majona2 21.07.06, 22:33 poszukuje dobrej szkoly jezykowej w olsztynie, prosze o wasze opinie, moze ktos uczeszczal do Akademi Nauki lub King's School of English czy innych, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luna37 Re: szkoly jezykowe, co polecacie IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 21.07.06, 22:49 już kiedyś byl taki temat tutaj. poszukaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majona2 Re: szkoly jezykowe, co polecacie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 22.07.06, 08:35 Moze jednak ktos sie wypowie w ten sobotni poranek, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szkoly jezykowe, co polecacie IP: *.ols.vectranet.pl 22.07.06, 11:42 dziewczyno nie rozumiesz ze tych watkow bylo kilkanascie i nikomu juz sie pisac nie chce...wejdz w wyszuwiwarke i sobie znajdz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: szkoly jezykowe, co polecacie IP: *.olsztyn.mm.pl 23.07.06, 20:26 Ale uprzejmość tu panuje nie ma co .... same przyjemniaczki na tym forum Ja ci bardzo chętnie odpowiem chodziłam rok do English Perfect, a potem semestr do Join School Of English i polecam tę drugą szkołę, zreszta po wakacjach mam zamiar tam wrócić ( kursy wakacyjne tez mają ) Metoda Callana, super personel, zawsze można się z nimi dogadać, nie robią żadnych problemów. Profesjonalizm w każdym calu, a metoda rewelacja- znałam gramatykę ale zdania po ang nie powiedziałam - totalna blokada- a teraz jestem w stanie dogadac się jakoś Prowadzą kursy na różnych poziomach od podstaw również i w ogóle nigdy nie jest nudno na zajęciach, zawsze jest wesoło i są jakies jaja, te dwie godziny lecą jak z bicza trzasnął- adrez Paistowska chyba 14, obok restauracji GREEN WAY - to na pewno życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
majona2 Re: szkoly jezykowe, co polecacie 24.07.06, 21:35 dziekuje za odpowiedz, a to ze ludzie sa tak opryskliwi, to chyba wynik problemow z samym soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: szkoly jezykowe, co polecacie IP: *.ols.vectranet.pl 27.07.06, 19:30 A ja Ci polecam Real English kursy zaczynaja sie juz od grup 4-5 osobowych i nie sa wieksze niz 8 osob. Bardzo dobrze dobrana kadra i podreczniki mozesz wybrac tez inne jezyki. Na prawde polecam. Sprawdz opinie o tej szkole na www.ang.pl Nie likwiduja grup wszystkie zajecia odbywaja sie regulanie nie pozalujesz szkola szybko i preznie sie rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: szkoly jezykowe, co polecacie IP: *.ols.vectranet.pl 28.07.06, 09:24 to ty dziewczyno masz problemy ze soba...jestes tak tępa ze nie potrafisz wejsc w wyszukiwarke i znalezc interesujacy cie temat??? a moze to po prostu zwykle lenistwo... Odpowiedz Link Zgłoś