mamagd 27.08.06, 22:26 Może któraś z Was miałaby ochotę wybrać się na spacer z dzieciakami.Jestem mama 6 letniej Sylwi i mieszkam na Murzynowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzalka Re: Mamy z Nagórek 30.08.06, 13:52 Mam 5-latke i 2-letnie bliżniaki, mieszkam na Wańkowicza Odpowiedz Link Zgłoś
mamagd Re: Mamy z Nagórek 01.09.06, 17:59 Dziś 1 września, puszczałaś już córcie do przedszkola. Moja Sylwia dzisiaj poszła do nowej grupy i od wczoraj tragedia w domu była. Ja jak psycholog :)) tłumaczyłam jej że będzie dobrze. No i co się okazało jak dzisiaj po nią poszłam oczywiście pierwsze z pytań to czy jutro też idzie. :)) Sylwia chodzi do P32 na Muszynowskiego koło piekarni a twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
lara82 Re: Mamy z Nagórek 01.09.06, 21:31 noo wkońcu ktoś z Nagórek:))) Jestem mamą 2 letniej(prawie)Laurki i jestem z Orłowicza ,koło piekarni:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagd Re: Mamy z Nagórek 01.09.06, 22:00 Ja mieszkam kolo Eureki na Muszynowskiego 22, pewnie mozemy się zobaczyć przez okno :)) Ja też już pisałam kilka postów szukając kogoś z Olsztyna a teraz pomyślałam, że określę osiedle bo jak bliżej to można się spotkać na spacerku po południu. Ja niestety pracuję wiec tylko godziny popołudniowe wchodzą w grę. A wy pracujecie czy siedzicie w domu ? Siedzicie to znaczy nie pracujecie bo znając kobiety to one żadko siedzą w domu :)) hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
lara82 Re: Mamy z Nagórek 05.09.06, 14:13 ja za to pracuję po południu:(( Ciekawe czy znamy się z widzenia,hmm..:) Odpowiedz Link Zgłoś
groszek1 do "grzałki" :) 08.10.06, 23:39 a córcia może ma na imię Ania? chyba zbystrzalam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: do "grzałki" :) 09.10.06, 11:57 groszek1 napisał: > a córcia może ma na imię Ania? chyba zbystrzalam...:) bingo :) Odpowiedz Link Zgłoś
groszek1 Re: Mamy z Nagórek 03.10.06, 23:35 Witam. W końcu udało mi się znaleźć kogoś z Nagórek. Jestem mamą prawie 4 letniego Mateusza i dwuletniej Agnieszki. Mieszkamy na Orłowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
lara82 Re: Mamy z Nagórek 05.10.06, 13:08 hej ,witam z nagórek i też z orłowicza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Mamy z Nagórek 06.10.06, 22:17 groszek1 napisał: > Witam. W końcu udało mi się znaleźć kogoś z Nagórek. Jestem mamą prawie 4 > letniego Mateusza i dwuletniej Agnieszki. Mieszkamy na Orłowicza. w takim razie się znamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
groszek1 do "grzałki" :) 08.10.06, 23:38 w takim razie zdradź w sekrecie z której piaskownicy się znamy. Może jakiś kontakt? Milo mi że się chyba znamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś