Gość: Marcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:13 Szukam jakiegoś tresera psów i przeczkola dla szczeniaków. Ktoś słyszał o jakiejśc kobiecie z Kortowa? Podobno bardzo dobra jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olsztynianka Re: szkolenie psów IP: 217.97.159.* 04.09.06, 14:39 ja słyszałam o dobrej szkole w Szczesnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: szkolenie psów IP: *.olsztyn.mm.pl 04.09.06, 22:34 Chcecie szkolić Irasiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur.J. Re: szkolenie psów IP: *.ols.vectranet.pl 04.09.06, 22:51 Polecam wlasnie Sczesne. Mialem 1.5 rocznego owczarka niemieckiego, z którym nie mogłem sobie poradzic. Pan Witkowski ładnie go ułożył (choć znowu Maxa rozpieścilem) i nawet udokumentował to na tasmie wideo. Szkoła prowadzi rożne formy zajęć, posiada własny i przygotowany do ćwiczen teren - naprawde szczerze polecam bo zwiedziłem już nie jedno miejsce i wydaje mi się, że mam porównanie. Forma cwiczen oparta na szacunku do prowadzacego (wlasciecila badz tresera) nie na strachu przed bólem. To było dla mnie najwazniejsze. AJ Odpowiedz Link Zgłoś