Dodaj do ulubionych

Zahibernowane żaby

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.03, 16:57
pierwszy:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Bogusław W. Re: Zahibernowane żaby IP: *.chello.pl / *.chello.pl 25.01.03, 20:48
      Los żab wydaje się być przesądzony. Czy jednak na pewno? :c)
      • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:07
        rita ale nie odpowiedziałaś na moje pytanie o agassiego
        • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:11
          czy ja pisze znikające posty - naturalnie napisałam
          wygra Agassi 6:0, 6:0, 6:0 - ani jednego gema mu nie odda , chyba , że zrobi to
          dla Stefci Graff , swojej żony i kilka gemów podaruje.

a Ich Troje wygra ? , mnie się podoba piosenka Jansona
          • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:14
            Blue cafe ,myśle że coś mogliby zwojować
            • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:16
              przeglądałam stronę gazety Olsztyn i takiego artykułu nie znalazłam

aha - jak zdrówko Marysi , urosła, rok starsza, chyba ją nie poznam
              • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:18
                wszystko jest możliwe przecież :) Marysia od tygodnia chodzi do przedszkola
                jest dzielna nie to co tata :)
                • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:22
                  zepsuję Ci humor przy sobocie jak zapytam o przyziemne sprawy ?
                  • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:24
                    nie, tylko nie chcesz przejść do Olsztyna pięknego
                  • Gość: koza Re: Zahibernowane żaby IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:25
                    Jak żaby już zdechły to ja stawiam na Wilki.
                    • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:26
                      Wilki były monotonne - nie chciały gryżć
                    • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:27
                      dobrze przejdę ,ale żaby zabieram ze sobą :)
                      wilki fajny kawałek ,ja potrzyłem na zespół piosenkę pod kątem występu
                      na "europejskiej arenie"
                      • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:29
                        Wiecie , że jak wygra Trójka, to oni mogą reprezentować barwy Polski i Niemiec
                        • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:32
                          nie wiem co oni z tymi niemcami wkręcają nam ,wczesniej ten hanawald teraz ich
                          troje pojednanie jaies czy co ?
                          • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:36
                            chcą nas zjednoczyć przez muzykę
                            • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:38
                              niestety miałaś rację
                              • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:43
                                teraz czekaj do 3.00 czy też będę miała rację

koza śpisz , czy nie lubisz żab
                                • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:47
                                  szkoda ,że żaby nic nie mogą powiedzieć o ich troje ,ciekawe czy lubią ten
                                  zespół ,przesypiaja historyczną chwilę
                                  • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:52
                                    może się przebudzą na prawdziwy festiwal, im obojetnie kto rechocze, one nic
                                    nie kumają
                                    • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 21:54
                                      olsztyńskie żaby kumają lepiej niż krakowskie jestem tego pewien :)
                                      • Gość: being28 Re: Zahibernowane żaby IP: *.hstl6.put.poznan.pl 25.01.03, 21:58
                                        Precz z zabim imperializmem i zabimi przedstawicielami UE!!!
                                        • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 22:01
                                          a co kolega ma przeciwko żabom ? przecież one biedaczki nie mogą nic powiedzieć
                                          w swojej obronie teraz :)
      • Gość: finito Re: Zahibernowane żaby IP: *.zanet.pl 25.01.03, 22:00
        oby tylko nie obudziły się w erze gdy wokół będą same bociany :)
        jak w seksmisji :))
        • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 22:04
          oby to nie były zaczarowane zabki
        • koobra Re: Zahibernowane żaby 25.01.03, 22:04
          może być wtedy bardzo ciężko ,ale my żaby musimy się trzymać razem :)
          • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 22:09
            uwaga bociany , nadchodzą żaby zmodyfikowane
            • Gość: being28 Re: Zahibernowane żaby IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.01.03, 22:52
              Zaby zostaly naslane przez sympatico.ca. Precz z nimi!!! Wolny Olsztyn!!
              Wiecej stacji benzynowych i fotoradarow!!! Olsztyn jest piekny bez zab!!!!
              • Gość: spoko Re: Zahibernowane żaby IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 03:26
                FORUMOWICZE!
                Czeka nas wojna klonów-żab. Niech moc będzie z Wami. aby obudzą sie na wiosnę
                • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 04:31
                  nie panikuj - spoko, jak będziesz słyszał głośne kumkanie to znaczy , że atak
                  skrzydlatych żabek sie zbliża
                  • Gość: koza Re: Zahibernowane żaby IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 10:56
                    Żaby i Ich Troje do błota. Niech żyją kozy!
                    • koobra Re: Zahibernowane żaby 26.01.03, 22:00
                      nie obrażaj żab :)
                      • Gość: koza Re: Zahibernowane żaby IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 22:04
                        Przepraszam żaby, myślałem, że błoto ti ich środowisko naturalne.
                        • Gość: rita Re: Zahibernowane żaby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 22:08
                          możemy zalozyć Komitet Tresowanych Żab, koza tresuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka