzynka płacze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 25.01.03, 18:47 A no moge był moim wychowawca:)Spoko koles ale nie sadzilam ze ma zapedy dyrektorskie i takie predyspozycje...Ciekawe jak sobie radzi i czy przez to sie zmienil?pilowal nas z franca ,ale wspominam go bardzo milo;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 25.01.03, 21:46 Dzisiaj w Lidzbarku studniówki. Laski od rana siedzą u fryzjerów i kosmetyczek. Kreacje we wszystkich kolorach tęczy.... Przeraża mnie to trochę. Za naszych czasów i tak było już dość odważnie, bo laski pokazywały plecy, ale bez takich udziwnień.... poza tym, kolory galowe i to wszystko. A i tak zabawa była fantastyczna. Siatka maskująca robiła odpowiedni klimat - było fajnie.... Ale dawno temu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 25.01.03, 21:50 czyli jednak coś się dzieje w lidzbarku ,ale laski to zawsze przesiadują u fryzjera przecież bez względu na okazję:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 25.01.03, 22:06 Tak, laski zawsze siedzą u fryzjera, kosmetyczki, no i wydają na ciuchy kupę forsy cięzko zarobionej przez ich facetów! A co ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 25.01.03, 22:07 zawsze chciałem być laską a los mnie tak okrutnie potraktował :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Pozdrowienia z Lidzbarka! 26.01.03, 12:22 szczerze Ci współczuję.... Co za niesprawiedliwość na tym świecie. Ale, wiesz, powoli czasy się zmieniają - mamy w końcu równouprawnienie, no i może w końcu, będziesz mógł usiąść wygodnie w foletu fryzjerskim, potem poleżeć na fotelu kosmetycznym, albo jescze lepiej - udać się np. do SPA i pozwolić sobie na wszelkie luksusy.... A w tym czasie żona będize zarabiała na Twoje zachcianki, kupi ci bilet na mecz, albo inna rozrywke i na koniec dnia wyprawi w świat życząc dobrej zabawy..... Cierpliwości, wszystko przed nami;-) Może za jakiś czas to my będziemy zazdrościły facetom. kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś